מחפש פטיפון
-
kadosh1000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפש המלצות לפטיפונים עד 1500 ש"ח,
יש לי אוסף תקליטים שדי גדל בזמן האחרון ואני מחפש פטיפון איכותי שאני יוכל לחבר לרסיבר עם 2 חיבורי RCA
לא צריך שיהיה לו חיבור למחשב, אני לא מעוניין לתקלט איתו או להעביר את המוזיקה למחשב.
בתודה מראש,
מתן
יש לי אוסף תקליטים שדי גדל בזמן האחרון ואני מחפש פטיפון איכותי שאני יוכל לחבר לרסיבר עם 2 חיבורי RCA
לא צריך שיהיה לו חיבור למחשב, אני לא מעוניין לתקלט איתו או להעביר את המוזיקה למחשב.
בתודה מראש,
מתן
- dream_theater2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מצטרף ...
מחפש פטיפון !
יד 2 ולא חדש , הנעה ישירה ולא רצועה ... !
העדפה רצינית לטכניקס sl 2000 או 1900 .

יד 2 ולא חדש , הנעה ישירה ולא רצועה ... !
העדפה רצינית לטכניקס sl 2000 או 1900 .
- dream_theater2
-
- חבר שרק התחיל

"טעות" הדבקתי פה בטעות הודעה אחרת ...את הפטיפון אני בהחלט מ-ח-פ-ש !
- dream_theater2
-
- חבר שרק התחיל

dragon אשמח עם תוסיף אותי בפייסבוק או שתדבר איתי דרך האי-מייל כיוון שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות ...מסתבר שחסר לי פז"מ 
עזרהה
היי לכולם! אני מנסה לקנות לחברה שלי פטיפון ליום הולדת 30, אבל לא מבינה כלוםicon_eek
מתלבטת בין פטיפון Audio-Technica AT-LP60
לבין הגרסה היותר מתקדמת(כך נדמה לי לפחות)- פטיפון Audio-Technica AT-LP120USBC שעליו קיבלתי המלצות מחבר בנראה כי מבין..
יש לציין כי זה הפטיפון הראשון שלה, אין לנו מגבר ורמקולים ובעיקר קרצה לי העובדה שאפשר לחבר את הפטיפון לרמקול, לפחות עד שנשתדרג..
אשמח לעצתכם והמלצותיכם icon_cool
לבין הגרסה היותר מתקדמת(כך נדמה לי לפחות)- פטיפון Audio-Technica AT-LP120USBC שעליו קיבלתי המלצות מחבר בנראה כי מבין..
יש לציין כי זה הפטיפון הראשון שלה, אין לנו מגבר ורמקולים ובעיקר קרצה לי העובדה שאפשר לחבר את הפטיפון לרמקול, לפחות עד שנשתדרג..
אשמח לעצתכם והמלצותיכם icon_cool
Re: עזרהה
·adien כתב:היי לכולם! אני מנסה לקנות לחברה שלי פטיפון ליום הולדת 30, אבל לא מבינה כלוםicon_eek
אשמח לעצתכם והמלצותיכם icon_cool...
קודם כל האשכול ישן מאוד ואתה הקפצת אותו
תפתח אשכול חדש עם אותה הודעה
בהצלחה