צפייה ממושכת ב-Epson 9000, ה- Sony 30ES וה-Panasonic 7000. מסקנות
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לא הבנתי כלום.spacedude כתב:גם לקירות צרים מידי יש את ה DIY התקציבי שלהםopv כתב:גם למסכים שקופים אקוסטית, יש את הDIY התקציבי שלהם...spacedude כתב:אצלי גם רוחב הקיר מגביל.
אבל הבעיה העיקרית במה שאתה אומר שצריך מסך "שקוף אקוסטית" ומסכים כאלה מאוד יקרים..........
אני התכוונתי לחומר שנקרא SW4500 ומשמש למסכים שקופים אקוסטית DIY.
למה אתה התכוונת? פטישון? בית של השכנים?
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
פטישון, בית של השכנים או הרחבת כלפי חוץ, שבור את המיותר.
האמת שממבט חטוף ב EBAY המחירים הם לא כמו שחשבתי.
צריך גם לקחת בחשבון את רוחב הקופסה של המסך, במקרה של מסך מתיחה הוא רחב הרבה יותר.
סתם דוגמא לפי הנתונים של ADEO, מסך 92" אלכסוני הא ברוחב נטו 202ס"מ ורוחב ברוטו 250ס"מ.
האמת שממבט חטוף ב EBAY המחירים הם לא כמו שחשבתי.
צריך גם לקחת בחשבון את רוחב הקופסה של המסך, במקרה של מסך מתיחה הוא רחב הרבה יותר.
סתם דוגמא לפי הנתונים של ADEO, מסך 92" אלכסוני הא ברוחב נטו 202ס"מ ורוחב ברוטו 250ס"מ.
שחר
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אם רוחב הקיר מגביל אז איפה הרמקולים? הם לא בצידי המסך?spacedude כתב:אצלי גם רוחב הקיר מגביל.
אבל הבעיה העיקרית במה שאתה אומר שצריך מסך "שקוף אקוסטית" ומסכים כאלה מאוד יקרים....
מסך "שקוף לקול" לא יקר יותר. אני קניתי למשל את המסגרת במקום אחד ואת הבד בנפרד ממקום אחר (זול יחסית).
קראתי את דבריו המלומדים של רן ויש הרבה צדק בדבריו למרות שלהרבה מהדברים יש עניין של העדפה אישית.
אני בעבר כשהתחלתי עם מקרנים לפני 15 שנה בערך, הייתי משדרג מקרן כמעט כל שנה או שנתיים. ההבדלים בין שדרוג לשדרוג היו עצומים. גם המסך הראשון שהיה לי ה 4:3 שעבר מהר שידרוג ל 16:9.
עברתי (כמו רן) מספר מקרנים שרציתי לזרוק לפח אחרי יומיים ואחרים "סבלתי" שנה או שנתיים.
אני כבר כשנתיים+ עם מקרן JVC RS2 ומרוצה מאד. מקרן עם קונטרסט טבעי של 30000:1 (שלושים, לא שלוש אלף) ללא צמצמם וגם ללא צורך בכזה.
המקרן הזה נותן תמונה מדהימה והוריד לי את כל היצר השרוט לשדרג.
נכון, 3D מגרד בכף היד. אבל מבירורים שעשיתי זה עדיין לא בשל מספיק. ובניגוד לימים קודמים שהייתי רץ ושורף ים כסף על כל קפיצה טכנולוגית בתחום, הפעם אני יושב על הגדר. ואל תבינו שזה רע לי...
לסיכום, ה JVC שלי לא מראה שום סימן של הארה בקצוות, אין את התופעה שכשהתמונה לפתע הופכת לחשוכה אז גם הכתוביות נהיות אפורות כי אין צמצם, לעומת זאת כשהתמונה בסרט ניהיית שחורה - כולם אצלי נכנסים ללחץ כי פשוט אין אור בחדר.
אני בעבר כשהתחלתי עם מקרנים לפני 15 שנה בערך, הייתי משדרג מקרן כמעט כל שנה או שנתיים. ההבדלים בין שדרוג לשדרוג היו עצומים. גם המסך הראשון שהיה לי ה 4:3 שעבר מהר שידרוג ל 16:9.
עברתי (כמו רן) מספר מקרנים שרציתי לזרוק לפח אחרי יומיים ואחרים "סבלתי" שנה או שנתיים.
אני כבר כשנתיים+ עם מקרן JVC RS2 ומרוצה מאד. מקרן עם קונטרסט טבעי של 30000:1 (שלושים, לא שלוש אלף) ללא צמצמם וגם ללא צורך בכזה.
המקרן הזה נותן תמונה מדהימה והוריד לי את כל היצר השרוט לשדרג.
נכון, 3D מגרד בכף היד. אבל מבירורים שעשיתי זה עדיין לא בשל מספיק. ובניגוד לימים קודמים שהייתי רץ ושורף ים כסף על כל קפיצה טכנולוגית בתחום, הפעם אני יושב על הגדר. ואל תבינו שזה רע לי...
לסיכום, ה JVC שלי לא מראה שום סימן של הארה בקצוות, אין את התופעה שכשהתמונה לפתע הופכת לחשוכה אז גם הכתוביות נהיות אפורות כי אין צמצם, לעומת זאת כשהתמונה בסרט ניהיית שחורה - כולם אצלי נכנסים ללחץ כי פשוט אין אור בחדר.