מטחנה לתורכי
לאחר שפתחתי אשכול בנוגע לרכישת מטחנה הבנתי מה אני באאמת צריך.
אני צריך מטחנה קטנה לקפה תורכי (שחור) שאוכל לקחת אותה לצבא.
חשוב לי שהמטחנה באמת תתן קפה דק ממש ושלא תתקלל אחרי יומיים.
תכלס התקציב שלי לא כל כך מוגבל (בהתחשב בזה שרציתי לקנות את ה I MINI) אבל לפי מה שהבנתי זזה לא אמור להיות יותר מ-300 שקל.
בנוסף הייתי אצל אמיגו לפני כמה ימים והוא הציע לי את ה KG49 של Delonghi על מנת לטחון לקפה תורכי. האם זו הצעה טובה?
האם יש למטחנה הזו סכינים קוניות (לא ראיתי בפירוט שלה שרשום כך).
אשמח לעוד הצעות.
תודה רבה!
(מקווה שאני לא חופר יותר מידי עם עניין המטחנה)
אני צריך מטחנה קטנה לקפה תורכי (שחור) שאוכל לקחת אותה לצבא.
חשוב לי שהמטחנה באמת תתן קפה דק ממש ושלא תתקלל אחרי יומיים.
תכלס התקציב שלי לא כל כך מוגבל (בהתחשב בזה שרציתי לקנות את ה I MINI) אבל לפי מה שהבנתי זזה לא אמור להיות יותר מ-300 שקל.
בנוסף הייתי אצל אמיגו לפני כמה ימים והוא הציע לי את ה KG49 של Delonghi על מנת לטחון לקפה תורכי. האם זו הצעה טובה?
האם יש למטחנה הזו סכינים קוניות (לא ראיתי בפירוט שלה שרשום כך).
אשמח לעוד הצעות.
תודה רבה!
(מקווה שאני לא חופר יותר מידי עם עניין המטחנה)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
כל מטחנת אספרסו החל מנמוקס לוקס, איבריטל ועד אסקסו IMINI, לליט,גרינטה ורוקי.
אפשרי לחפש כמובן מיד שניה, מטחנה זה מוצר אמין ובסיסי וצריך רק לוודא מה מצב הדיסקיות -> פשוט לטחון הכי דק ולראות מה מקבלים והאם הגרגירים אחידים כשממוללים אותם ביד.
אפשרי לחפש כמובן מיד שניה, מטחנה זה מוצר אמין ובסיסי וצריך רק לוודא מה מצב הדיסקיות -> פשוט לטחון הכי דק ולראות מה מקבלים והאם הגרגירים אחידים כשממוללים אותם ביד.
אין מטחנות יותר זולות? אני לא רוצה לטחון לשום דבר אחר חוץ מלתורכי...כפיר_ש כתב:כל מטחנת אספרסו החל מנמוקס לוקס, איבריטל ועד אסקסו IMINI, לליט,גרינטה ורוקי.
אפשרי לחפש כמובן מיד שניה, מטחנה זה מוצר אמין ובסיסי וצריך רק לוודא מה מצב הדיסקיות -> פשוט לטחון הכי דק ולראות מה מקבלים והאם הגרגירים אחידים כשממוללים אותם ביד....