Xtreamer Pro חדש... איפה מתחילים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
תתחיל בלנסות לפרסם אותו למכירה, ואז תקנה סטרימר מחברה אחרת... אני פשוט לא מבין מדוע אנשים ממשיכים לקנות את הזבל זה...RonCX כתב:אז הסרימר הגיע ואין לי מושג מאיפה להתחיל....
המדריך שמגיע עם המכשיר לא ברור בעליל.
יש למישהו איזה "מדריך למתחילים\מפגרים" ?...
א. בשלב זה ההודעה שלך לא ממש עוזרת, יכולת להביע את דעתך כששאלתי על המלצות.Sexter כתב:תתחיל בלנסות לפרסם אותו למכירה, ואז תקנה סטרימר מחברה אחרת... אני פשוט לא מבין מדוע אנשים ממשיכים לקנות את הזבל זה...RonCX כתב:אז הסרימר הגיע ואין לי מושג מאיפה להתחיל....
יש למישהו איזה "מדריך למתחילים\מפגרים" ?......
ב. עד עכשיו דווקא אין לי תלונות.... אני משתמש "פשוט" שלא דורש יותר מדי. אם הסטרימר ינגם את הסרטים שלי באיכות טובה על המסך אני אהיה מרוצה. כל מה שמעבר יהיה נחמד. יש אנשים שלא צריכים יותר מזה...
לא דברתי כאן משיקולי צרכים מיוחדים, אלא דווקא משיקולי צרכיב בסיסיים מסטרימר. מספיק לעשות כאן חיפוש לצירוף המילים בעיה ואקסטרימר או פשוט לקרוא בפורום שלהם כדי להבין שהמוצרים שלהם מאד בעייתיים. הכל יכול לעבוד כמו שצריך למשך מספר חודשים, ואז פתאום יום אחד אתה לא מצליח לנגל תכני HD חלק אפילו עם כבל רשת.. ואז מתחיל הכאב ראש... איפוס, טעינת קושחה מחדש... אולי יסתדר ואולי לא.. זו סתם דוגמה.. נסה למשל להשתמש בפונקציה בסיסית כמו ה GOTO שאמורה לאפשר לך לקפוץ לקט מסויים בסרט.. נסה להקרין סרט DVD שנמצא בתוך קובץ MKV (שהוכן עי תוכנה חינמית ומומלצת בשם MAKEMKV). לחץ על דלג לפרק קדימה או אחורה בזמן ניגון אותו DVD-NKV ובמקום לעבור לפרק הבא, הוא קופץ לקובץ הבא... אני כאן מדבר על הקושחה האחרונה לרבות זאת שיצאה לפני מספר ימים... בקיצור פופקורן בוקסי DVICO , ACRYAN וכמעט כל חברה אחרת עדיפה על החברה הזו.. אני לא אומר שבחברות אחרות אין בעיות, אבל מעולם לא נתקלתי במוצרים כל כך בעייתיים כמו אלו.. ובכל זאת, אנשים ממשיכים לקנות.. לך תבין...
צודק.Sexter כתב:תתחיל בלנסות לפרסם אותו למכירה, ואז תקנה סטרימר מחברה אחרת... אני פשוט לא מבין מדוע אנשים ממשיכים לקנות את הזבל זה...RonCX כתב:אז הסרימר הגיע ואין לי מושג מאיפה להתחיל....
יש למישהו איזה "מדריך למתחילים\מפגרים" ?......
האחרים מקבלין יותר באותו כסף.