ביקור אצל almogc
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אז ככה..
גם אני זכיתי להתארח אצל אחד מחברי הפורום, בשביל להתרשם ולשמוע את המערכת שהוא בנה.
השבוע ביקרתי את almogc והביקור היה חוויה אחת גדולה! אתחיל בזה שאלמוג מארח נפלא ואדם זהב, לא רק שנהנתי בטרוף מהסאונד גם יצאתי עם מתנות (: שאפו, אלמוג אתה אדם שעושה את הכל מהלב ורואים את זה.
הסטאפ של אלמוג כולל פאוור, פרה ונגן cd של emotiva שמניעים monitor audio rx8. השילוב הזה פשוט מנצח, הסאונד ששמעתי היה נקי וצלול, בעל רזולוציה מטורפת! הבאס רך ועדין ומגיע בעוצמה הנכונה ובדיוק הנכון, יש שיגידו שלפעמים מעט מוגזם אבל זה עניין של העדפה. מה שהרשים אותי במיוחד זה הסאונד שהופק למרות שסביבת ההאזנה מאוד בעייתית, בלשון המעטה.
המיד היה חד וישיר, מאוזן עם שאר האלמנטים ולא צורם, השתלב בצורה מדהימה. פשוט מיד מדוייק שלא שמעתי מעולם מרמקול.
קטעי החצוצרה מ your latest trick היו מדוייקים כל כך שכבר חשבתי שהחצוצרן עומד מולי.
כשאלמוג לחץ פליי על the race של yello הבנתי מה עושה פאוור לרמקול אייכותי....
היכולת של המגבר לקפוץ ממוזיקה שקטה לפיק רועש במיידית היא לא פחות ממדהימה ועם רמקול מדהים כמו הrx8 אתה מרגיש את זה ומרגיש את זה מיד!
כל החוויה הזו יוצרת תחושת סאונד תלת מימדי.
המדבר הזה הוא בהחלט יצירת אמנות.
לסיכום, למרות שאינני אודיופיל יצאתי עם תחושה מדהימה, הסטאפ הזה פשוט מנצח.
אייכות היי אנד ללא ספק.
יש לציין שהרמקול עוד בהרצה. אלמוג שומר עליו עדיין עם כיסוי הבד שמגיע באריזה.
אני יצאתי משם ורצתי להזמין את הפאוור והפרוססור של אמוטיבה, הפאוור (האחרון במלאי) כבר בטיסה הפרוססור יאלץ להמתין עקב מחסור במלאי...
גם הרמקולים לא נשארו מקופחים והוזמן סט קדמיים rx8 וסנטר מסדרת סילבר של מוניטור אודיו בעסקת טרייד אין על הפולק אודיו שלי.
בהחלט סט שהימם אותי.
אני רוצה להודות לאלמוג על הארוח הנפלא והיחס החם לאורך כל ההאזנה ובימים שאחרי עם כל ההתלבטויות.
תודה רבה!
גם אני זכיתי להתארח אצל אחד מחברי הפורום, בשביל להתרשם ולשמוע את המערכת שהוא בנה.
השבוע ביקרתי את almogc והביקור היה חוויה אחת גדולה! אתחיל בזה שאלמוג מארח נפלא ואדם זהב, לא רק שנהנתי בטרוף מהסאונד גם יצאתי עם מתנות (: שאפו, אלמוג אתה אדם שעושה את הכל מהלב ורואים את זה.
הסטאפ של אלמוג כולל פאוור, פרה ונגן cd של emotiva שמניעים monitor audio rx8. השילוב הזה פשוט מנצח, הסאונד ששמעתי היה נקי וצלול, בעל רזולוציה מטורפת! הבאס רך ועדין ומגיע בעוצמה הנכונה ובדיוק הנכון, יש שיגידו שלפעמים מעט מוגזם אבל זה עניין של העדפה. מה שהרשים אותי במיוחד זה הסאונד שהופק למרות שסביבת ההאזנה מאוד בעייתית, בלשון המעטה.
המיד היה חד וישיר, מאוזן עם שאר האלמנטים ולא צורם, השתלב בצורה מדהימה. פשוט מיד מדוייק שלא שמעתי מעולם מרמקול.
קטעי החצוצרה מ your latest trick היו מדוייקים כל כך שכבר חשבתי שהחצוצרן עומד מולי.
כשאלמוג לחץ פליי על the race של yello הבנתי מה עושה פאוור לרמקול אייכותי....
היכולת של המגבר לקפוץ ממוזיקה שקטה לפיק רועש במיידית היא לא פחות ממדהימה ועם רמקול מדהים כמו הrx8 אתה מרגיש את זה ומרגיש את זה מיד!
כל החוויה הזו יוצרת תחושת סאונד תלת מימדי.
המדבר הזה הוא בהחלט יצירת אמנות.
לסיכום, למרות שאינני אודיופיל יצאתי עם תחושה מדהימה, הסטאפ הזה פשוט מנצח.
אייכות היי אנד ללא ספק.
יש לציין שהרמקול עוד בהרצה. אלמוג שומר עליו עדיין עם כיסוי הבד שמגיע באריזה.
אני יצאתי משם ורצתי להזמין את הפאוור והפרוססור של אמוטיבה, הפאוור (האחרון במלאי) כבר בטיסה הפרוססור יאלץ להמתין עקב מחסור במלאי...
גם הרמקולים לא נשארו מקופחים והוזמן סט קדמיים rx8 וסנטר מסדרת סילבר של מוניטור אודיו בעסקת טרייד אין על הפולק אודיו שלי.
בהחלט סט שהימם אותי.
אני רוצה להודות לאלמוג על הארוח הנפלא והיחס החם לאורך כל ההאזנה ובימים שאחרי עם כל ההתלבטויות.
תודה רבה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תודה על שיתוף הרשמים, כן ירבו מפגשים כאלו 
shlomiassaf, אני מבין שזה ביקור לפני התחדשות משל עצמך?
shlomiassaf, אני מבין שזה ביקור לפני התחדשות משל עצמך?
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
איזה יופי !!!
כל הכבוד על הרכישה מהרגע להרגע, מהיד לפה, נתנו לך אצבע לקחת את הכתף...
תתחדש וכמובן שרשור התחדשתי...
כל הכבוד על הרכישה מהרגע להרגע, מהיד לפה, נתנו לך אצבע לקחת את הכתף...
תתחדש וכמובן שרשור התחדשתי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
בוקר טוב zeev78,
אין לי השוואה לנגנים אחרים כיוון שלא בצעתי זאת.
ניתן למצוא ברחבי הפורומים השונים בעולם שלל ביקורות פנטסטיות על הנגן הזה שמשווים אותו לנגנים יקרים ממנו משמעותית.
בפורום של אימוטיבה אוהבים להשוות אותו לנגן של oppo 93 ויש כאלה שטוענים שהנגן של אימוטיבה עדיף ברמת CD רגיל כמובן.
מה שאני כן יכול לומר לך על הנגן, שיש לו DAC פנימי אשר זהה ל DAC שלהם מדגם XDA-1 (עומד לצאת גם ל- DAC דגם חדש...)
איכות הבנייה ברמה מאוד גבוהה כמו שלל מוצרי החברה, הוא בנוי כמו "טנק"
להלן מס' סקירות\מאמרים בנושא:
http://news.cnet.com/8301-13645_3-20069 ... =cnetRiver
http://www.favorite-classical-composers ... ayers.html
http://www.stereophile.com/content/entry-level-12
אין לי השוואה לנגנים אחרים כיוון שלא בצעתי זאת.
ניתן למצוא ברחבי הפורומים השונים בעולם שלל ביקורות פנטסטיות על הנגן הזה שמשווים אותו לנגנים יקרים ממנו משמעותית.
בפורום של אימוטיבה אוהבים להשוות אותו לנגן של oppo 93 ויש כאלה שטוענים שהנגן של אימוטיבה עדיף ברמת CD רגיל כמובן.
מה שאני כן יכול לומר לך על הנגן, שיש לו DAC פנימי אשר זהה ל DAC שלהם מדגם XDA-1 (עומד לצאת גם ל- DAC דגם חדש...)
איכות הבנייה ברמה מאוד גבוהה כמו שלל מוצרי החברה, הוא בנוי כמו "טנק"
להלן מס' סקירות\מאמרים בנושא:
http://news.cnet.com/8301-13645_3-20069 ... =cnetRiver
http://www.favorite-classical-composers ... ayers.html
http://www.stereophile.com/content/entry-level-12
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

השגעון של אלמוג הפך את השרשור הזה למיושן 
הסאטפ כבר השתדרג משמעותית...
אבל בהחלט היה כיף
הסאטפ כבר השתדרג משמעותית...
אבל בהחלט היה כיף
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נהנתי לקרוא
האם אתה מתכוון לרכוש את הפרוססור שלהם UMC-1 ?
לא כדאי כבר לחכות לחדש, שנמצא ממש מעבר לפינה?
האם אתה מתכוון לרכוש את הפרוססור שלהם UMC-1 ?
לא כדאי כבר לחכות לחדש, שנמצא ממש מעבר לפינה?