עוד ממיר חדש - silver line- סיני פשוט אבל של יבואן ותיק
SILVERLINE HD2613N-B
תמיכה בשידורי High Definition
כניסת USB לניגון קבצי וידאו ואודיו באיכות HD
קורא פורמט MKV + תרגום כתוביות בעברית
תמיכה במדריך לשידורים אלקטרוני EPG
הקלטה של שידורי טלויזיה על התקן זיכרון חיצוני USB
דחיסת תמונת MPEG4
תמיכה במסכים 4:3 , 16:9
תמיכה בריבוי שפות
משק משתמש בעברית
כולל אנטנה ביתית
התקנה פשוטה ומהירה
חוברת הדרכה בעברית
תמיכה בשידורי High Definition
כניסת USB לניגון קבצי וידאו ואודיו באיכות HD
קורא פורמט MKV + תרגום כתוביות בעברית
תמיכה במדריך לשידורים אלקטרוני EPG
הקלטה של שידורי טלויזיה על התקן זיכרון חיצוני USB
דחיסת תמונת MPEG4
תמיכה במסכים 4:3 , 16:9
תמיכה בריבוי שפות
משק משתמש בעברית
כולל אנטנה ביתית
התקנה פשוטה ומהירה
חוברת הדרכה בעברית
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היום קיבלתי אחד כזה לאחר שקניתי אותו בדף פייסבוק של בזק תמורת 99 ש"ח.
אז ככה:
בשידורי הTV יש בעיית SYNC קטנה עם האודיו, מקווה שיפתר.
הקלטה עובדת יפה, גם הקלטה מתוזמנת. (קובץ mts)
קורא MKV בצורה מעולה.
גודל הפונט בכתוביות מאוד קטן (גם כשהוא במצב "גדול")
אז ככה:
בשידורי הTV יש בעיית SYNC קטנה עם האודיו, מקווה שיפתר.
הקלטה עובדת יפה, גם הקלטה מתוזמנת. (קובץ mts)
קורא MKV בצורה מעולה.
גודל הפונט בכתוביות מאוד קטן (גם כשהוא במצב "גדול")
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ציטוט מהודעה קודמת :
סליחה שאני כותב בפונטים גדולים , אבל זה כדי שתקשיבו טוב
/b]
זה בדיוק מה שכתבתי באחד הפוסטים הקודמים בנושא של הממיר הזה.
בעיית ה- SYNC נוראית .
אני לא מבין מה יעזור לך שהממיר קורא MKV בלי בעיית SYNC .
מי שאומר לך שזה בסדר, תגיד לו בחזרה שייצפה בטלויזיה הוא בעצמו ככה אצלו.
יש בעיה נוראית של SYNC בין הסאונד לבין התמונה בשידור החי של כל ערוצי הטלויזיה בממיר הזה.
לרגע חשבתי שמדובר במכשיר תקול, ולכן החזרתי אותו ,
אבל אם אתה אומר שזה קורה גם אצלך, אני מצטער להיות זה שאומר לך שברגע שאין SYNC בשידורים החיים, אז הציון על הממיר כרגע הוא אפס עגול ( עד שיוציאו עידכון תוכנה מתאים ).
תשקול שוב, אולי כדאי לך להחזיר את המכשיר כל עוד אתה יכול .
אם אתה מעוניין רק לנגן MKV מהתקן USB, זה משהו אחר,
אבל ## זה בלתי נסבל לצפות ככה בשידור חי של טלוויזיה ! ##

או שהסאונד מגיע לפני התמונה , או שהסאונד מגיע אחרי התמונה, זה פשוט משתנה כל כמה שניות בלי שמרגישים.
אוי ואבוי אם הפורום הזה ימליץ על ממיר עם בעיות כאלה נוראית של סינכרון .
אני בטוח שהיבואן בעצמו לא רוצה לשווק ממיר כזה, כי הוא יבואן ממש וותיק טוב ושאפשר לסמוך עליו
לגבי SILVER LINE,
תמיד היה לי ניסיון טוב ( אפילו מצויין ) עם המוצרים של בנדא היבואנית ( משווקת SILVERLINE ) , אבל הממיר הזה ספציפית דורש עידכון תוכנה מיידי.
אני מקווה שבזאת סגרתי את העניין סופית.
nitzanw כתב: בשידורי הTV יש בעיית SYNC קטנה עם האודיו, מקווה שיפתר....
סליחה שאני כותב בפונטים גדולים , אבל זה כדי שתקשיבו טוב
זה בדיוק מה שכתבתי באחד הפוסטים הקודמים בנושא של הממיר הזה.
בעיית ה- SYNC נוראית .
אני לא מבין מה יעזור לך שהממיר קורא MKV בלי בעיית SYNC .
מי שאומר לך שזה בסדר, תגיד לו בחזרה שייצפה בטלויזיה הוא בעצמו ככה אצלו.
יש בעיה נוראית של SYNC בין הסאונד לבין התמונה בשידור החי של כל ערוצי הטלויזיה בממיר הזה.
לרגע חשבתי שמדובר במכשיר תקול, ולכן החזרתי אותו ,
אבל אם אתה אומר שזה קורה גם אצלך, אני מצטער להיות זה שאומר לך שברגע שאין SYNC בשידורים החיים, אז הציון על הממיר כרגע הוא אפס עגול ( עד שיוציאו עידכון תוכנה מתאים ).
תשקול שוב, אולי כדאי לך להחזיר את המכשיר כל עוד אתה יכול .
אם אתה מעוניין רק לנגן MKV מהתקן USB, זה משהו אחר,
אבל ## זה בלתי נסבל לצפות ככה בשידור חי של טלוויזיה ! ##
או שהסאונד מגיע לפני התמונה , או שהסאונד מגיע אחרי התמונה, זה פשוט משתנה כל כמה שניות בלי שמרגישים.
אוי ואבוי אם הפורום הזה ימליץ על ממיר עם בעיות כאלה נוראית של סינכרון .
אני בטוח שהיבואן בעצמו לא רוצה לשווק ממיר כזה, כי הוא יבואן ממש וותיק טוב ושאפשר לסמוך עליו
לגבי SILVER LINE,
תמיד היה לי ניסיון טוב ( אפילו מצויין ) עם המוצרים של בנדא היבואנית ( משווקת SILVERLINE ) , אבל הממיר הזה ספציפית דורש עידכון תוכנה מיידי.
אני מקווה שבזאת סגרתי את העניין סופית.
נערך לאחרונה על ידי dvb-acavish ב 09/01/2012 20:57, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

מילה נוספת :
אם במקרה למישהו יש קשר עם היבואן , כדאי למסור לו שאותו ממיר נמכר ב- EBAY, בלי תמיכה בעברית ( יש פונטים בעברית, אבל "כתב מראה"),
פשוט אותו ממיר מבחינת המסכים, אלה אותם תפריטים בול לגמרי, זה אותו צ'יפ לפי המספר.
אז אולי כדאי ליבואן לנסות (בתור התחלה) לבקש מהצרכנים שייעדכנו את התוכנה לפי התוכנה של הממיר שמופץ ב- EBAY .
( בטח הוא יוכל להשיג את העידכון )
לאחר עידכון לגירסא של EBAY , חשוב לשים לב שהממיר באמת יוצא מסינכרון אחרי שמפעילים משהו מתוך ה- USB ( אם זה הפעלה של MKV מה- USB , או הפעלה של TIMESHIFTING מה- USB ) , ואז, כשחוזרים חזרה ( אחרי שמסיימים בהצלחה לצפות דרך ה- USB ) לשידור החי אז הממיר יוצא מסינכרון בשידור החי.
כדי לפתור בעיה זו , פשוט לוחצים על POWER בשלט, ומדליקים שוב, ואז השידור החי נקלט בלי בעיות סינכרון .
אולי זה רמז איך לפתור את הבאג שיש בגירסה העברית , כי אולי הממיר אף פעם לא מאתחל את עצמו מאפס, גם כאשר מוציאים מהחשמל.
אבל הגירסה העברית כמו שהיא כיום, לא עוזר לה TURN OFF, לא עוזר להוציא מהחשמל, לא עוזר לנתק את ה- USB, לא עוזר לעשות איפוס להגדרות יצרן, כי פשוט תמיד הממיר נדלק עם בעיות הסינכרון .
אם משתמשים בגירסה מ- EBAY , אז זה באמת ממיר מצויין, עם תמונה איכותית ביותר, ויכולת MKV טובה, ו- TIMESHIFT שעובד סוף כל סוף.
פשוט אותו ממיר מבחינת המסכים, אלה אותם תפריטים בול לגמרי, זה אותו צ'יפ לפי המספר.
אז אולי כדאי ליבואן לנסות (בתור התחלה) לבקש מהצרכנים שייעדכנו את התוכנה לפי התוכנה של הממיר שמופץ ב- EBAY .
( בטח הוא יוכל להשיג את העידכון )
לאחר עידכון לגירסא של EBAY , חשוב לשים לב שהממיר באמת יוצא מסינכרון אחרי שמפעילים משהו מתוך ה- USB ( אם זה הפעלה של MKV מה- USB , או הפעלה של TIMESHIFTING מה- USB ) , ואז, כשחוזרים חזרה ( אחרי שמסיימים בהצלחה לצפות דרך ה- USB ) לשידור החי אז הממיר יוצא מסינכרון בשידור החי.
כדי לפתור בעיה זו , פשוט לוחצים על POWER בשלט, ומדליקים שוב, ואז השידור החי נקלט בלי בעיות סינכרון .
אולי זה רמז איך לפתור את הבאג שיש בגירסה העברית , כי אולי הממיר אף פעם לא מאתחל את עצמו מאפס, גם כאשר מוציאים מהחשמל.
אבל הגירסה העברית כמו שהיא כיום, לא עוזר לה TURN OFF, לא עוזר להוציא מהחשמל, לא עוזר לנתק את ה- USB, לא עוזר לעשות איפוס להגדרות יצרן, כי פשוט תמיד הממיר נדלק עם בעיות הסינכרון .
אם משתמשים בגירסה מ- EBAY , אז זה באמת ממיר מצויין, עם תמונה איכותית ביותר, ויכולת MKV טובה, ו- TIMESHIFT שעובד סוף כל סוף.
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
זהו ממיר המבוסס MSD7818 אם יש לך אחד כזה בבעלותך שווה לפנות ליצרן בבקשה לקבלת העדכון קושחה הנוכחי שלו ואם אין לך להפסיד אז לנסות להתקינו על הסילבר ליין.. האחריות הינה שלך... בכל מקרה בנדא הם חתיכת יבואן איכותי אני בטוח שאם תפנה אליהם בצינורות המקובלים ותסב את תשומת לבם לתקלה הרצינית הזו הם יתאמצו מספיק מול היצרן בכדי לשחרר פיקס לתקלת ה-FW הזו.
לצערי במרבית הממירים הסיניים ברגע שמעברתים אותם לשפת הקודש הם נדפקים בהמון מובנים והתקלות כה רבות... הכי טוב לקבל את הממיר מהיצרן ישירות.. עזבו עברית... זה לא נועד לקרות
לצערי במרבית הממירים הסיניים ברגע שמעברתים אותם לשפת הקודש הם נדפקים בהמון מובנים והתקלות כה רבות... הכי טוב לקבל את הממיר מהיצרן ישירות.. עזבו עברית... זה לא נועד לקרות
- dvb-acavish
- חבר ותיק

לצערי בממיר מ- EBAY אין אפשרות לבחור במשהו שהוא : "ייצוא/גיבוי עידכון הקושחה אל תוך דיסק USB חיצוני",nitzanw כתב:dvb-acavish,
תוכל לשלוח לי לינק לעדכון תוכנה שדיברת עליו?
אני רוצה לנסות.
תודה....
כך שאין באפשרותי לשלוח את עידכון הקושחה.
יש צורך ליצור קשר עם הספק.
(מצאתי גם את אתר האינטרנט הסיני של הממיר, וממש הגעתי ליצרן הגדול, אבל אין שם באתר עידכון זמין להורדה... )
- dvb-acavish
- חבר ותיק

זה היצרן הסיני ( זה לפי מה שכתוב כשמדליקים את הממיר ) :
http://www.mstarsemi.com/products_STB.php
אבל אין עידכון זמין באתר שלו ,
אתה יכול לנסות לפנות אליו במייל . אבל זה סיכון לעדכן ככה סתם...
http://www.mstarsemi.com/products_STB.php
אבל אין עידכון זמין באתר שלו ,
אתה יכול לנסות לפנות אליו במייל . אבל זה סיכון לעדכן ככה סתם...
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לבסוף דיברתי עם בנדא והתשובה של הטכנאי הייתה שהשיהוי הוא לא כזה נוראי ואפשר לחיות עם זה.
האמת, קצת חצוף.
לבסוף הוא אמר לי שהוא יעשה בירור לגבי גרסה חדשה...בינתיים אין חדש.
מצאתי דרך להשתמש במכשיר בינתיים, אני רואה את התוכניות המוקלטות על הHTPC שלי, כשמנגנים קובץ הקלטה במחשב הSYNC תקין.
האמת, קצת חצוף.
לבסוף הוא אמר לי שהוא יעשה בירור לגבי גרסה חדשה...בינתיים אין חדש.
מצאתי דרך להשתמש במכשיר בינתיים, אני רואה את התוכניות המוקלטות על הHTPC שלי, כשמנגנים קובץ הקלטה במחשב הSYNC תקין.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

כן. אבל אתה לא תקליט את כל התוכניות על התקן נייד, רק בשביל לצפות אח"כ בקובץ ה- TS שהוקלט לך. המטרה היא לצפות בשידור חי.nitzanw כתב:
מצאתי דרך להשתמש במכשיר בינתיים, אני רואה את התוכניות המוקלטות על הHTPC שלי, כשמנגנים קובץ הקלטה במחשב הSYNC תקין....
זה לא מספיק שיש קובץ, ושאפשר לנגן את הקובץ דרך המחשב.
==================================================
תחזיר את המכשיר לחנות. כל הממירים מהדגם הזה כרגע דפוקים
איך באמת חברה כזו גדולה מתחילה למכור את המוצר בישראל בלי אפילו לבדוק אותו?! וגם היצרן הסיני - מייצר אלפי יחידות של מוצר דפוק!!
ממליץ בחום - שיתוף לוויני מספר 1 בישראל
http://tvmaster.sytes.net
http://tvmaster.sytes.net
- dvb-acavish
- חבר ותיק

העידכון לעברית דפק להם את המוצר.israel2 כתב:איך באמת חברה כזו גדולה מתחילה למכור את המוצר בישראל בלי אפילו לבדוק אותו?! וגם היצרן הסיני - מייצר אלפי יחידות של מוצר דפוק!!...
כאמור, בממיר שיש בו אותם תפריטים בול, באותו עיצוב, פשוט באנגלית, הכל עובד תקין.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
dvb-acavish
שתי שאלות בעבורך,
א. ראית את התשובה שנתתי לך בשרשור של הממיר השחור?
ב. האם בסילבר ליין (מסקרנות בלבד) במידה ואתה משנה את ה-OSD לאנגלית והעברית כמובן ככתב מראה ב-EPG, יש תקלות?
שתי שאלות בעבורך,
א. ראית את התשובה שנתתי לך בשרשור של הממיר השחור?
ב. האם בסילבר ליין (מסקרנות בלבד) במידה ואתה משנה את ה-OSD לאנגלית והעברית כמובן ככתב מראה ב-EPG, יש תקלות?