ירושלים.משעמם.אין ים.
אז ככה. נמאס לי לקנות קפה "מסחר הוגן" ב170 לקילו (טחנת הקפה) ומצד שני לקפה ב100 לקילו מהשוק יש טעם לוואי מטורף של פפריקה (מצחיק בספל הראשון ואח"כ הולך לפח) וזה במקרה שיש לו איזהשהו טעם (במקרים אחרים הבריקה מוציאה משהו חום מר ומימי) יש עוד כמה אופציות שכולן או יקרות מדי (הבחור הקירח שבין הפתוח לסגור. טוען שקולה לבד.ויש לו כמה תערובות ממש טעימות.ב200 לקילו...) או נחותות מדי.
שמעתי על אחד ברק לב-רן (קולה באבן ספיר,מוכר בשלומציון פינת ינאי) שאמרו שהוא מקצוען ולא יקרן.אני לא הצלחתי למצוא אותו(תמיד סגור)(אם מישהו ביקר שם אשמח לחו"ד)
מישהו שמע על אופציות ירושלמיות טובות יותר במחירים שמתקרבים ל100-120 לקילו? אני מדבר על קפה קלוי..
אם אפסו התקוות- ממי אתם ממליצים לקנות באינטרנט?(ביחס הכי טוב של השקעה-תמורה) יש איזו תערובת ספציפית שהייתם ממליצים עליה?
תודה!
(חולט בבריקה, טוחן באורביט)
שמעתי על אחד ברק לב-רן (קולה באבן ספיר,מוכר בשלומציון פינת ינאי) שאמרו שהוא מקצוען ולא יקרן.אני לא הצלחתי למצוא אותו(תמיד סגור)(אם מישהו ביקר שם אשמח לחו"ד)
מישהו שמע על אופציות ירושלמיות טובות יותר במחירים שמתקרבים ל100-120 לקילו? אני מדבר על קפה קלוי..
אם אפסו התקוות- ממי אתם ממליצים לקנות באינטרנט?(ביחס הכי טוב של השקעה-תמורה) יש איזו תערובת ספציפית שהייתם ממליצים עליה?
תודה!
(חולט בבריקה, טוחן באורביט)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
יש לך את דני מהפורום הידוע כ shtud בסביבות 90 כולל משלוח
ויש גם את יהודה בדיחי מקפה בוטיק בסביבות ה120
אצל דני אני אוהב את אספרסו רויאל
ואצל יהודה אהבתי את תערובת נאפולי
שניהם מומלצים וזמינים בטלפון
תהנה
ויש גם את יהודה בדיחי מקפה בוטיק בסביבות ה120
אצל דני אני אוהב את אספרסו רויאל
ואצל יהודה אהבתי את תערובת נאפולי
שניהם מומלצים וזמינים בטלפון
תהנה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה להינעל על ירושלים?
אתה יכול לשנות מהרבה מקומות ששולחים בדואר:
אמיגו, אנין, בוטיק, שטוידנר, סטפורה, ועוד ועוד.
בלי קשר את יכול לשנות גם בבתי קפה כמו ארומה אבל זה כבר לא זול כמו פעם.
אתה יכול לשנות מהרבה מקומות ששולחים בדואר:
אמיגו, אנין, בוטיק, שטוידנר, סטפורה, ועוד ועוד.
בלי קשר את יכול לשנות גם בבתי קפה כמו ארומה אבל זה כבר לא זול כמו פעם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)