RXV371 או VSX-421 או אחר בטווח ה-1000 ש"ח ?
שלום,
המערכת מיועדת להורים שכרגע עם המערכת המובנית הישנה של LG מהדיוטי פרי לפני הרבה שנים...
שמתי לב שלימאהה יש את הכיול האוטומטי שזה יתרון ושווה את ההפרש, האם יש נחיתות כלשהי לימאהה מבחינת ביצועים?
אין רמקולים עדיין, חוץ מהנוכחיים נתאים בהמשך. יש להם אפשרות למדפי אז הייתי הולך אולי על מדפיים קדמיים בלי סנטר ואפילו להשאיר את האחורי הקיים או משהו אחר ואפשרות ליד שניה.
המערכת מיועדת להורים שכרגע עם המערכת המובנית הישנה של LG מהדיוטי פרי לפני הרבה שנים...
שמתי לב שלימאהה יש את הכיול האוטומטי שזה יתרון ושווה את ההפרש, האם יש נחיתות כלשהי לימאהה מבחינת ביצועים?
אין רמקולים עדיין, חוץ מהנוכחיים נתאים בהמשך. יש להם אפשרות למדפי אז הייתי הולך אולי על מדפיים קדמיים בלי סנטר ואפילו להשאיר את האחורי הקיים או משהו אחר ואפשרות ליד שניה.
גם אני מתלבט בדיוק עם אותה השאלה.
מי מה שנראה, ה-YAMAHA בעלת יותר פיצ'רים וממשק יותר ידידותי למשתמש. מצד שני נראה שה-PIONEER בעל הגברה יותר חזקה באופן משמעותי.
בכלל לא הצלחתי להבין מה ההגברה של 371 עבור רמקולים 6 אום.
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
מה ההבדל בין Rated Output Power ל- Dynamic Power per Channel שמופיע במפרט של הרסיבר שצרפתי...
מי מה שנראה, ה-YAMAHA בעלת יותר פיצ'רים וממשק יותר ידידותי למשתמש. מצד שני נראה שה-PIONEER בעל הגברה יותר חזקה באופן משמעותי.
בכלל לא הצלחתי להבין מה ההגברה של 371 עבור רמקולים 6 אום.
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
מה ההבדל בין Rated Output Power ל- Dynamic Power per Channel שמופיע במפרט של הרסיבר שצרפתי...
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
לטעמי הימאה עדיף מכיוון שבתור רסיבר כניסה למשתמש ההדיוט הוא ממלא על יותר דרישות.
עדכון
אבא שלי ביקר בעולם הקולנוע וניסו לשכנע אותו לקחת את ה-VSX-521 ב-1500.
היתרונות שהם ציינו לטובת VSX-521
1. שלוש שנים אחריות של TR לעומת שנה
2. הוא 3D מלא "לא פסיבי"?
3. יכול להעביר גם סאונד לטלוויזיה
4. הגברה יותר טובה
אני קצת מפקפק בשלושת האחרונים, לא הצלחתי למצוא שום דבר במדריכים של שניהם שמאשרים את הנ"ל. שניהם 3D ready ואין לי מושג איך נקראת העברת סאונד לטלוויזיה, אם זה ה-RETURN CHANNER אז נראה שיש לשניהם. לגבי האחרון יש הבדל קטן בהספק, לא משמעותי ומבחינת איכות אין לי מושג.
בזאפ שניהם כמעט באותו מחיר ובמבצע הבדל של 500 ש"ח.
היתרונות שהם ציינו לטובת VSX-521
1. שלוש שנים אחריות של TR לעומת שנה
2. הוא 3D מלא "לא פסיבי"?
3. יכול להעביר גם סאונד לטלוויזיה
4. הגברה יותר טובה
אני קצת מפקפק בשלושת האחרונים, לא הצלחתי למצוא שום דבר במדריכים של שניהם שמאשרים את הנ"ל. שניהם 3D ready ואין לי מושג איך נקראת העברת סאונד לטלוויזיה, אם זה ה-RETURN CHANNER אז נראה שיש לשניהם. לגבי האחרון יש הבדל קטן בהספק, לא משמעותי ומבחינת איכות אין לי מושג.
בזאפ שניהם כמעט באותו מחיר ובמבצע הבדל של 500 ש"ח.
מידע לא מבוסס
איזה רמקולים יחוברו למגבר המיועד?הישנים מהסט של LG לא יעשו את העבודה למגבר 5 יציאות מוגברות והסאב שלך פסיבי וזקוק להגברה
איפה בדיוק יש לך ימהה 371 ב1000 ש"ח?
הימהה לטעמי טוב יותר
עולם הקולנוע
הימהה לטעמי טוב יותר
עולם הקולנוע
ה421/521 בעלי אותה ההגברה לדעתי. ואיך שאני מבין את. זה - הגברה יותר חזקה מביהמהה.
האם לדעתכם ה371 יכול להתמודד עם 2 רמקולים 6 אום/85db. ובהמשך רמקולים פשוטים יותר לסראונד? מלכתכילה נשמע שה421 יותר מתאים למשימה.
אנא אזרו לי בהחלטה...
האם לדעתכם ה371 יכול להתמודד עם 2 רמקולים 6 אום/85db. ובהמשך רמקולים פשוטים יותר לסראונד? מלכתכילה נשמע שה421 יותר מתאים למשימה.
אנא אזרו לי בהחלטה...
Re: מידע לא מבוסס
אני יודע שהסאב פסיבי אבל מהבחינה הזו לאף אחד מהרסיברים אין יציאה מוגברת לסאב. צריך ללכת לשמוע רמקולים, אולי הסט של הרמן שגם מוכרים שם או סט של Jamo A102, תלוי כמה אבא שלי מוכן להשקיע.dts2 כתב:איזה רמקולים יחוברו למגבר המיועד?הישנים מהסט של LG לא יעשו את העבודה למגבר 5 יציאות מוגברות והסאב שלך פסיבי וזקוק להגברה
הימהה לטעמי טוב יותר
עולם הקולנוע...
לא כל כך ברור מה התכוונת בשאלה האחרונה שלך כי ענית לעצמך, ה-371 נמכר ב-1000 ש"ח בעולם הקולנוע.
ולגבי השאלה השניה שלך זה לא אחריות יבואן מקורי ורק לשנה. בפיוניר כן.
האם ב-371 אין כיול אוטומאטי והמרה ל-HDMI?
קראתי סקירה שאמרו במפורש שוידאו ממקורות שלא HDMI לא מגיע ליציאת HDMI כך שצריך לבחור כניסות גם בטלויזיה ושאין לו את הכיול האוטומאטי ויש חנויות\סקירות אחרות שאומרות משהו אחר אני די מבולבל.
האם ה-VSX-521 אותו הדבר?
האם ה-VSX-521 אותו הדבר?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: האם ב-371 אין כיול אוטומאטי והמרה ל-HDMI?
יש כיול אוטו' . כתוב במפורש באתר יצרן.gildmor כתב:קראתי סקירה שאמרו במפורש שוידאו ממקורות שלא HDMI לא מגיע ליציאת HDMI כך שצריך לבחור כניסות גם בטלויזיה ושאין לו את הכיול האוטומאטי ויש חנויות\סקירות אחרות שאומרות משהו אחר אני די מבולבל.
האם ה-VSX-521 אותו הדבר?...
YPAO sound optimisation for automatic speaker setup
http://asia.yamaha.com/en/products/audi ... uct_lineup