אינטרנט חינם לכל החיים ! מתנה מ- FAST

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

אינטרנט חינם לכל אזרחי המדינה.

Fast דוגלת בחופש המידע, חופש ההתחברות, וחופש הבחירה!
Fast מאמינה שלכל אזרח בישראל צריך להיות אינטרנט בבית.
Fast מצירה על כך שעלויות האינטרנט גבוהות כל כך לתושבים.

Fast החליטה לספק אינטרנט חינם, לאזרחים נזקקים. אינטרנט חברתי!!
כל בית אב, שמרוויח פחות משכר המינימום במדינה, זכאי לאינטרנט חינם לכל החיים.

לאחר שנוודא שאתם שייכים לקטגוריה זאת, אנחנו נאפשר לכם להתחבר אלינו ב 100 ש"ח בלבד לכל החיים. המהירות שתקבלו, הנה סימטרית Kb500\kb500 שתאפשר לכם לגלוש, לחפש מידע, להתקדם למאה ה - 21. על מנת להמשיך, להנות מהמבצע על בית האב, לשלוח פעם בשנה דיווח על כך שאתם מרוויחים עדיין פחות משכר מינימום.

ההתחברות כולל תמיכה טכנית 24\7 לשנה הראשונה, בתום השנה הראשונה, במידה ותזדקקו לשירות טכני טלפוני, זה יעלה 100 ש"ח לשנה, במידה ואתם לא זקוקים לעזרה מאיתנו (כמו 99% מהלקוחות שלנו כיום) אתם רשאים לא לחדש חבילת תמיכה ב 100 ש"ח לשנה. ולהמשיך לגלוש כל החיים ב ח י נ ם.
תמיכת טכנית בפורום התמיכה שלנו עדיין תינתן חינם לכל החיים לכולם.
החברה רשאית לבחון שוב את המהלך ואף לסיימו בתום 9 שנות גלישה.

לפרטים והצטרפות 035114343

Fast מתחייבת שבעקבות המהלך לא ישאר בית אב, ללא אינטרנט בישראל.
...
מקור: http://www.fast.net.il/?p=3

מה דעתכם ? לפי דעתי רעיון מבורך. דרך אגב הם גם העתיקו את האינטרנט "הפתוח" כמו ב- 018 אסקפון. כל המהירות כולל 100 מגה ב- 33 שקל בחודש.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

טוב , אני עם תערובת רגשות , מצד אחד זה נחמד לשמוע שעוזרים לשכבות החלשות , מצד שני "אין דבר כזה ארוחות חינם, אם משהו חינם מישהו משלם על זה, ואתה משלם בעקיפין במחיר כלכלי יותר גדול " אם יש משהו שאי אפשר לשכוח ממבוא לכלכלה , זה זה :lol:
ימים יגידו מה הקאטץ'

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

בתכלס אתה צריך לשלם לתשתית. והמחיר לתשתית הוא מאוד גבוה.
אם אתה בוחר בבזק התשלום הוא 32.61 ש"ח בחודש + קו קל ב- 25 שקל.
ובהוט זה 59 שקל. ככה שיוצא בפועל שאתה משלם סה"כ לאינטרנט 60 שקל עבור חצי מגה הורדה. שזה יחסית יקר.
גם הוט וגם בזק צריכים להוציא מבצעים למעוטי יכולת, זה יעזור לשפר להם את התדמית וגם יעזור המון לחלק מהאנשים.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

אני מקווה שלא יעשו מבצעים למעוטי יכולת, זה רק ידרבן אותם לשבת בבית ולא לעשות כלום במקום לצאת ללמוד להתפתח ולהרוויח מספיק כסף כדי לממן את עצמם במקום לחיות על חשבון אחרים. בדיוק כמו שקורה היום עם קצבאות ביטוח לאומי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78894
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5396 פעמים

שליחה #5 

האתר של fast נראה נורא במיוחד שזו ספקית אינטרנט.

יש למישהו נסיון איתם?

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

גם אני ראיתי את האתר, לדעתי זו טקטיקת מכירות כזו או אחרת, לתת לך את הבסיס של הבסיס ועל כל דבר צריך להוסיף כסף, כך שבסוף תסיים עם לשלם להם אותו סכום אם לא יותר. בדיוק כמו טקטיקת השיווק של מכונות קפה עם קפסולות או PS3 - נפסיד עליך בהתחלה אבל נרוויח כל החיים.

ניסימיקו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

האתר שלהם מבריח לקוחות, נראה כאילו עוצב ב ms-paint ע"י תלמיד כיתה ג'.
לא מבין איך חברה שמתיימרת לתת שירות מקצועי ולגדול לרמה של אלפי לקוחות ויותר, לא משקיעה כמה גרושים באתר תדמית נורמלי.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #8 

nadavgr כתב:אני מקווה שלא יעשו מבצעים למעוטי יכולת, זה רק ידרבן אותם לשבת בבית ולא לעשות כלום במקום לצאת ללמוד להתפתח ולהרוויח מספיק כסף כדי לממן את עצמם במקום לחיות על חשבון אחרים. בדיוק כמו שקורה היום עם קצבאות ביטוח לאומי.
...
וואו , אתה מתוק אתה , ואני מניח שלדעתך אם הוא לא יוצא לעבוד , ולא משנה מה הסיבה , אז צריך לתת לו אולי גם לרעוב למוות ? או לקפוא למוות ?
אתה לא רוצה לתת? בכיף , רק אל תביא לעצמך תירוצים של , הוא חי על חשבון אחרים
ולא , אני אפילו לא אתחיל לטרוח לשאול אותך , אם יש סיבות ללמה אנשים לא עובדים , כי אז לא תוכל לתרץ לעצמך את ההתנכרות שלך למזלם הרע

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #9 

עופר, כתבתי עליהם כבר כמה פעמים בשרשורים קודמים בנושא. אכן האתר נראה זוועה, ההתנהלות קצת הזויה ולדעתי זו בכלל חברה של איש אחד, אבל אחרי כמעט 10 חודשים איתם במהירות 2.5 מגה יש לי רק דברים טובים להגיד. והכי חשוב - לא רק שהם הכי זולים משמעותית, בניגוד לספקיות הגדולות אין חסימה\הגבלת מהירות של אף שרת (לפחות לא במהירות בה אני משתמש).

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

nadavgr כתב:אני מקווה שלא יעשו מבצעים למעוטי יכולת, זה רק ידרבן אותם לשבת בבית ולא לעשות כלום במקום לצאת ללמוד להתפתח ולהרוויח מספיק כסף כדי לממן את עצמם במקום לחיות על חשבון אחרים. בדיוק כמו שקורה היום עם קצבאות ביטוח לאומי.
...
כתוב למעלה שצריך להביא תלושי משכורת, ככה שאל תדאוג אין פה אוכלי חינם.
מי שבאמת עובד ואכפת לו מעצמו אבל מה לעשות מקבל רק שכר מינימום אז באים לקראתו ומביאים לו אינטרנט בחינם.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

כאילו זו בעיה להביא תלוש משכורת על עבודה אחת ולא להביא את אלה של העבודה השניה. או לקבל תלוש על מינימום ולקבל את שאר הכסף בשחור.

אני מקווה שהחברה הזאת לא מקבלת סבסוד מהמדינה, זה הכל. שיעשו מה שהם רוצים עם הכסף שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”