מבקש המלצה לרמקולים קדמיים עבור ONKYO 5008
תגיד למוכר שלך שיתקדם קצת ל 2012 ולא יתקע בשנות ה 90.shshmul כתב:או קי .לאחר שמיעה של מספר רמקולים דיי "התלהבתי" מ-RX8 ואשתי הייתה מרוצה גם מהצורה והעיצוב[לשמחתי]
אך ברגע ששביקשו ממני לשמוע דיסקים שלי שהבאתי מהבית, אמרתי להם שאין לי דיסקים כלל כי איני מחזיק CD PLAYER בכלל.מקור השמיעה שלי היחיד שלי הוא HTPC . המוכר אמר לי שלא אצפה לשמיעה באיכות "ראוייה" כי מקור השמיעה שלי אינו איכותי מספיק בכדי "לנצל" את היכולות של רמקולי RX8 במיוחד, ובכלל כל הרמקולים ברמה הזו ומעלה. החלטתי לחזור הבית ולברר את העניין הזה לאשורו. מה אתם אומרים?
לקנות נגן איני מעוניין כי אין לי יותר שום דיסק בבית מפני שהכל הורדתי לHTPC +גיבוי כמובן, ואת הדיסקים מסרתי אותם]
האם זה נכון מה שנאמר לי בחנות? ובמידה וכן,מה האפשרויות שלי חוץ מרכישת נגן?
תודה מראש...
היום ישנן פתרונות מעולים למחשבי מדיה כמו DAC בשלל מחירים ואיכויות שיכולים להתחרות ולגבור על כל נגן CD .
אני מבטיח לך ש DAC בתקציב 2000 שח כמו emotiva, Egel , Arcam ישמע לא פחות טוב מנגן CD באותו תקציב.
יכול להיות וכך אומרים גם אחרים שברוב המקרים ישמע גם כמו נגן בתקציב כפול ומשולש.
אז אתה יכול להיות רגוע בנושא הזה.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ידידיshshmul כתב:או קי .לאחר שמיעה של מספר רמקולים דיי "התלהבתי" מ-RX8 ואשתי הייתה מרוצה גם מהצורה והעיצוב[לשמחתי]
אך ברגע ששביקשו ממני לשמוע דיסקים שלי שהבאתי מהבית, אמרתי להם שאין לי דיסקים כלל כי איני מחזיק CD PLAYER בכלל.מקור השמיעה שלי היחיד שלי הוא HTPC . המוכר אמר לי שלא אצפה לשמיעה באיכות "ראוייה" כי מקור השמיעה שלי אינו איכותי מספיק בכדי "לנצל" את היכולות של רמקולי RX8 במיוחד, ובכלל כל הרמקולים ברמה הזו ומעלה. החלטתי לחזור הבית ולברר את העניין הזה לאשורו. מה אתם אומרים?
לקנות נגן איני מעוניין כי אין לי יותר שום דיסק בבית מפני שהכל הורדתי לHTPC +גיבוי כמובן, ואת הדיסקים מסרתי אותם]
תודה מראש...
ליפני שאתה מחליט אתה מוזמן אלי לשמוע את ה 683 עם האונקיו 3008 אני מבטיח לך שתצא עם החלטה
LiorShap כתב:תגיד למוכר שלך שיתקדם קצת ל 2012 ולא יתקע בשנות ה 90.shshmul כתב:או קי .לאחר שמיעה של מספר רמקולים דיי "התלהבתי" מ-RX8 ואשתי הייתה מרוצה גם מהצורה והעיצוב[לשמחתי]
תודה מראש...
היום ישנן פתרונות מעולים למחשבי מדיה כמו DAC בשלל מחירים ואיכויות שיכולים להתחרות ולגבור על כל נגן CD .
אני מבטיח לך ש DAC בתקציב 2000 שח כמו emotiva, Egel , Arcam ישמע לא פחות טוב מנגן CD באותו תקציב.
יכול להיות וכך אומרים גם אחרים שברוב המקרים ישמע גם כמו נגן בתקציב כפול ומשולש.
אז אתה יכול להיות רגוע בנושא הזה....
לפחות המוכר היה ישר ולא מכר לו את הרמקולים מבלי להתחשב בציוד שיש לו. לגבי הDAC אני חושב שצריך משהו יותר יקר מ2000 שקל על מנת שיהיה אפשר להצדיק השקעה של אפילו הRX6, רק מקור והגברה שעולים כמו הרמקולים מצליחים להוציא מהם את המיטב אז זה נכון כפליים שמדובר בRX8. הסאונד עם מקור לא מספיק טוב מורגש בצורה ברורה ומרגישים ברור שהרמקול לא מנוצל כמו שצריך בכל הקשור לבמה, הפרדה ובאס. אולי הEMOTIVA יכול לעשות את העבודה (היות וקראתי פה ובמקומות אחרים שהמוצרים שלהם נותנים ערך גבוה תמורת הכסף) אבל זו שאלה שרק מי שקנה את הDAC שלהם יכול לענות עליה ומבחינתי מדובר בסימן שאלה אחד גדול עד שיוכח אחרת.
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
קראתי כאן את התגובות ולאחר ברור נוסף וכפי שזיו רשם: שאני אצטרך השקעה גדולה יותר מ2000 ש"ח עבור RX8 [ההוצאות מתחילות רק לעלות]
שאלתי היא כזו: האם הDAC של האונקיו 5008 נחות? ואם אוסיף כרטיס קול איכותי למחשב [אצלי כרגע זה ON BOARD ] זה ישפר במשהו?
תודה מראש
שמוליק
שאלתי היא כזו: האם הDAC של האונקיו 5008 נחות? ואם אוסיף כרטיס קול איכותי למחשב [אצלי כרגע זה ON BOARD ] זה ישפר במשהו?
תודה מראש
שמוליק