נראה אחלה המכשיר והבקורות
רק איפה קונים???
בפלונטר לא מצאתי אותו
בבקשה תשובה ל: [email protected]
איפה אני קונה את ה NEUSTON 500 מבוסס sigma-design מתקדם?
אין צורך למטרות כאלה לתת EMAIL - משתמשים בה"פ ואז ישלח לך הודעה לדואר שנרשמת איתו.
NOWCOM זה החברה. אלי זה האדם ונמצאת בגולומב בתא. המוצר נקרא בשמו המעוברת מC-500 (שניתן להשיגו גם בפלונטר - אבל זה לא המקום הזול ביותר) אבל תנסה להוציא ממנו את הדגם NC-600 שתומך גם בפורמטי מיקרוסופט מהדור החדש (HD) ו11G.
בכל מקרה NC-500 עושה את העבודה שלו לא רע כנגן וידאו ומוזיקה - אני משתמש בו כעמדת קצה קטנה ונחמדה - עובד טוב יותר עם GB-PVR בגלל השמות בעיברית וחלוקה לFOLDERS.
NOWCOM זה החברה. אלי זה האדם ונמצאת בגולומב בתא. המוצר נקרא בשמו המעוברת מC-500 (שניתן להשיגו גם בפלונטר - אבל זה לא המקום הזול ביותר) אבל תנסה להוציא ממנו את הדגם NC-600 שתומך גם בפורמטי מיקרוסופט מהדור החדש (HD) ו11G.
בכל מקרה NC-500 עושה את העבודה שלו לא רע כנגן וידאו ומוזיקה - אני משתמש בו כעמדת קצה קטנה ונחמדה - עובד טוב יותר עם GB-PVR בגלל השמות בעיברית וחלוקה לFOLDERS.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
NC600 יצא לשוק רק ברבעון הראשון של 2007
ככה נאמר לי בשיחה טלפונית עימם.
ככה נאמר לי בשיחה טלפונית עימם.
אני תפעלתי אב טיפוס בסוף 2005.
אם זה המטרה ליצור, אז זה כבר לא יהיה רלונטי כל כך כי אז יהיו לו מוצרים מתחרים רבים
אלא אם יצא עם HDMI וכדומה.
אם זה המטרה ליצור, אז זה כבר לא יהיה רלונטי כל כך כי אז יהיו לו מוצרים מתחרים רבים
אלא אם יצא עם HDMI וכדומה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -