הסתרת כבלים של רמקולים + חיווט רשת ביתית

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
embedded פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

לקראת המעבר לדירה החדשה עולה הסוגיה של הסתרת הכבלים של הרמקולים בסלון והעברת כבל רשת מהסלון לחדר מחשב.

כרגע המערכת שלי מוגדרת כך:
2 רמקולים קדמיים לווינים תלויים על הקיר כך שהכבלים שלהם גלויים על הקיר.
2 רמקולים אחוריים לווינים תלויים על הקיר כך שהכבלים שלהם גלויים על הקיר עוברים מתחת לשטיח ונראים על הרצפה.
כבל רשת שמחובר לקיר עובר מהסלון לחדר מחשב.

אני מוכן להשקיע כדי לסדר את כל הבלאגן הזה.
חציבה לא עומדת על הפרק - אז נשאר רק להחליף את הרמקולים לרמקולים רצפתיים?

אני רוצה להעביר כבלי רשת לכמה נקודות בבית, האם ניתן לעשות זאת ללא חציבת תעלות חדשות?

תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

embedded כתב:לקראת המעבר לדירה החדשה עולה הסוגיה של הסתרת הכבלים של הרמקולים בסלון והעברת כבל רשת מהסלון לחדר מחשב.

כרגע המערכת שלי מוגדרת כך:
2 רמקולים קדמיים לווינים תלויים על הקיר כך שהכבלים שלהם גלויים על הקיר.
2 רמקולים אחוריים לווינים תלויים על הקיר כך שהכבלים שלהם גלויים על הקיר עוברים מתחת לשטיח ונראים על הרצפה.
כבל רשת שמחובר לקיר עובר מהסלון לחדר מחשב.

אני מוכן להשקיע כדי לסדר את כל הבלאגן הזה.
חציבה לא עומדת על הפרק - אז נשאר רק להחליף את הרמקולים לרמקולים רצפתיים?

אני רוצה להעביר כבלי רשת לכמה נקודות בבית, האם ניתן לעשות זאת ללא חציבת תעלות חדשות?

תודה
...
אם חציבות זו לא אופציה תחשוב לכיוון תעלות PVC 10X10 (זה יותר קטן מתעלת אצבע), זה גם נראה קטן ואסטטי וגם אפשר לצבוע על התעלה.
לרמקולים אחוריים אפשר להעזר בתשתית קיימת (אם יש - כבלים, טלפון) ואם לא גם כאן ניתן להרכיב תעלות לאורך הפאנלים או בחיבור בין הקיר לתקרה (תלוי אם יש לך וילונות או קרניזים).

לגבי תקשורת, ניתן להעזר בתשתית קיימת של כבלים \ טלפון כי למעשה הכל מתרכז בארון תקשורת בביתך, כך שזה יחסית פשוט.

בסביבות ה1000 ש"ח תוכל להעביר גם את הכבלי רמקול עם תעלות \ אקרילי \ סיליקון וגם צבע ולרשת את הבית ולרכוש סוויץ' ג'יגה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”