ezbuyus אינה עונה
-
hagai_sela
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
למישהו יש מושג אם ezbuyus פשטו את הרגל או משהו? שלחתי להם שתי פניות דרך האתר והם לא ענו (כבר יותר משבוע). ניסיתי להתקשר למספר שלהם בארה"ב והוא לא מחובר.
למישהו יש מושג אם ezbuyus פשטו את הרגל או משהו? שלחתי להם שתי פניות דרך האתר והם לא ענו (כבר יותר משבוע). ניסיתי להתקשר למספר שלהם בארה"ב והוא לא מחובר.
גם לי היו בעיות איתם ולא ממליץ בכלל לרכוש מהם כי כשתצטרך את השירות שלהם אתה יכול לדפוק את הראש בקיר.
רכשתי דרכם גריל וובר לפני כ3 חודשים הוא הגיע בלי מתג הצתה שהיה אמור להיות (הכפתור פשוט לא היה שם למרות שהמנגנון מותקן), שלחתי להם מייל.
long story short , מרחו אותי חודשיים וחצי עם תירוצים נוסח יש עיקוב עם הספק, החלק חסר במלאי, אנחנו בקשר ישיר איתם וכו.... כמובן שזה בולשיט כי אחרי שנמאס לי מהמריחות שלהם קניתי אחד ב10$ דרך האתר של וובר.
רכשתי דרכם גריל וובר לפני כ3 חודשים הוא הגיע בלי מתג הצתה שהיה אמור להיות (הכפתור פשוט לא היה שם למרות שהמנגנון מותקן), שלחתי להם מייל.
long story short , מרחו אותי חודשיים וחצי עם תירוצים נוסח יש עיקוב עם הספק, החלק חסר במלאי, אנחנו בקשר ישיר איתם וכו.... כמובן שזה בולשיט כי אחרי שנמאס לי מהמריחות שלהם קניתי אחד ב10$ דרך האתר של וובר.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
-
hagai_sela
- חבר פעיל

הייתי משתמש בשירות אחר, הבעיה היא שיש להם מבצע על טלויזיות מעל 50 אינץ' ב 200 דולר. אני רוצה להביא טלויזיה 70 אינץ' מארה"ב, במאסטופ ויושופס זה עולה באזור 1100 דולר.
-
hagai_sela
- חבר פעיל

שלחתי. תודה.
-
hagai_sela
- חבר פעיל

עדיין אין קול ואין עונה. איזה בחור ענה לי בפייסבוק שלהם שגם הוא לא מצליח להשיג אותם. משהו מאוד מוזר קורה פה.
-
hagai_sela
- חבר פעיל

אני אתן להם עד יום אחרי כריסמס בגלל המחירים האטרקטיביים. אם לא אני אזמין דרך יושופס. תודה!