עזרה דחוף XBMC מחק לי את כל ספרית הסרטים!
דבר ראשון תבדוק אם הוא העביר את זה לסל מחזור,
אם אין שם אז לצערך תצטרך לעבוד עם תוכנות מיוחדות שמשחזרות מידע שנמחק מהדיסק הקשיח.
דרך אגב יש לך אופציה ב XBMC שחוסמת אותך מלמחוק קבצים דרך XBMC (ברירת המחדל של XBMC זה שהחסימה פועלת)
אם אין שם אז לצערך תצטרך לעבוד עם תוכנות מיוחדות שמשחזרות מידע שנמחק מהדיסק הקשיח.
דרך אגב יש לך אופציה ב XBMC שחוסמת אותך מלמחוק קבצים דרך XBMC (ברירת המחדל של XBMC זה שהחסימה פועלת)
נסיתי בכמה תוכנות אחת מוצאת רק תקבצי avi תבלוריי hd לא מוצאת ..והתוכנה הזו לשחזור Pandora Recovery מצאה לי את כל התקיה וכנל החזירה לי הכל אבל תבלוריי hd לא עשתה תעבודה כמו שצריך! יש לך משהו להמליץ שתעשה תעבודה..ובקשר לברירת מחדל איך לעשות את זה שלא ימחוק לי דברים?
ונ.ב הם לא עברו לסל מחזור ישר נמחקו בטח בגלל הכמות!
ונ.ב הם לא עברו לסל מחזור ישר נמחקו בטח בגלל הכמות!
זה מחק לי אפילו 3 פעמים ..מזל עשיתי הפעם גיבוי לתקיה חחח ..
ככה אני עושה..ניכנסל משל לוידאו.הוסף וידאו.מוסיף תתקיה סרטים במחשב שלי למשל כונן די סרטים וזה מוסיף לי את כל התקיה..ככה אני גם מישתמש בזה לסטרימר מתחברמ הסטרימר לXBMC ורואה את כל הסרטים שלי..שעשיתי מחיקה XBMC על התקית סרטים זה מחק לי הכל כולל תתקיה עצמה שבמחשב ..עשיתי את זה כי לפעמים הוא לא מזהה לי סרטים לXBMC זה הכל..
תחת הגדרות>מראה>רשימות קבצים>אפשר שינויי שמות ומחיקת קבצים זה מסומן אצלי!
שמחקתי הוא רשם לי פעמים הודעה האמת שלא קראתי מה רשמת לחצתי פעמים כן כן כניראה בגלל זה מחק!
ככה אני עושה..ניכנסל משל לוידאו.הוסף וידאו.מוסיף תתקיה סרטים במחשב שלי למשל כונן די סרטים וזה מוסיף לי את כל התקיה..ככה אני גם מישתמש בזה לסטרימר מתחברמ הסטרימר לXBMC ורואה את כל הסרטים שלי..שעשיתי מחיקה XBMC על התקית סרטים זה מחק לי הכל כולל תתקיה עצמה שבמחשב ..עשיתי את זה כי לפעמים הוא לא מזהה לי סרטים לXBMC זה הכל..
תחת הגדרות>מראה>רשימות קבצים>אפשר שינויי שמות ומחיקת קבצים זה מסומן אצלי!
שמחקתי הוא רשם לי פעמים הודעה האמת שלא קראתי מה רשמת לחצתי פעמים כן כן כניראה בגלל זה מחק!