בעיה ב-XBMC EDEN

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

עדכנתי לגרסאת הבטא הרשמית, וה-ADD ONS עכשיו נקראים הרחבות. הם מופיעים כמותקנים והכל בסדר, רק שהם פתאום נעלמו ולא נמצאים בשום מקום בתפריט הראשי. הם היו עד עכשיו תחת וידאו, ועכשיו הם כבר לא שם. כשאני נכנס להרחבות מופיעים רק ה-ADD ONS של התוכנות, ולא ה-ADD ONS של הוידאו. איך אני מוצא אותם?

BuSHari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

על איזה סקין אתה עובד?

נ.ב.
אני הבחור שעבד על התרגום המחודש ל XBMC, המילה הרחבות היא המילה הנכונה ל ADD ONS (בגרסה הסופית של EDEN ייצא התרגום המלא והמתוקן)

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

על TRANSPARECY

משום מה ההרחבות וידאו יכולות להופיע רק תחת תוכניות טלוויזיה וסרטים, ולא בוידאו (אז למה הם הרחבות וידאו??) ממש מוזר ולא נוח. חזרתי לDHARMA.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

ממש סיבה מוצדקת לוותר על כל היתרונות של eden על פני dharma... "מי הזיז את הגבינה שלי" גרסת דצמבר 2011....

BuSHari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

שחר25 כתב:על TRANSPARECY

משום מה ההרחבות וידאו יכולות להופיע רק תחת תוכניות טלוויזיה וסרטים, ולא בוידאו (אז למה הם הרחבות וידאו??) ממש מוזר ולא נוח. חזרתי לDHARMA.
...

זה נקרא הרחבות וידאו כי אלה הרחבות כלליות לוידאו, כמו שיש הרחבות לאודיו והרחבות לתוכנות וכ'ו...

ההרחבות בדרך כלל לא יופיעו לך בתפריט הראשי, אלא רק תוכנות יופיעו כמו יוטיוב וכאלה (אתה יכול להגדיר את זה תחת הגדרות סקין)
אם יש לך תוכנות שהתקנת הם נמצאות בתת-תפריט תחת "הרחבות" בתפריט הראשי

אולי תסביר מה בדיוק אתה מנסה לעשות וננסה לעזור לך

נ.ב.
ממליץ לך לעבור לסקין
Aeon MQ3 הוא הרבה יותר נוח לפי דעתי
http://www.marcosqui.com.br/downloads_english.html

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #6 

ADDONS של DAHRMA בכלל עובדים על EDEN?
קובי

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ל-eden יש repository משלו ב-xbmc.org.

ואפשר להצמיד addons שעושים בהם שימוש לעתים קרובות לתפריט עצמו, לא צריך להיכנס לתפריט addons.

אבל תמיד יהיו כאלה שמנסים להשתמש בגרסה חדשה כמה דקות, לא מוצאים את הדברים שהם רגילים אליהם, ויחזרו לישנה... כמו שעדיין יש אנשים שמשתמשים בוינדווס XP לא בכלל שהמחשב לא מסוגל להריץ 7 פשוט בגלל שהם רגילים :)

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לא אמרתי שזו סיבה מוצדקת לוותר על EDEN, התבלבלו לי כל הדברים שם ולא היה לי נוח כל הסיפור אז חזרתי אחורה. אני רגיל שתחת וידאו מרוכזים גם הלינקים לצפייה חיה, גם התכניות והסרטים וגם ה-ADD ONS. ב-EDEN אני צריך לשים את ה-ADD ONS של הוידאו תחת סרטים או תכניות טלוויזיה, וגם התווספו בתת תפריט של סרטים\תכניות עוד איזה שתי שורות שאין לי מושג למה הם קשורות בכלל.

אני לא בטוח שיש איזה עדכון בגרסא החדשה שכזה משמעותי בשבילי בינתיים, אם הוא היה משמעותי כנראה שהייתי נשאר עם EDEN עוד קצת.

אני דווקא עם WINDOWS 7 ומרוצה מכל רגע ואי אפשר בכלל להשוות אותו ל-XP, אז אני לא רואה כל כך את הקשר בין זה לבין EDEN וDHARMA (אלא אם כן יש ביניהם גם הבדלים כל כך גדולים).

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

בין שניהם יש המון הבדלים גדולים וקטנים. אם היית נובר קצת היית מגלה שאתה יכול להצמיד את ה-addons האהובים עליך לתפריט הראשי כך שאתה לא צריך להיכנס לספריית addons כלשהי.

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

דווקא התעמקתי ב-EDEN אבל לא מצאתי אפשרות כמו שאתה מתאר.
זה נשמע טוב 8)
השאלה אם אני יכול לשים סתם דוגמא 10-15 ADD ONS לתפריט הראשי, ואיך עושים את זה? :?

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

System -> Skin -> Add-on shortcuts

ושם אתה בוחר תחת איזה תפריט אתה רוצה את ה-addons.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”