סאב ובעיית חשמל?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

שלום,

יש לי בעיה מוזרה... אולי מישהו נתקל בה.

כשאני מדליק את האור בחדר הסאב משמיע רעשים לכמה שניות(של בומים חלשים), כשהמזגן דולק אז כל איזה חצי שעה יש בום די חזק מהסאב.

מישהו נתקל בזה?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

LiorDrZ כתב:מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?
...
כן פלורסנטית, תכלס האור הכי פחות בעייתי, המזגן גורם לבעיה הכי גדולה, אני יכול לקום באמצע הלילה בבהלה מהבום חח :lol:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

Bonanja כתב:
LiorDrZ כתב:מאד יכול להיות ששקע החשמל שלך משותף למפסק התאורה ולכן כשאתה מדליק את האור זה משפיע. הפתרון הוא להחליף לשקע אחר.
האם זו תאורה פלורוסנטית?
...
כן פלורסנטית, תכלס האור הכי פחות בעייתי, המזגן גורם לבעיה הכי גדולה, אני יכול לקום באמצע הלילה בבהלה מהבום חח :lol:
...
עושה רושם שכל החשמל שיש לך בבית רץ על אותו קו... אם יש לך נורת פלורוסנט שיש בה סטרטר תנסה להחליף אותו. ואם זו נורה חסכונית מהזן החדש. שקול להחליף שקע שממנו אתה מזין את הסאב. או יותר טוב (וגם יותר יקר...) תזמין חשמלאי הביתה שיסלול לך קו חדש של חשמל ללוח שיהיה ייעודי למערכת ונפרד מהמזגן \ תאורה \ TV וכו'.

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

גם לי יש את הבעיה המוזרה הזאת כאשר אני מעלה את הטריס החשמלי פתאום הסאב "מתעורר" כאילו שיש מוזיקה איך שאני מרים את הטריס נשמע
בום לשניה כאילו נכנס אות מוזר
האמת זה רק בבית הזה שאני כרגע בו שנה
בבית הקודם לא היה כך,
וגם זה התחיל פתאום הזמנתי חשמלאי והוא אמר מוזר הכל בבית תקין
וזה פתאום התחיל

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

LiorDrZ כתב:
Bonanja כתב:
האם זו תאורה פלורוסנטית?
...
...
עושה רושם שכל החשמל שיש לך בבית רץ על אותו קו... אם יש לך נורת פלורוסנט שיש בה סטרטר תנסה להחליף אותו. ואם זו נורה חסכונית מהזן החדש. שקול להחליף שקע שממנו אתה מזין את הסאב. או יותר טוב (וגם יותר יקר...) תזמין חשמלאי הביתה שיסלול לך קו חדש של חשמל ללוח שיהיה ייעודי למערכת ונפרד מהמזגן \ תאורה \ TV וכו'.
...
נראה לי זה מה שאני יעשה.
כרגע החשמל הוא תלת פאזי אבל בתכלס לא עשו פה עבודה מקצועית... בלשון המעטה.

תודה.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

סלילת קו חדש ייעודי למערכת שנפרד מכל מפסק, מנוע, רכיב חשמלי אחר זה הדבר הכי טוב שעשיתי בשיפוץ של הדירה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”