טוב אז ככה , סיכום קצרצר לאחר סופש של שימוש:
1)מתרגלים לגודל מהר מאוד , עכשיו הוא כבר לא כל כך גדול בעיני (לא הייתי מזיל דמעה אם הוא היה קטן יותר בחצי סמ, אבל זה פחות חשוב)
2) נוח באוזן וללא בעיה ...אכן כמו כל טלפון צריך לשים את הרמקול ליד האוזן ופה בגלל שהוא קצת גדול צריך "למצוא" את הנקודה האופטימלית , אבל לאחר מספר שיחות בו זה כבר מגיע טבעי ללא צורך לכוון ואיכות השמע טובה מאוד.
3) מהיר מאוד , מסך מדהים , מריץ הכל, חוויה באינטרנט / מייילים /סרטים ...נראה לי שיהיה לי קשה מאוד לחזור לטלפון בגודל "רגיל" . (הגם שלקרוא לו בשם טלפון זו העלבה...הוא יותר משרד נייד ...טבלפון...

)
4)מגוון האפליקציות לאנדרואיד ולשליטה על מכשירים ברשת הביתית והתממשקות עימם ...ההיצע פשוט מדהים!
5) אישית כמעט ולא השתמשתי עם ה"עט" אבל מצאתי אותו מאוד נוח בשירבוטים של תזכורות וסתם ציורונים ...
לא נראה לי שאצטרך להחליף סלולרי בשנים הקרובות ....מה כבר יכולים להוסיף ? (חוץ ממכשיר גמיש לחלוטין, לקפל בכיס)
** כלקוח רב שנים של נוקיה על כל מכשיריה המתוחכמים /עסקיים קשה לחשוב מדוע חברה כזו נכשלה ונשארה מאחור מאחור מאחור...,אולי עוד יהיה לה עתיד עם המכשירים החדשים מבוססי מיקרוסופוט ויינדווס מובייל.