החלפת מסך גלאקסי i9000
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא אומר שצריך להיות מהנדס אלקטרוניקה בשביל לעשות את זה, אבל לא הייתי ממליץ למישהו שאין לו מושג מה הוא עושה להחליף בעצמו.
יש אנשים שרק מלהסתכל על המכשיר יודעים מה לעשות, ויש כאלה שגם אם תראה להם לא יוכלו לחזור על זה.
יש אנשים שרק מלהסתכל על המכשיר יודעים מה לעשות, ויש כאלה שגם אם תראה להם לא יוכלו לחזור על זה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ה"מסך" החיצוני הוא הטאץ'.
זה מורכב משני חלקים - מסך LCD ומעליו מעין חלון שקוף שנקרא דיגיטייזר - הוא זה שמזהה את המגע.
לפי מה שהבנתי, רק הדיגיטייזר נסדק אצלך, אפשר להחליף רק אותו וזה הרבה יותר זול ממסך LCD אבל במכשירים רבים הם באים מודבקים יחד מהמפעל.
תפרק את המכשיר שלך ותראה אם הם מודבקים או מופרדים. אם הם מודבקים אין מה לעשות חוץ מלהחליף את שניהם יחד.
מה בדיוק קנית?
זה מורכב משני חלקים - מסך LCD ומעליו מעין חלון שקוף שנקרא דיגיטייזר - הוא זה שמזהה את המגע.
לפי מה שהבנתי, רק הדיגיטייזר נסדק אצלך, אפשר להחליף רק אותו וזה הרבה יותר זול ממסך LCD אבל במכשירים רבים הם באים מודבקים יחד מהמפעל.
תפרק את המכשיר שלך ותראה אם הם מודבקים או מופרדים. אם הם מודבקים אין מה לעשות חוץ מלהחליף את שניהם יחד.
מה בדיוק קנית?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא ניתן להחליף רק את הדיגיטייזר.
אני מדבר מנסיון.
למישהו פה בעבודה קרה אותו דבר והוא אכן רכש רק את הדיגיטייזר.
ניסינו להחליף ולאחר שפירקנו את המסך(לא היה כל כך פשוט) ראינו שלא ניתן להפריד את הדיגיטייזר מהמסך.
לאחר מכן החלטנו לותר והוא החליף את כל המסך בחנות בראשל"צ בעלות של 350 שקל כולל מגן מסך.
אני מדבר מנסיון.
למישהו פה בעבודה קרה אותו דבר והוא אכן רכש רק את הדיגיטייזר.
ניסינו להחליף ולאחר שפירקנו את המסך(לא היה כל כך פשוט) ראינו שלא ניתן להפריד את הדיגיטייזר מהמסך.
לאחר מכן החלטנו לותר והוא החליף את כל המסך בחנות בראשל"צ בעלות של 350 שקל כולל מגן מסך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם