XBMC PRE-EDEN גרסת בטא רשמית
ברגעים אלו ממש העלו לאתר את הגרסה הרשמית
http://xbmc.org/natethomas/2011/12/24/x ... lable-now/
הורדתי והתקנתי, לא יכולתי להתעלם מהתופעה שאין אזכור ל LIVE-TV...
מה גם שלא קיימת שום אפשרות הורדת ל Pvr Client
http://xbmc.org/natethomas/2011/12/24/x ... lable-now/
הורדתי והתקנתי, לא יכולתי להתעלם מהתופעה שאין אזכור ל LIVE-TV...
מה גם שלא קיימת שום אפשרות הורדת ל Pvr Client
גם אני הורדתי והולכתי שולל
((( אין תמיכה בDTS-HD !!!!! מה ניסגר איתם

!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
התקנתי, תפעלתי, נראה דיי דומה בכל מה שקשור למכישת מידע מהאתר Thetvdb.com
Chura כתב:גם אני הופתעתי לראות שאין.ליקר כתב:גם אני הורדתי והולכתי שולל((( אין תמיכה בDTS-HD !!!!! מה ניסגר איתם
![]()
![]()
...
אני חושש שאין מנוס אלא לחפש תחליף, זה דיי מוגזם....
תכלס
כולם מתקדמים לפורמטים החדשים ורק הם נישארים מאחורה
אני כבר מזמן עברתי למידה פורטל ..
- pacooka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מבאס... מחפש תמיכה אינטגראלית לכרטיס USB לווייני (Live TV) ב XBMC, תליתי הרבה תקוות בגירסה הזאת.
דרך אגב, שאלה למשתמשים ב Live TV, יש דרך (פלאגין) שסוגר את XBMC - פותח תוכנה צד שלישי לתוכנת TV ובסגירה שלה מפעיל את ה XBMC מחדש ?
דרך אגב, שאלה למשתמשים ב Live TV, יש דרך (פלאגין) שסוגר את XBMC - פותח תוכנה צד שלישי לתוכנת TV ובסגירה שלה מפעיל את ה XBMC מחדש ?
אתה יכול לקרוא קצת על המוצר HDHomerun אם יש לך מישהו בחו"ל נראה לי שעדיף שיביאו לך אותוpacooka כתב:מבאס... מחפש תמיכה אינטגראלית לכרטיס USB לווייני (Live TV) ב XBMC, תליתי הרבה תקוות בגירסה הזאת.
דרך אגב, שאלה למשתמשים ב Live TV, יש דרך (פלאגין) שסוגר את XBMC - פותח תוכנה צד שלישי לתוכנת TV ובסגירה שלה מפעיל את ה XBMC מחדש ?...
אחלה מכשיר, אני מנסה גם להשיג, חבל שאין לו יבואן בארץ
הוא תומך XBMC בצורה מלאה לחלוטין!
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
הפתרון הוא שימוש בEXE חליפי, שאני אישית לא מת עליו כי הוא לא מעודכן.
אם יצא אחד בהתאם לבטא1, זה אולי קצת יעזור.
אבל אני לא מבין מה הסיפור שלהם להתקע 5 שנים אחורה.
אבל אני לא מבין מה הסיפור שלהם להתקע 5 שנים אחורה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
כבר היו פוסטים בפורום שהסבירו שהם העדיפו לעמוד בלוח הזמנים להוצאת הגרסה מאשר לתקוע אותה עוד חודש בפיתוח בשביל להוסיף DTS HD. ייתכן שעד לגרסה 11 הסופית הם יוסיפו, אם לא זה יהיה ב-11.1, לא סוף העולם כי יש פתרונות חליפיים עד שזה יתווסף לתוכנה באופן מובנה.Chura כתב:הפתרון הוא שימוש בEXE חליפי, שאני אישית לא מת עליו כי הוא לא מעודכן.
אבל אני לא מבין מה הסיפור שלהם להתקע 5 שנים אחורה....
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
מה הפתרונות החליפיים? ניסיתי הכל ו-xmbc יחד עם הפלאגינים של המדיה פורטל זה פשוט לא זה. כל לחיצה על Pause פשוט תוקעת את התוכנה ובכלל כל עניין ה-Time Shifting מגומגם מאוד..nadavgr כתב:כבר היו פוסטים בפורום שהסבירו שהם העדיפו לעמוד בלוח הזמנים להוצאת הגרסה מאשר לתקוע אותה עוד חודש בפיתוח בשביל להוסיף DTS HD. ייתכן שעד לגרסה 11 הסופית הם יוסיפו, אם לא זה יהיה ב-11.1, לא סוף העולם כי יש פתרונות חליפיים עד שזה יתווסף לתוכנה באופן מובנה.Chura כתב:הפתרון הוא שימוש בEXE חליפי, שאני אישית לא מת עליו כי הוא לא מעודכן.
אבל אני לא מבין מה הסיפור שלהם להתקע 5 שנים אחורה.......
אולי יש פתרון חליפי אחר שלא שמעתי עליו?
דיברתי על פורמטי אודיו HD ולא על DVBT בפוסט הזה. DVBT מעולם לא היה מתוכנן ל-eden, אם אני זוכר נכון הוא מתוכנן לגרסה 12 (שאני מניח שהחל מאמצע שנה הבאה יתחילו להוציא גרסאות אליה).YanivPL כתב:מה הפתרונות החליפיים? ניסיתי הכל ו-xmbc יחד עם הפלאגינים של המדיה פורטל זה פשוט לא זה. כל לחיצה על Pause פשוט תוקעת את התוכנה ובכלל כל עניין ה-Time Shifting מגומגם מאוד..nadavgr כתב:כבר היו פוסטים בפורום שהסבירו שהם העדיפו לעמוד בלוח הזמנים להוצאת הגרסה מאשר לתקוע אותה עוד חודש בפיתוח בשביל להוסיף DTS HD. ייתכן שעד לגרסה 11 הסופית הם יוסיפו, אם לא זה יהיה ב-11.1, לא סוף העולם כי יש פתרונות חליפיים עד שזה יתווסף לתוכנה באופן מובנה.Chura כתב:הפתרון הוא שימוש בEXE חליפי, שאני אישית לא מת עליו כי הוא לא מעודכן.
אבל אני לא מבין מה הסיפור שלהם להתקע 5 שנים אחורה.......
אולי יש פתרון חליפי אחר שלא שמעתי עליו?...
יש מדריך DVBT בויקי של XBMC, אישית לא ניסיתי כי אין לי עניין בשידורי DVBT אבל תנסה ותודיע