עזרה בבקשה - סאב אלחוטי Harman Kardon SB16 מזמזם
היי,
לפני כשלושה שבועות רכשתי SoundBar עם סאב אלחוטי של Harman Kardon, ה-SB16
הסאב האלחוטי נדלק אוטומטית בזמן הדלקת ה-SoundBar וברגע שהסאב נדלק - נשמע זמזום מאוד חזק שמהר מתחלף בזמזום בעוצמה נמוכה יותר, אבל קבוע.
מכיוון שמדובר בסאב אלחוטי, אין לי ממש אפשרות לבדוק האם הזמזום קיים או לא כאשר הסאב מנותק מכבל ה-Audio ובכך לפסול Ground loop... הסאב נדלק אוטומטית יחד עם ה-SoundBar.
חשוב לציין שהחלפה של התדר האלחוטי של הסאב / SoundBar (ישנו כפתור לכך) לא עוזרת.
כמו כן, עוצמת הזמזום קבועה ולא משתנה עם הגברה או הנמכה של הווליום בסאב.
בנוסף, במגע בחלק האחורי של הסאב יש תחושה מוגזמת של "חשמל סטאטי"(?).
ניסיתי לחבר אותו למספר שקעי חשמל בבית - אין הבדל. ניסית לכבות את כל ההתקנים האלחוטיים בבית (במידה ומדובר בהפרעה אלחוטית) - ראוטר, XBOX360, PS3 וכו'... אין הבדל.
הקלטה שביצעתי של הזמזום:
http://yourlisten.com/channel/content/1 ... ng%20sound
דרך אגב, ניופאן החליפו את הסאב וה-Soundbar וגם הסאב החדש משמיע בדיוק אותו רעש. כרגע אני לא מצליח להתקדם לפתרון הבעייה (ומספר הודעות ששלחתי ל-Harman Kardon העולמית לא זכו למענה).
האם מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
דרך אגב, בסלון יש לי סאב של Polk Audio שאינו מזמם בחיבור לאותם שקעים...
תודה !
לפני כשלושה שבועות רכשתי SoundBar עם סאב אלחוטי של Harman Kardon, ה-SB16
הסאב האלחוטי נדלק אוטומטית בזמן הדלקת ה-SoundBar וברגע שהסאב נדלק - נשמע זמזום מאוד חזק שמהר מתחלף בזמזום בעוצמה נמוכה יותר, אבל קבוע.
מכיוון שמדובר בסאב אלחוטי, אין לי ממש אפשרות לבדוק האם הזמזום קיים או לא כאשר הסאב מנותק מכבל ה-Audio ובכך לפסול Ground loop... הסאב נדלק אוטומטית יחד עם ה-SoundBar.
חשוב לציין שהחלפה של התדר האלחוטי של הסאב / SoundBar (ישנו כפתור לכך) לא עוזרת.
כמו כן, עוצמת הזמזום קבועה ולא משתנה עם הגברה או הנמכה של הווליום בסאב.
בנוסף, במגע בחלק האחורי של הסאב יש תחושה מוגזמת של "חשמל סטאטי"(?).
ניסיתי לחבר אותו למספר שקעי חשמל בבית - אין הבדל. ניסית לכבות את כל ההתקנים האלחוטיים בבית (במידה ומדובר בהפרעה אלחוטית) - ראוטר, XBOX360, PS3 וכו'... אין הבדל.
הקלטה שביצעתי של הזמזום:
http://yourlisten.com/channel/content/1 ... ng%20sound
דרך אגב, ניופאן החליפו את הסאב וה-Soundbar וגם הסאב החדש משמיע בדיוק אותו רעש. כרגע אני לא מצליח להתקדם לפתרון הבעייה (ומספר הודעות ששלחתי ל-Harman Kardon העולמית לא זכו למענה).
האם מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
דרך אגב, בסלון יש לי סאב של Polk Audio שאינו מזמם בחיבור לאותם שקעים...
תודה !
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נסה לקחת את הסאונד בר והסאב לבניין אחר, של חבר או משהו
אם זה ממשיך קח את כספך חזרה, אם לא, יש לך איזה השראה בחשמל בבית, כניראה חיבור ההרקה אני מניח, יכול להיות שזה נוצר מHOT גם ומועבר לרשת החשמלית למרות שאני בספק..
אם זה ממשיך קח את כספך חזרה, אם לא, יש לך איזה השראה בחשמל בבית, כניראה חיבור ההרקה אני מניח, יכול להיות שזה נוצר מHOT גם ומועבר לרשת החשמלית למרות שאני בספק..