עזרה בבחירת סט 5 רמקולים בסיסי
שלום לכולם,
אני מבקש את עזרתכם, הצעותיכם וחוות דעתכם בנוגע לרכישת סט 5 רמקולים (רצפתיים, סנטר ואחוריים).
השימוש מתחלק כ 40% סרטים ו60% מוסיקה ולכן ביטלתי את האופציה של רמקולים סטלייטים, יחד עם זאת אני מעוניין ברכישה של כל החבילה (5 רמקולים סראונד) כעת ולא להתחיל בזוג.
התקציב הוא בסיסי (עד 3000 ש"ח) ואני מודע לכך שאני בתחום הרמקולים הבסיסיים, בכל אופן אני מחפש יצרן איכותי (בלי להעליב אני מעדיף להמנע מ Pure Acoustics למשל) ומכוון למשהו שיתן את הערך הטוב ביותר ביחס לשהקעה.
כרגע מצאתי שתי אופציות מתאימות :
1. Jamo S 426 HCS 3 - קראתי ביקורות די טובות עליהם במספר אתרים בינלאומיים, עם זאת שמעתי שהם מיוצרים בסין ושונים מהרמקולים האיכותיים של היצרן.
2. Monitor Audio M4 + M1 + MCenter - יקרים יותר מה -Jamo, היצרן איכותי אך עדיין לא קראתי ביקורות על הסט הזה.
רכשתי רסיבר Pioneer VSX 521 K שיעבוד איתם.
לסיכום, אשמח לשמוע דעתכם לגבי אופציה עדיפה ו/או אופציות נוספות מתאימות.
תודה רבה
אני מבקש את עזרתכם, הצעותיכם וחוות דעתכם בנוגע לרכישת סט 5 רמקולים (רצפתיים, סנטר ואחוריים).
השימוש מתחלק כ 40% סרטים ו60% מוסיקה ולכן ביטלתי את האופציה של רמקולים סטלייטים, יחד עם זאת אני מעוניין ברכישה של כל החבילה (5 רמקולים סראונד) כעת ולא להתחיל בזוג.
התקציב הוא בסיסי (עד 3000 ש"ח) ואני מודע לכך שאני בתחום הרמקולים הבסיסיים, בכל אופן אני מחפש יצרן איכותי (בלי להעליב אני מעדיף להמנע מ Pure Acoustics למשל) ומכוון למשהו שיתן את הערך הטוב ביותר ביחס לשהקעה.
כרגע מצאתי שתי אופציות מתאימות :
1. Jamo S 426 HCS 3 - קראתי ביקורות די טובות עליהם במספר אתרים בינלאומיים, עם זאת שמעתי שהם מיוצרים בסין ושונים מהרמקולים האיכותיים של היצרן.
2. Monitor Audio M4 + M1 + MCenter - יקרים יותר מה -Jamo, היצרן איכותי אך עדיין לא קראתי ביקורות על הסט הזה.
רכשתי רסיבר Pioneer VSX 521 K שיעבוד איתם.
לסיכום, אשמח לשמוע דעתכם לגבי אופציה עדיפה ו/או אופציות נוספות מתאימות.
תודה רבה
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
הייתי נותן צ'אנס לSP1 של MOREL. אומנם סאטליטים אך מפתיעים ביותר במוזיקה.
כמו כן, הייתי בודק אופציה של סידרת דיאמונד מבית וורפדיל.
כמו כן, הייתי בודק אופציה של סידרת דיאמונד מבית וורפדיל.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
לדעתי שילוב של 10.2 מקדימה+סנטר תואם+9SR (או אולי אפילו SP1) יכנסו בתקציב. נסה לשקול סאב מיד שניה/לחסוך לסאב ברמה סבירה (כמו הSW150).
נשמע מעניין מאוד, אם אני הולך על האופציה של מדפיים קדמיים אבל לא רוכש גם סאב (כרגע לפחות) אני אקבל חבילה כללית מספקת בהשוואה לסטים שכוללים קדמיים רצפתיים (בסאונד של הבס למשל) ?
השאלה היא בעצם מה עדיף ? זוג קדמיים מדפיים איכותיים יותר מול זוג רצפתיים ברמה מתחת ?
השאלה היא בעצם מה עדיף ? זוג קדמיים מדפיים איכותיים יותר מול זוג רצפתיים ברמה מתחת ?
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
BI,
לי יש סט שמורכב מ:
-זוג מדף JAMO E600.
-סאב JAMO SUB 200
-סנטר JAMO S 420 CEN
*רק הזוג אחורי של הוא של וורפידל*
למעשה רק הסנטר שלי הוא מאותה סדרת S 426 HCS 3 עליה אתה שואל, אך ללא קשר לכך, אני מאד אוהב את הצירוף הזה ... אוהב את הצליל של JAMO וממליץ בחום.
אני מאמין שיחד עם הרמקולים הצרפתים שקיימים בסט של JAMO עליו אתה מדבר - זה יהיה סט פשוט מעולה!
לי יש סט שמורכב מ:
-זוג מדף JAMO E600.
-סאב JAMO SUB 200
-סנטר JAMO S 420 CEN
*רק הזוג אחורי של הוא של וורפידל*
למעשה רק הסנטר שלי הוא מאותה סדרת S 426 HCS 3 עליה אתה שואל, אך ללא קשר לכך, אני מאד אוהב את הצירוף הזה ... אוהב את הצליל של JAMO וממליץ בחום.
אני מאמין שיחד עם הרמקולים הצרפתים שקיימים בסט של JAMO עליו אתה מדבר - זה יהיה סט פשוט מעולה!