עמדה: מתי נראה 1 ג'יגה לבתים?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
"מתי נראה חיבורי 200\400\800 מגה ועד 1 ג'יגה בבתים?
תזכורת קטנה: באירוע אקספו-בזק 2010, שנערך באוקטובר 2010, הכריזה בזק שתספק 200 מגה כבר ב- 2011, עם ציוד מרכז הרשת של NSN. אנו מסיימים את 2011 ואין 200 מגה. למנכ"ל בזק היה באקספו-בזק 2011 הסבר הגיוני: יצרני המודמים לבתים עדיין לא סיימו לפתח מודמים תומכים ב- 200 מגה המתאימים בדיוק לצרכים של רשת בזק. זו הבעיה הראשונה של המרוץ לרוחבי פס גדלים והולכים. מכאן גם מגיעה התשובה הברורה לשאלה: מתי נראה 200 ו- 400 מגה (ובהמשך 700 עד 800 מגה), ואחר כך 1 ג'יגה בבתים. בקיצור, ובלי הרבה הסברים מיותרים: בעוד שנה ושנתיים והלאה. זה לא פשוט, ייקח זמן עד שיהיה ציוד קצה מתאים, היישום לא מהיר ולא זול. אבל, זה בדרך. אין ספק, שבזק מצביעה על דרך נכונה בה היא צועדת, לטובת הצרכנים ועולם השירותים רחבי הפס העתידי. "
תזכורת קטנה: באירוע אקספו-בזק 2010, שנערך באוקטובר 2010, הכריזה בזק שתספק 200 מגה כבר ב- 2011, עם ציוד מרכז הרשת של NSN. אנו מסיימים את 2011 ואין 200 מגה. למנכ"ל בזק היה באקספו-בזק 2011 הסבר הגיוני: יצרני המודמים לבתים עדיין לא סיימו לפתח מודמים תומכים ב- 200 מגה המתאימים בדיוק לצרכים של רשת בזק. זו הבעיה הראשונה של המרוץ לרוחבי פס גדלים והולכים. מכאן גם מגיעה התשובה הברורה לשאלה: מתי נראה 200 ו- 400 מגה (ובהמשך 700 עד 800 מגה), ואחר כך 1 ג'יגה בבתים. בקיצור, ובלי הרבה הסברים מיותרים: בעוד שנה ושנתיים והלאה. זה לא פשוט, ייקח זמן עד שיהיה ציוד קצה מתאים, היישום לא מהיר ולא זול. אבל, זה בדרך. אין ספק, שבזק מצביעה על דרך נכונה בה היא צועדת, לטובת הצרכנים ועולם השירותים רחבי הפס העתידי. "
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם אנחנו הצרכנים נעמוד על זכותנו לקבל מלאו רוחב הפס ששילמנו במטיב כספנו אז בזק לא תעז, אם ניהיה שאנננים היא תשתף פעולה עם חברות הקרטל ועם הוט בלי רחמים עלנו .........
פייטר, אני לא מבין אותך... אם הדרך של בזק להרוג את מיזם הסיבים של ח"ח זה באמת להתחיל בפריסה מחודשת של סיבי נחושבת וסיבים אופטיים - שינסו להרוג כמה שיותר.
ודהקום, למרות הידע הרב שלו, תמיד מפספס דבר אחד חשוב - תמיד רשום על המצב היום כפי שיכול להיות בעוד כמה שנים (ההתיחסות לאקספון) ולא לדבר הנכון - שעם השוק הסיטונאי יכנסו קבוצות חדשות לשוק. שוק סיטונאי, עם רגולציה לOTT\IPTV (מתי כבר זה יגיע?!) יכניסו עוד שחקנים. המודל של הטלויזיה, בנוסף למעבר לIPTV, עובר גם לאט לאט לסטרימינג (אפשר להכליל בIPTV אבל אני רוצה להבדיל), הזמנת ערוצים פרטנית וכו' וכו'. לא מן הנמנע שנראה למשל ספקית סינמה סיטי שמציעה אינטרנט+חבילת ערוצי סרטים או סטרימינג של סרטים, או עם שידורי ספורט וכו'.
השחקנים כיום נוצרו בגלל הרגולציה שהייתה עד עכשיו. עם רגולציה חדשה יהיו עוד שחקנים בשוק. עדיף 100 קבוצות קטנות ו4 גדולות מ10 קטנות ו5 גדולות. כמובן שעדיף 100 קטנות ו5 גדולות אבל קשה לי לראות איך משרד התקשורת יצליח להגיע למיצוי מקסימלי של כל המהלכים.
ודהקום, למרות הידע הרב שלו, תמיד מפספס דבר אחד חשוב - תמיד רשום על המצב היום כפי שיכול להיות בעוד כמה שנים (ההתיחסות לאקספון) ולא לדבר הנכון - שעם השוק הסיטונאי יכנסו קבוצות חדשות לשוק. שוק סיטונאי, עם רגולציה לOTT\IPTV (מתי כבר זה יגיע?!) יכניסו עוד שחקנים. המודל של הטלויזיה, בנוסף למעבר לIPTV, עובר גם לאט לאט לסטרימינג (אפשר להכליל בIPTV אבל אני רוצה להבדיל), הזמנת ערוצים פרטנית וכו' וכו'. לא מן הנמנע שנראה למשל ספקית סינמה סיטי שמציעה אינטרנט+חבילת ערוצי סרטים או סטרימינג של סרטים, או עם שידורי ספורט וכו'.
השחקנים כיום נוצרו בגלל הרגולציה שהייתה עד עכשיו. עם רגולציה חדשה יהיו עוד שחקנים בשוק. עדיף 100 קבוצות קטנות ו4 גדולות מ10 קטנות ו5 גדולות. כמובן שעדיף 100 קטנות ו5 גדולות אבל קשה לי לראות איך משרד התקשורת יצליח להגיע למיצוי מקסימלי של כל המהלכים.
האמת, שבכל מקרה ההרדיסק שלי מעביר בקצב מקסימום של 240 מגה
נראה לי שכרגע 240 מגה יספיק לי בהחלט...
למרות שבהתחלה 128kb היה חלום בשבילי..
אחרי זה 1.5 מגה היה עולם אחר..
תמיד הייתי בטוח ש 5 מגה יספיק לי לנצח...
אחרי זה הייתי בטוח ש 12 יספיק לי ...
עכשיו אני חושב ש 240 יספיק סופית.. נחייה ונראה

נראה לי שכרגע 240 מגה יספיק לי בהחלט...
למרות שבהתחלה 128kb היה חלום בשבילי..
אחרי זה 1.5 מגה היה עולם אחר..
תמיד הייתי בטוח ש 5 מגה יספיק לי לנצח...
אחרי זה הייתי בטוח ש 12 יספיק לי ...
עכשיו אני חושב ש 240 יספיק סופית.. נחייה ונראה
מה שאני מתכוון זה שהם רוצים לגרום לסלקום ולפרטנר שהם לקוחות פוטנציאליים, לא ללכת לחברת החשמלflsh כתב:פייטר, אני לא מבין אותך... אם הדרך של בזק להרוג את מיזם הסיבים של ח"ח זה באמת להתחיל בפריסה מחודשת של סיבי נחושבת וסיבים אופטיים - שינסו להרוג כמה שיותר.
השחקנים כיום נוצרו בגלל הרגולציה שהייתה עד עכשיו. עם רגולציה חדשה יהיו עוד שחקנים בשוק. עדיף 100 קבוצות קטנות ו4 גדולות מ10 קטנות ו5 גדולות. כמובן שעדיף 100 קטנות ו5 גדולות אבל קשה לי לראות איך משרד התקשורת יצליח להגיע למיצוי מקסימלי של כל המהלכים....
אני די בטוח שברגע שיחליטו לבטל את המיזם בגלל שלא נראה להם כלכלי, בזק יפסיקו הכל ויחזרו אחורה
אתם מפספסים פה נקודה חשובה יותר מהכל אז סבבה אהיה 200 מגה 300 400 וכן האלה של רוחב הורדה
אבל מי צריך את כל זה אם מהירות העלאה נשארת ללא שינוי ? כאילו תחשבו רגע ככה
אתם מחזיקים בבית קו של איזה 400 מגה הורדה אתם מורידים על פול מהירות בשניות עשרות ג'יגות
אבל אם נוצר מצב שחבר מבקש לשלוח לו איזה סרט 1080P כמה זמן לדעתכם זה יקח לשלוח את הקובץ
על איזה 1- 2 או במקרה טוב 3 מגה אפלאוד??
באקסו 2011 של בזק הציגו רשת 1G מהירות הורדה 890MB רוחב העלאה של 18.80 MB
בושה וחרפה
וגם הציגו חבילה גלישה של 200 מגה כשבפועל על פי ספיד טסט 178 MB הורדה ורוחב העלאה 1.92 MB
משהוא רוצה לרוץ לשדרג במקרה?
אבל מי צריך את כל זה אם מהירות העלאה נשארת ללא שינוי ? כאילו תחשבו רגע ככה
אתם מחזיקים בבית קו של איזה 400 מגה הורדה אתם מורידים על פול מהירות בשניות עשרות ג'יגות
אבל אם נוצר מצב שחבר מבקש לשלוח לו איזה סרט 1080P כמה זמן לדעתכם זה יקח לשלוח את הקובץ
על איזה 1- 2 או במקרה טוב 3 מגה אפלאוד??
באקסו 2011 של בזק הציגו רשת 1G מהירות הורדה 890MB רוחב העלאה של 18.80 MB
בושה וחרפה
וגם הציגו חבילה גלישה של 200 מגה כשבפועל על פי ספיד טסט 178 MB הורדה ורוחב העלאה 1.92 MB
משהוא רוצה לרוץ לשדרג במקרה?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
בכל אופן לגביי הVDSL BONDING VECTORING PHANTOM , אריקסון הגיעו ל500 מגה בשיטה הזאת, למרחק של 500 מטר, שזה ממש ברמה גבוהה ממה שALCATEL השיגו. אבל עם 6 גידי טלפון חחח.
נראה איך יתקדם נושא הBONDING בארץ...
http://www.telecomseurope.net/content/v ... e-500-mbps
נראה איך יתקדם נושא הBONDING בארץ...
http://www.telecomseurope.net/content/v ... e-500-mbps