נושאים לפרויקט באנגלית 4 ו5 יחידות
היי, מה המצב?
אני צריך רשימה של נושאים מעניניים שאוכל לעשות עליהם את הפרויקט באנגלית.
אני צריך רשימה של נושאים ל4 יחידות באנגלית, ורשימה של נושאים ל5 יחידות באנגלית. (אני לא יודע אם זה משנה).
חשבתי לעבודה של 5 יחידות (לא יודע אם זה משנה להגיד 4 או 5 יחידות) לעשות את העבודה על מחשבים.
אבל אין לי מושג על מה, וגם מחשבים זה נושא אם אין סוף אפשרויות.. אשמח לעזרה.
תודה.
אני צריך רשימה של נושאים מעניניים שאוכל לעשות עליהם את הפרויקט באנגלית.
אני צריך רשימה של נושאים ל4 יחידות באנגלית, ורשימה של נושאים ל5 יחידות באנגלית. (אני לא יודע אם זה משנה).
חשבתי לעבודה של 5 יחידות (לא יודע אם זה משנה להגיד 4 או 5 יחידות) לעשות את העבודה על מחשבים.
אבל אין לי מושג על מה, וגם מחשבים זה נושא אם אין סוף אפשרויות.. אשמח לעזרה.
תודה.
התפתחות מערכות הפעלה השונות בעידן המודרני- כאשר אתה מציג את מהתחלת המיליניום את וינדוס 2000 משם לXP דרך ויסטה הכושלת ועד להגעת וינדוס 7. בנוסף התפתחות מערכת אנדרואיד.
טכנולוגיית "מיידי" היום הכול נצרך [צריכה] באופן מהיר. כאשר כל אחד רוצה את הסרטים/המוזיקה באיכות טובה והכי מהר שיש .
אם יהיה לי עוד משהו אני יכתוב פה.
טכנולוגיית "מיידי" היום הכול נצרך [צריכה] באופן מהיר. כאשר כל אחד רוצה את הסרטים/המוזיקה באיכות טובה והכי מהר שיש .
אם יהיה לי עוד משהו אני יכתוב פה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש אין סוף נושאים, חפש משהו שקרוב לתחום שמעניין אותך או שאתה מכיר ברמה סבירה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני עם oferlaor.
אם אני אמליץ לך לעשות עבודה ל-5 יחידות על שיטות הדברה ביולוגיות כנגד מזיקים בכרמי ענבים, זה יעזור לך? אני מניח שלא - ולמרות זאת זה היה נושא עליו עשיתי עבודה באנגלית בתיכון...
אתה צריך לבחור נושאים שאתה מכיר מספיק טוב ושגם יעניינו אותך מספיק כדי לחקור עליהם ולהצליח לסכם אותם בצורה קריאה, ברורה ומעמיקה מספיק.
אם אני אמליץ לך לעשות עבודה ל-5 יחידות על שיטות הדברה ביולוגיות כנגד מזיקים בכרמי ענבים, זה יעזור לך? אני מניח שלא - ולמרות זאת זה היה נושא עליו עשיתי עבודה באנגלית בתיכון...
אתה צריך לבחור נושאים שאתה מכיר מספיק טוב ושגם יעניינו אותך מספיק כדי לחקור עליהם ולהצליח לסכם אותם בצורה קריאה, ברורה ומעמיקה מספיק.