מבקש חוות דעת לגבי ex720
הלכתי לחפש אותו היום במספר חנויות אך לא הרבה שמים אותו בתצוגה ממה שנאמר בחנות ואני אישית לא מצאתי.
בכל מקרה חוץ מזויות צפיה לא משהו רציתי לשמוע מאנשים אם יש לו סטרימר כמו בסמסונג שקורא MKV ומוסיף כתוביות בעברית?
ואם יש לו מריחות במשחקי כדורגל בHD ובכלל בסרטי HD והאם יש לו לאגים בצפיה בסרטים HD?
וגם איך ה3D שלו?
השבוע אני ינסה שוב לבדוק חנויות אחרות אבל החנויות המרכזיות לא ממהרים להציג אותו כי הייתי גם בא.ל.מ שיש להם מבצע לא רע של 25 אחוז הנחה. הייתי בשקם אלקטריק וגם במחסני חשמל ואף אחד לא היה לו רק את ה7606 של פיליפס ואת הסמסונג למיניהם.
תודה
בכל מקרה חוץ מזויות צפיה לא משהו רציתי לשמוע מאנשים אם יש לו סטרימר כמו בסמסונג שקורא MKV ומוסיף כתוביות בעברית?
ואם יש לו מריחות במשחקי כדורגל בHD ובכלל בסרטי HD והאם יש לו לאגים בצפיה בסרטים HD?
וגם איך ה3D שלו?
השבוע אני ינסה שוב לבדוק חנויות אחרות אבל החנויות המרכזיות לא ממהרים להציג אותו כי הייתי גם בא.ל.מ שיש להם מבצע לא רע של 25 אחוז הנחה. הייתי בשקם אלקטריק וגם במחסני חשמל ואף אחד לא היה לו רק את ה7606 של פיליפס ואת הסמסונג למיניהם.
תודה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זה שרשור עם חוות דעת של אנשים שקנו את הטלוויזיה. זה מה שרצית לא? תקרא אותו ואני מאמין שתגלה מה טוב בה ומה פחות בעיני המשתמשים ובאילו בעיות אתה עשוי להיתקל, כמו גם טיפים, כיולים וטריקים מנסיון של אחרים (לא שקראתי את השרשור הזה, אבל בד"כ זה מה שיש בשרשורים כאלו).
אז אתה רואה אתה סתם רושם...(בחנתי אותך)
קראתי אותו מקודם והוא לא נתן לי הרבה מידע לגבי מה ששאלתי שוב פעם מחפש את החברים שלנו מהארץ שצופים בספורט 1 HD ולא CNN HD....
לא נראה לי שרשום של אם זה תומך עברית ואם זה בכתוביות ובטח שזה לא מבחן לשיטת שידור המעפנה בארץ!
תודה...
קראתי אותו מקודם והוא לא נתן לי הרבה מידע לגבי מה ששאלתי שוב פעם מחפש את החברים שלנו מהארץ שצופים בספורט 1 HD ולא CNN HD....
לא נראה לי שרשום של אם זה תומך עברית ואם זה בכתוביות ובטח שזה לא מבחן לשיטת שידור המעפנה בארץ!
תודה...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מצטער, זאת לא טלוויזיה שעניינה אותי אז לא קראתי את השרשור. דווקא מהשרשורים שכן עניינו אותי למדתי המון. קיצר, שיהיה לך לילה טוב ובהצלחה בחיפוש.
לגבי עברית, קרא את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt148767.% ... 7%99%D7%AA
לגבי עברית, קרא את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt148767.% ... 7%99%D7%AA
לא נראה לי שהוא קורא MKV
(הייתי אתמול בישפאר כדי לראות את הטלוויזיה ובאתי עם שני דיסק און קי עם סרטי HD עליהם ואת שניהם הוא לא זיהה.. הוא לא אפילו הציג אותם)..
אבל גם בביקורות באתר הזה אומרים שהנגן שלה קצת בעייתי:
[url]
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
[url]
(הייתי אתמול בישפאר כדי לראות את הטלוויזיה ובאתי עם שני דיסק און קי עם סרטי HD עליהם ואת שניהם הוא לא זיהה.. הוא לא אפילו הציג אותם)..
אבל גם בביקורות באתר הזה אומרים שהנגן שלה קצת בעייתי:
[url]
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
[url]
בעייתית במה?
אשמח לשמוע ממך על חוות דעת לגבי מה שרשמתי בתכילת השרשור מכיוון שאני ממש חושב ברצינות על רכישה והייתי היום בכמה חנויות ואף אחד לא הגיד אותה.
המקום היחיד שיש לו אותה זה אבי סופר ובחנות המוכר לא היה סגור על עצמו!
הוא היה קצת נשמע גם חרטטן ....
עיקם פרצוף על כל מה ששאלתי.
אשמח לשמוע ממך על חוות דעת לגבי מה שרשמתי בתכילת השרשור מכיוון שאני ממש חושב ברצינות על רכישה והייתי היום בכמה חנויות ואף אחד לא הגיד אותה.
המקום היחיד שיש לו אותה זה אבי סופר ובחנות המוכר לא היה סגור על עצמו!
הוא היה קצת נשמע גם חרטטן ....
- roy_daklon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בגדול כיום לסוני אין דגם אחד שקורא MKV, המוצר היחיד שלה (לפחות בארץ) שקורא MKV הוא הבלו-ריי תלת מימד שלהם דגם S480. לגבי כתוביות, אין מצב שהסוני תסנכרן כתוביות לא מובנות. מעבר לזה, זוויות הצפייה שלה כן טובות, למרות שהדגם NX720 יותר מוצלח ומעוצב יותר יפה, אך עולה בהתאם. בסה"כ מסך מאוד איכותי ומומלץ.
תודה.
אני מבין שחוץ מהסמסונג אין טלוויזיה שקוראת MKV עם כתוביות בעברית בתור סטרימר פנימי זה רק לחבר להם מכשיר חיצוני.
אם הבעיה שלי זה המריחות כנראה שזה רק clear motion יותר גבוה ורק בדגם 7000 יראו את ההבדל....
השאלה אם זה שווה 3000 שקל הבדל במריחות שאולי יהייה או אולי לא יהייה בין הדגם 6600 ל7000?
אני מבין שחוץ מהסמסונג אין טלוויזיה שקוראת MKV עם כתוביות בעברית בתור סטרימר פנימי זה רק לחבר להם מכשיר חיצוני.
אם הבעיה שלי זה המריחות כנראה שזה רק clear motion יותר גבוה ורק בדגם 7000 יראו את ההבדל....
השאלה אם זה שווה 3000 שקל הבדל במריחות שאולי יהייה או אולי לא יהייה בין הדגם 6600 ל7000?