סאב ובעיית חשמל?
כן פלורסנטית, תכלס האור הכי פחות בעייתי, המזגן גורם לבעיה הכי גדולה, אני יכול לקום באמצע הלילה בבהלה מהבום חחLiorDrZ כתב:מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עושה רושם שכל החשמל שיש לך בבית רץ על אותו קו... אם יש לך נורת פלורוסנט שיש בה סטרטר תנסה להחליף אותו. ואם זו נורה חסכונית מהזן החדש. שקול להחליף שקע שממנו אתה מזין את הסאב. או יותר טוב (וגם יותר יקר...) תזמין חשמלאי הביתה שיסלול לך קו חדש של חשמל ללוח שיהיה ייעודי למערכת ונפרד מהמזגן \ תאורה \ TV וכו'.Bonanja כתב:כן פלורסנטית, תכלס האור הכי פחות בעייתי, המזגן גורם לבעיה הכי גדולה, אני יכול לקום באמצע הלילה בבהלה מהבום חחLiorDrZ כתב:מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?......
גם לי יש את הבעיה המוזרה הזאת כאשר אני מעלה את הטריס החשמלי פתאום הסאב "מתעורר" כאילו שיש מוזיקה איך שאני מרים את הטריס נשמע
בום לשניה כאילו נכנס אות מוזר
האמת זה רק בבית הזה שאני כרגע בו שנה
בבית הקודם לא היה כך,
וגם זה התחיל פתאום הזמנתי חשמלאי והוא אמר מוזר הכל בבית תקין
וזה פתאום התחיל
בום לשניה כאילו נכנס אות מוזר
האמת זה רק בבית הזה שאני כרגע בו שנה
בבית הקודם לא היה כך,
וגם זה התחיל פתאום הזמנתי חשמלאי והוא אמר מוזר הכל בבית תקין
וזה פתאום התחיל
נראה לי זה מה שאני יעשה.LiorDrZ כתב:עושה רושם שכל החשמל שיש לך בבית רץ על אותו קו... אם יש לך נורת פלורוסנט שיש בה סטרטר תנסה להחליף אותו. ואם זו נורה חסכונית מהזן החדש. שקול להחליף שקע שממנו אתה מזין את הסאב. או יותר טוב (וגם יותר יקר...) תזמין חשמלאי הביתה שיסלול לך קו חדש של חשמל ללוח שיהיה ייעודי למערכת ונפרד מהמזגן \ תאורה \ TV וכו'.Bonanja כתב:כן פלורסנטית, תכלס האור הכי פחות בעייתי, המזגן גורם לבעיה הכי גדולה, אני יכול לקום באמצע הלילה בבהלה מהבום חחLiorDrZ כתב:מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?.........
כרגע החשמל הוא תלת פאזי אבל בתכלס לא עשו פה עבודה מקצועית... בלשון המעטה.
תודה.