צריך המלצה: 42" לסלון, בעיקר עבור תכני SD
אין לי העדפה לגבי LCD/פלאזמה כי אני לא מבין מספיק את ההבדלים בניהן, וזה למעשה הבסיס להמלצה.
פרט לכך הטלויזיה תשמש בזמן הקרוב בעיקר לSD, אך כמובן שעם הזמן גם ליותר HD.
מרחק: בין 2-2.5 מטר
תקציב: עד 3500
אין עדיפות לפיצ'רים מיוחדים, קריאה של סרטים מDOK עם כתוביות תהיה בונוס נחמד אך לא מכריע.
המגוון היום עצום ואיכשהו אני מרגיש שכל מה שאני קורא בנושא רלוונטי יותר לתקציבים כפולים, אז אני מקווה למצוא את הטוב שבין הבינוניות.
עומרי
פרט לכך הטלויזיה תשמש בזמן הקרוב בעיקר לSD, אך כמובן שעם הזמן גם ליותר HD.
מרחק: בין 2-2.5 מטר
תקציב: עד 3500
אין עדיפות לפיצ'רים מיוחדים, קריאה של סרטים מDOK עם כתוביות תהיה בונוס נחמד אך לא מכריע.
המגוון היום עצום ואיכשהו אני מרגיש שכל מה שאני קורא בנושא רלוונטי יותר לתקציבים כפולים, אז אני מקווה למצוא את הטוב שבין הבינוניות.
עומרי
אני ראיתי בחנות את הטלוויזיה שקניתי ומחכה שתגיע דגם פיליפס 4606 התעקשתי לראות בה SD
נתקלתי בתגובה מוזרה של אחד המוכרים : "תן לראות את הסרט" (אני לא צוחק).
בכל מקרה כבר שאלת אותי בפרטי איפה קניתי ועניתי לך המחיר דרך אגב 3450 עם אחריות של אלקטרה יבואן רשמי
לא קונה מיבוא מקביל (אבל זה אני לפחות).
נתקלתי בתגובה מוזרה של אחד המוכרים : "תן לראות את הסרט" (אני לא צוחק).
בכל מקרה כבר שאלת אותי בפרטי איפה קניתי ועניתי לך המחיר דרך אגב 3450 עם אחריות של אלקטרה יבואן רשמי
לא קונה מיבוא מקביל (אבל זה אני לפחות).
שלום OmriS
שים לב שעבור המרחקים שציינת, מומלץ ללכת על טלוויזיה בגודל "32 או "37, ובגדלים אלו אין טלוויזיות פלזמה. עדיף לבחור בין ה-LCD לבין LED, כאשר למעשה טלוויזיות LED חסכוניות יותר בחשמל, ומציגות תמונה ברורה ובהירה יותר.
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה אמיתי ? 32" לשניים וחצי מטר ...יש אנשים עם מסכים של 50" במרחקים האלו ועדיין רוצים יותר .. "לבחור בין LCD לבין LED" אתה מתכוון לבחור בין LCD שמגיעה עם תאורת פלורסנט ואחידות טובה יותר וללא עננות ,לעומת מסך עם עננות ,תאורה אי אחידה אבל עם ביהרות גבוהה יותר ועיצוב דק יותר .. שילך לחנות ויסתכל על פלאזמות ,וLCD ויחליט מה יותר טוב בשביל העין שלו ..בלי ליפול ישר בפח של העיצוב והיופי של מסכי הLED השונים .
אגב ,כנראה שכדי לבוא לראות מסכי פלזמה בשעות הערב כשיש פחות אור ,כי אחרת הם באמת יראו חיוורות בהשוואה למסכי הLED שמוגדרות למקסימום בהירות בחנויות השונות בלי שום סיבה מוצדקת ..
אגב ,כנראה שכדי לבוא לראות מסכי פלזמה בשעות הערב כשיש פחות אור ,כי אחרת הם באמת יראו חיוורות בהשוואה למסכי הLED שמוגדרות למקסימום בהירות בחנויות השונות בלי שום סיבה מוצדקת ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |