הפעלת AirPlay ושלט דרך האייפון ב xbmc
שלום
התקנתי את גירסת הבטא של xbmc והפעלתי את האופציה לקבלת airplay .
האייפון מזהה את ה xbmc ואני בוחר אותו ומזרים אך במחשב לא רואים כלום..
מה לא בסדר? אודה לעזרה.
דבר שני, אני לא מצליח להתחבר מאפליקצית שלט רחוק שהורדתי ל xbmc.
האם צריך לפתוח פורטים או משהו? בראוטר? ואיך עושים את זה?
תודה רבה!!
התקנתי את גירסת הבטא של xbmc והפעלתי את האופציה לקבלת airplay .
האייפון מזהה את ה xbmc ואני בוחר אותו ומזרים אך במחשב לא רואים כלום..
מה לא בסדר? אודה לעזרה.
דבר שני, אני לא מצליח להתחבר מאפליקצית שלט רחוק שהורדתי ל xbmc.
האם צריך לפתוח פורטים או משהו? בראוטר? ואיך עושים את זה?
תודה רבה!!
גם לגבי airplay וגם לגבי השלט - תוודא שהאייפון שלך מחובר לרשת הביתית. האפליקציה תזהה אוטומטית את ה-XBMC רק אם דרך תפריט האפשרויות אתה מגדיר זיהוי אוטומטי דרך zeroconf. בכל מקרה אחר אתה צריך להכניס לבד את הכתובת המקומית של המחשב, שם משתמש וסיסמה.
אם אתה רוצה לגשת למחשב בלי להיות על הרשת הביתית אתה צריך להגדיר port forwarding דרך הנתב שלך.
אם אתה רוצה לגשת למחשב בלי להיות על הרשת הביתית אתה צריך להגדיר port forwarding דרך הנתב שלך.
האייפון באותה הרשת .. הזיהוי נעשה אך האפליקציה של השלט לא מצליחה להתחבר.nadavgr כתב:גם לגבי airplay וגם לגבי השלט - תוודא שהאייפון שלך מחובר לרשת הביתית. האפליקציה תזהה אוטומטית את ה-XBMC רק אם דרך תפריט האפשרויות אתה מגדיר זיהוי אוטומטי דרך zeroconf. בכל מקרה אחר אתה צריך להכניס לבד את הכתובת המקומית של המחשב, שם משתמש וסיסמה.
אם אתה רוצה לגשת למחשב בלי להיות על הרשת הביתית אתה צריך להגדיר port forwarding דרך הנתב שלך....
ולגבי האייפליי - יש זיהוי ולא רואים על המסך את הוידאו/תמונה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ניסיתי את זה עם פרק 720p שהמרתי לאייפון ,זה מתחיל לנגן ,אבל עוצר אחרי כמה שניות .. עם האייפון 4 אפשר לסחוט את החיבור האלחוטי עד בערך 30-32Mbps בדומה לרוב המכשירים העדכניים בשוק ככה שזה אמור להספיק לפרק עם ביטרייט של ~5Mbps (המרתי עם תוכנה שנקראת XenonMKV ,היא לא נוגעת בוידאו , רק את האודיו ומייצאת את הקובץ כMP4 ) .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
שמח לשמוע. אם יש לך נתב אלחוטי אתה לא ממש צריך את ה-firewall של וינדווס, הנתב האלחוטי יחסום תקשורת שמגיעה מבחוץ בפורטים שלא הוגדרו לו מראש, וממילא אני מניח שאתה צריך את ההגנה של firewall רק כנגד תקשורת מחוץ לרשת הביתית שלך ולא בתוך הרשת הביתית עצמה (אלא אם יש לך איזה אח קטן שתמיד מנסה לפרוץ את המחשב שלך או משהו).