סרטים רצים עם קפיצות קטנות - עשיתי כבר הכל...
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם.
הסרטים אצלי רצים עם תקיעות קטנות למרות ש-dxva עובד אצלי והמעבד על 15-20%. ניסיתי גם 23/24HZ...
יש למישהו מושג למה?...
הסרטים אצלי רצים עם תקיעות קטנות למרות ש-dxva עובד אצלי והמעבד על 15-20%. ניסיתי גם 23/24HZ...
יש למישהו מושג למה?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78893
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
מיקרו ג׳אדר נוצר לרוב בגלל אי תאימות הקצבים.
תוודא שיש האצת חומרה ושה vertical sync בנגן מחובר לזה של המסך. תוודא שהנגן מפעיל 3:2 pulldown אם אתה עובד ב 60 הרץ.
תוודא שיש האצת חומרה ושה vertical sync בנגן מחובר לזה של המסך. תוודא שהנגן מפעיל 3:2 pulldown אם אתה עובד ב 60 הרץ.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

איך מוודאים VERTICAL SYNC בנגן?...
חוץ מזה, ב-MPHC כשאני מפעיל כתוביות הן גורמות לסרט לרוץ ממש גרוע, בלעדיהן יש את הסיפור של הקפיצות הקטנות. מה הקטע של הכתוביות???
חוץ מזה, ב-MPHC כשאני מפעיל כתוביות הן גורמות לסרט לרוץ ממש גרוע, בלעדיהן יש את הסיפור של הקפיצות הקטנות. מה הקטע של הכתוביות???
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן kleinimrod,
תקרא בפוסט הזה, הסברתי שם איך ניתן בעזרת הנגן MPC-HC לדעת האם ה REFRESH RATE מסונכרן ל FRAME RATE ע"י בחינה של הגרף.
** אגב PIXIES, הייתי ממליץ להוסיף את עניין הגדרת ה - REFRESH RATE ויותר חשוב, פתרון בעיות של JITTER בתמונה לשרשור המדריכים. הרבה אנשים נתקלים בבעיה זו ויהיה ניתן להפנות אותם למדריך.
ערכתי קלות את ההסבר שלי בלינק המצורף אם אתה מעוניין להוסיף אותו למדריכים.
תקרא בפוסט הזה, הסברתי שם איך ניתן בעזרת הנגן MPC-HC לדעת האם ה REFRESH RATE מסונכרן ל FRAME RATE ע"י בחינה של הגרף.
** אגב PIXIES, הייתי ממליץ להוסיף את עניין הגדרת ה - REFRESH RATE ויותר חשוב, פתרון בעיות של JITTER בתמונה לשרשור המדריכים. הרבה אנשים נתקלים בבעיה זו ויהיה ניתן להפנות אותם למדריך.
ערכתי קלות את ההסבר שלי בלינק המצורף אם אתה מעוניין להוסיף אותו למדריכים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הוספתי לשרשור המדריכים. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה אבל רשמתי כבר בהתחלה - ניסיתי כבר 24-23HZ...adidas1 כתב:אהלן kleinimrod,
ערכתי קלות את ההסבר שלי בלינק המצורף אם אתה מעוניין להוסיף אותו למדריכים....
מה עושים?