yes max total + טלוויזיה מארה"ב vt30 + מעבד תמונה dvdo edge

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yaniv_sa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני רוצה לייבא panasonic vt30 55 מארה"ב.
רציתי לשאול אם גם אחרי שאני אחבר את הdvdo
יהיו עדיין בעיות באיכות התמונה בגלל המרה מ50 ל60 הרץ?
שמעתי דעות לכאן ולכאן (יש כאלה שהאיכות תפגע וזה יהיה בולט בעיקר בתכני SD ואף עלול להגיע למצב של ריצודים ושלא יהיה ניתן לצפות בטלוויזיה ויש כאלה שאמרו שהאיכות לא תפגע)
האם למישהו היה ניסיון עם DVDO בחיבור לטלוויזייה מיובאת התומכת ב60 הרץ?
וגם איך אני אמור לחבר את הטוטל של יס לDVDO?

תודה מראש...

RUNRUN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #2 

למה לייבא?ניתן לרכוש בארץ את המסך שהוא תומך ב PAL
אפשר לעדכן את המסך למטלטי סיסטם

לא צריך DVDO , בכל מקרה עם ה DVDO התוצאה תהיה מצויינת

yaniv_sa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

המחיר בארץ יקר בגלל זה רציתי לייבא
איך ניתן לעדכן למולטי סיסטם את הטלוויזיה?

RUNRUN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #4 

ניתן ע"י היבואן בלבד.

AlonToledano
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

RUNRUN כתב:ניתן ע"י היבואן בלבד.
...
RUNRUN אינני יודע מאיפה אתה שואב את המידע הזה שלך וכל כך בטוח בו.

מבירורים הן עם PANASONIC בארה"ב (הן עם צוות התמיכה הטכנית הפנימי והן צוות שירות הלקוחות) - הם אינם מודעים לשום עדכון/FIRMWARE/מניפולציה טכנית שמאפשרת להפוך את הטלויזיה כשלעצמה ל-PAL או מולטיסיסטם.
הם היו בטוחים בעיניין ונתנו לי גם תשובה רשמית על כך במייל בנוסף לשיחות בצ'אט באתר שלהם. במהלך השיחה הטלפונית שלי עימם הנציגה החזיקה אותי על הקו ואמרה לי שהיא שואלת את מנהל הצוות הטכני כדי לתת לי תשובה כמה שיותר מדוקדקת וגם היא הייתה שלילית.

לאחר מכן ביררתי גם עם PANASONIC בארץ, הן עם שירות הלקוחות, שירות הארכת האחריות, שירות הטכנאים. כולם אמרו לי פה אחד שהיבואן הרשמי בארץ ב-ח-י-י-ם ג ,ם עם תשלום על השירות ,לא יתן שום שירות ושום אחריות שלא לדבר על המרת הטלויזיה למולטיסיסטם עבור טלויזיה שנקנתה בחו"ל ולא משנה אם בארה"ב או באירופה. לא מוכנים לשמוע על זה אפילו.
האפשרות היחידה היא להאריך אחריות קיימת למוצר שנקנה אצל משווק מורשה בארץ ונגמרה לו האחריות או לרכוש מתצוגה מאולם פנסוניק עם שנה אחת אחריות ולהוסיף 250 ש"ח עבור שירות אחריות בגין כל שנה נוספת.

אתה נותן חצאי מידע - אם כבר אתה מציין שהדבר אפשרי לפחות תפרט כדי לא להוליך אנשים כאן שולל.

יתכן ואתה מכיר טכנאי בעצמך - כדאי לברר עימו היטב ב-100% שגם אתה לא תתאכזב אחר כך. תאמין לי שאני רציתי מאוד להביא מסך מארה"ב המחיר מפתה וגורם להזיל ריר אבל אין מה לעשות - המרת ה-NTSC תתאפשר רק באמצעות עזר חיצוני מהמידע שאני עמלתי והשגתי הן בפורומים והן מנציגי PANSONIC.

אלון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”