מפגש התרשמות מהפונו סטייג' שלי Le Bonbonniere MK2
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שבת שלום וחג אורים שמח חברים יקרים.
הפורום של HES רדום משהו.
חלקכם ודאי מודעים לפרוייקט שלי "הבונבוניירה". "הבונבוניירה" הוא פונו סטייג' שתכננתי ובניתי בעצמי ונמרח על תקופה לא קצרה, שהרי זהו לא עיסוקי המרכזי אלא רק תחביב.
הייתי רוצה לחלוק עמכם את חוויית ההאזנה לתקליטי ויניל כי אני מניח שיש ביניכם סקרנים. לצערי חדר ההאזנה שלי קטן מאוד ואינו יכול להכיל אלא אולי עוד שני מאזינים וגם זה בצפיפות.
אני אנסה לארגן משהו באיזור המרכז או בכל מקום אחר שאוכל. במקביל, אם יש מתנדב עם פטפון תקין ומערכת תקינה ותקליטים (אפשר גם להביא תקליטים שלכם ל-REFERENCE) שיוכל לארח את הקבוצה במשכנו, זו גם אפשרות מתקבלת. חשוב להבין את מספר המשתתפים שיוכלו להכיל את החדר ( אני מניח שעד 15-20 משתתפים).
הוספתי אופציית מישאל כדי לדעת בערך את מספר המעוניינים להשתתף במפגש.
אשמח לשמוע את דעתכם.
להאזנה
הפורום של HES רדום משהו.
חלקכם ודאי מודעים לפרוייקט שלי "הבונבוניירה". "הבונבוניירה" הוא פונו סטייג' שתכננתי ובניתי בעצמי ונמרח על תקופה לא קצרה, שהרי זהו לא עיסוקי המרכזי אלא רק תחביב.
הייתי רוצה לחלוק עמכם את חוויית ההאזנה לתקליטי ויניל כי אני מניח שיש ביניכם סקרנים. לצערי חדר ההאזנה שלי קטן מאוד ואינו יכול להכיל אלא אולי עוד שני מאזינים וגם זה בצפיפות.
אני אנסה לארגן משהו באיזור המרכז או בכל מקום אחר שאוכל. במקביל, אם יש מתנדב עם פטפון תקין ומערכת תקינה ותקליטים (אפשר גם להביא תקליטים שלכם ל-REFERENCE) שיוכל לארח את הקבוצה במשכנו, זו גם אפשרות מתקבלת. חשוב להבין את מספר המשתתפים שיוכלו להכיל את החדר ( אני מניח שעד 15-20 משתתפים).
הוספתי אופציית מישאל כדי לדעת בערך את מספר המעוניינים להשתתף במפגש.
אשמח לשמוע את דעתכם.
להאזנה
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
למרות שאין הענות להזמנה, כולנו מעריכים את הידע שלך ואת הכתבות שאתה תורם לאתר 
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
זיו,
חלילה שלא תבין ש"נעלבתי". אין קשר בין שני העניינים.
היתה לי כוונה לשתף קצת חברים ולהעביר ערב נחמד. אני עובר כאלה בזמן האחרון (כשיש לי זמן) ויש להם טעם של עוד.
חלילה שלא תבין ש"נעלבתי". אין קשר בין שני העניינים.
היתה לי כוונה לשתף קצת חברים ולהעביר ערב נחמד. אני עובר כאלה בזמן האחרון (כשיש לי זמן) ויש להם טעם של עוד.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!