שלום,
ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג sony dav dz-260 .
ישנה כניסת USB לניגון מדיה.
ישנה יציאת hdmi שאותה אני מייעד ל TV.
אני רוצה לנגן סרטים מן המחשב.
האם אפשר לחבר את המחשב (דרך הארד דיסק חיצוני ) בחיבור USB לרסיבר, וזה יהיה איכותי מספיק?
או לשדרג את הרסיבר כך שיהיה בעל כניסת HDMI גם כן? (ובנוסף לשדרג את המחשב (או להוסיף סטרימר) כך שיהיה בעל יציאת HDMI אשר תתחבר לכניסת ה HDMI המיועדת של הרסיבר?
כלומר האם חיבור מקור לרסיבר דרך USB, איכותית מספיק כחיבור מקור דרך HDMI
תודה.
חיבור הארד דיסק \ מקור לרסיבר דרך USB או דרך HDMI
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא ניתן לחבר מחשב דרך הארד דיסק חיצוני עם USB לרסיבר, זה פשוט לא עובד בצורה כזו...ronyjo כתב:שלום,
ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג sony dav dz-260 .
ישנה כניסת USB לניגון מדיה.
ישנה יציאת hdmi שאותה אני מייעד ל TV.
אני רוצה לנגן סרטים מן המחשב.
האם אפשר לחבר את המחשב (דרך הארד דיסק חיצוני ) בחיבור USB לרסיבר, וזה יהיה איכותי מספיק?
או לשדרג את הרסיבר כך שיהיה בעל כניסת HDMI גם כן? (ובנוסף לשדרג את המחשב (או להוסיף סטרימר) כך שיהיה בעל יציאת HDMI אשר תתחבר לכניסת ה HDMI המיועדת של הרסיבר?
כלומר האם חיבור מקור לרסיבר דרך USB, איכותית מספיק כחיבור מקור דרך HDMI
תודה....
אין צורך לשדרג את הרסיבר עם HDMI זה לא תורם לשום דבר...
מקור שהוא על HDD חיצוני שמחובר על ידי USB ישירות למסך או למערכת המשולבת יתנו תוצאה דומה. השוני הוא באפשרות ניגון של קבצים שונים במערכת או במסך. לא כל מסך ולא כל מערכת תומכית בקריאת כל סוגי הקבצים.
פתרון הכי פשוט זה לחבר ישירות את המחשב אל המסך ובמידה ויש אפשרות לחבר את האודיו למערכת.
פתרון שני זה לחבר סטרימר שמוגדר כנגן רשת. הוא יראה את התיקיית שיתוף במחשב וינגן כמעט את כל הקבצים שקיימים כיום. העניין הוא חיבור מקור אודיו למערכת.
תודה על התשובה.
ראשית רוצה להויסף את הסיבה מדוע רוצה אני לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הרסיבר , היא כיון שלמחשב אין יציאת HDMI אלא יציאה פשוטה, ולכן ההעברה היא פחות איכותית.
חשבתי לחבר למחשב HDD חיצוני, ולסנכרן אליו קבצים, ולהשתמש ב HDD זה כמקור לרסיבר. לאחר מכן יעביר הרסיבר את המידע ב HDMI לטלויזיה.
1. האם ארכיטקטורה זו אפשרית? אולי לא...
2. האם העברת המידע ב USB (בהנחה שנגן הרסיבר תומך בפורמטים הרצויים), איכותית מספיק, כאילו היה זה HDMI (שוב בהנחה שתומך בפורמטים הדרושים)
3. לקנות סטרימר, (גם יעלה לי יותר כסף), האם פיצול האודיו (לרסיבר )והוידאו (לטלויזיה), אינו מפחית את האיכות?
תודה.
ראשית רוצה להויסף את הסיבה מדוע רוצה אני לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הרסיבר , היא כיון שלמחשב אין יציאת HDMI אלא יציאה פשוטה, ולכן ההעברה היא פחות איכותית.
חשבתי לחבר למחשב HDD חיצוני, ולסנכרן אליו קבצים, ולהשתמש ב HDD זה כמקור לרסיבר. לאחר מכן יעביר הרסיבר את המידע ב HDMI לטלויזיה.
2. האם העברת המידע ב USB (בהנחה שנגן הרסיבר תומך בפורמטים הרצויים), איכותית מספיק, כאילו היה זה HDMI (שוב בהנחה שתומך בפורמטים הדרושים)
3. לקנות סטרימר, (גם יעלה לי יותר כסף), האם פיצול האודיו (לרסיבר )והוידאו (לטלויזיה), אינו מפחית את האיכות?
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם הכרטיס מסך שלך בעל יציאת VGA וכן יודע להציג רצולוציית FHD, לא יהיה הבדל גם אם יש לך יציאת HDMI...ronyjo כתב:תודה על התשובה.
תודה....
מה שאת מתכוונת זה להעתיק סרטים לHDD חיצוני, ולחבר את הHDD לרסיבר בכניסת הUSB? בהנחה שהרסיבר יודע לקרוא את הקבצים (מה שאני דיי בטוח שהוא לא), אז אין הבדל בין חיבור זה לבין חיבור מחשב או לבין רכישת סטרימר.
1: אפשרי אך תלוי מאוד ברכיבים שיהיו מחוברים...
2: אין הבדל
3: אין קשר בין פיצול אודיו לאיכות התמונה...