סט רמקולים וסאב VECTOR של מוניטור אודיו, כדאי??
שלום לכולם!!
אני רוצה לקנות לחבר שלי מערכת קולנוע.. וכמובן שאין לי מושג.
הייתי היום בחנות והציעו לי סאב ו5 רמקולים של חברת monitor audio, vector. לחבר שלי יש רסיבר של ימאהה htr5630
האם הם הולכים טוב ביחד??? אם לא איזה סט רמקולים מומלץ לרסיבר הזה?
כמו כן, אנחנו עוברים לדירה אחרת בקרוב שם הסלון הוא חלל פתוח עם תקרה גבוהה ביותר של כ6 מ', זה ישפיע? המוכר בחנות אמר לי שהסט יהיה מעולה שם.
תודה רבה רבה!!
אני רוצה לקנות לחבר שלי מערכת קולנוע.. וכמובן שאין לי מושג.
הייתי היום בחנות והציעו לי סאב ו5 רמקולים של חברת monitor audio, vector. לחבר שלי יש רסיבר של ימאהה htr5630
האם הם הולכים טוב ביחד??? אם לא איזה סט רמקולים מומלץ לרסיבר הזה?
כמו כן, אנחנו עוברים לדירה אחרת בקרוב שם הסלון הוא חלל פתוח עם תקרה גבוהה ביותר של כ6 מ', זה ישפיע? המוכר בחנות אמר לי שהסט יהיה מעולה שם.
תודה רבה רבה!!
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
שמעת אותו ? נהנת ?
תקנה ותהנה
תקנה ותהנה
הסט מעולה אבל קצת אובר קיל בשביל הרסיבר, אני חושב שעם סט רמקולים של מורל PRIMO או NOVA אפשר להגיע לתוצאות דומות (בגלל המגבלות של ההגברה) בפחות כסף. רמקולים מאוד מוזיקליים שמרשימים גם באיכות הסאונד שלהם ולא פחות חשוב גם במראה.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 22/12/2011 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכל עניין של העדפה אישית
צריך להקשיב ולראות מה נשמע טוב יותר, אני שמעתי את המוניטור אודיו BX2, לפני כמה ימים, כם הם טובים מאד, בס איכותי עמוק הפרדת צלילים טובה ואז שמעתי את ה Quad חברה אנגלית ונפלתי למשמע אזניי ליטרלי
צריך להיות עם ראש פתוח ולהקשיב זה הכי חשוב
צריך להקשיב ולראות מה נשמע טוב יותר, אני שמעתי את המוניטור אודיו BX2, לפני כמה ימים, כם הם טובים מאד, בס איכותי עמוק הפרדת צלילים טובה ואז שמעתי את ה Quad חברה אנגלית ונפלתי למשמע אזניי ליטרלי
צריך להיות עם ראש פתוח ולהקשיב זה הכי חשוב