חברים יקרים,
אני מחפש פתרון לבעיה בחדר השינה בכל הנוגע לק"ב, כיום אני משתמש במערכת סראונד 5.1 של Creative שמיועדת למחשב בעקרון בתור המערכת - הסאונד סביר הבעיה היא שאני רוצה להוסיף סטרימר ואוזניות אלחוטיות.
לפצל את הכל ולהפוך TOSLINK-ים ל RCA נראה כמו האפשרות היחידה שאני רואה.
ה setup הוא כזה:
* ממיר YES HD - סאונד דיגיטלי דרך SPDIF,TOSLINK,HDMI או ה RCA הרגילים לקדמיים/אחוריים (אלה בשימוש).
* בקרוב יצטרף סטרימר - כנראה ATV3 (כשיצא בקרוב עם תמיכה ב 1080p) - יציאת SPDIF TOSLINK או דרך HDMI.
* משדר לאוזניות אלחוטיות (סטריאו פשוט, RCA אדום לבן).
כמו שציינתי יש מערכת 5.1 של קראייטיב, הרמקולים מחוברים לסאב ולסאב יש 3 כניסות: כתום/ירוק/שחור (סנטר/סאב).
היום הכל עובד סטריאו בתכלס כי הכל אנלוגי.
אם היה מגבר קטן או משהו בעובי של ממיר יס או משהו כזה שיודע לפענח דיגיטלי זה היה פותר את כל הבעיות, אבל לא מצאתי משהו.
יש למישהו פתרון איך לחבר את כל המכשירים לרמקולים בצורה המיטבית ביותר עם הסאונד הטוב ביותר שאפשר להוציא מכל מכשיר?
תודה לעוזרים.
מחפש פתרון יצירתי לבעיה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש מפענחים של DD או DTS. השאלה הגדולה היא התקציב
באיזה מערכת רמקולים מדובר?
איך אתה מקבל כיום 5.1 מיס?
באיזה מערכת רמקולים מדובר?
איך אתה מקבל כיום 5.1 מיס?
מדובר על מערכת 5.1 פשוטה מאוד שמיועדת בעקרון למחשב (המערכת ק"ב הרצינית בסלון)
זאת המערכת: Creative PCWorks LX520 5.1 - יש לה 3 חיבורי PL בסאב (כתום,שחור,ירוק)
אני לא שומע היום באמת ב 5.1 אלא בסטריאו שמפוצל לקדימה ואחורה.
מהיציאות של הממיר יס (F מפוצל ונכנס לכניסה של הרמקולים הקדמיים FL/FR גם ה R מפוצל ונכנס לכניסה של הרמקולים האחוריים RR/RL)
כשאקנה את ה ATV או סטרימר אחר ארצה לחבר אותו גם, העניין הוא שיש לו רק יציאות דיגיטליות (SPDIF OPTIC) או דרך ה HDMI, את שניהם אין לי מן הסתם בסאב.
השאלה אם יש איזה מיני מגבר (דק כמו ממיר או משהו כזה) - משהו זול פשוט שיש לו כניסות דיגיטליות SPDIF ?
ואם לא אז האם יש אפשרות להמיר את האות הדיגיטלי לאנלוגי ואז אני אחבר עוד פיצול או דרך קופסאת מיתוג לרמקולים.
זאת המערכת: Creative PCWorks LX520 5.1 - יש לה 3 חיבורי PL בסאב (כתום,שחור,ירוק)
אני לא שומע היום באמת ב 5.1 אלא בסטריאו שמפוצל לקדימה ואחורה.
מהיציאות של הממיר יס (F מפוצל ונכנס לכניסה של הרמקולים הקדמיים FL/FR גם ה R מפוצל ונכנס לכניסה של הרמקולים האחוריים RR/RL)
כשאקנה את ה ATV או סטרימר אחר ארצה לחבר אותו גם, העניין הוא שיש לו רק יציאות דיגיטליות (SPDIF OPTIC) או דרך ה HDMI, את שניהם אין לי מן הסתם בסאב.
השאלה אם יש איזה מיני מגבר (דק כמו ממיר או משהו כזה) - משהו זול פשוט שיש לו כניסות דיגיטליות SPDIF ?
ואם לא אז האם יש אפשרות להמיר את האות הדיגיטלי לאנלוגי ואז אני אחבר עוד פיצול או דרך קופסאת מיתוג לרמקולים.