צריך המלצה למסך led
שלום!
אני רוצה לקנות מסך LED בתקציב של 3000 ש"ח בערך (אני מקווה שאני לא אופטימי מידי)
החדר שלי די מואר
השימוש העיקרי של המסך יהיה בחיבור למחשב, למשחקים ולסרטים
אני מעדיף שיהיה בו ממיר דיגיטלי מובנה (זה אומר שאני אוכל לראות ערוץ 1, 2, 10 נכון?)
אם אני רוצה לחבר אותו למחשב אני גם צריך לקנות כבל מיוחד או שזה בא עם המסך?
מכיוון שזה מחובר למחשב אני לא ממש יודע מאיזה מרחק אני אצפה ברוב הזמן כי לפעמים אני רואה מהמיטה ולפעמים בישיבה על כיסא, אבל המרחק המרבי זה 3.5 מטר
מה דעתכם על זאת?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781376
תודה רבה!
אני רוצה לקנות מסך LED בתקציב של 3000 ש"ח בערך (אני מקווה שאני לא אופטימי מידי)
החדר שלי די מואר
השימוש העיקרי של המסך יהיה בחיבור למחשב, למשחקים ולסרטים
אני מעדיף שיהיה בו ממיר דיגיטלי מובנה (זה אומר שאני אוכל לראות ערוץ 1, 2, 10 נכון?)
אם אני רוצה לחבר אותו למחשב אני גם צריך לקנות כבל מיוחד או שזה בא עם המסך?
מכיוון שזה מחובר למחשב אני לא ממש יודע מאיזה מרחק אני אצפה ברוב הזמן כי לפעמים אני רואה מהמיטה ולפעמים בישיבה על כיסא, אבל המרחק המרבי זה 3.5 מטר
מה דעתכם על זאת?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781376
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי moshon89 ב 22/12/2011 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה לגבי אחריות?
לדעתי במחיר הזה תוכל למצוא רק טלוויזיות מיבוא מקבילי עם אחריות לשנה
אם חשוב לך 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי של מותג טוב (LG , סמסונג, פיליפס) תצטרך להוסיף 600-800 ש"ח תלוי בגודל המסך
אני חיפשתי חודשיים משהו דומה מאד למה שאתה מתאר ובסוף אחרי שראיתי הרבה דגמים וקראתי המון פוסטים הגעתי לשתי אופציות:
LG LV550Y
Samsung D5000
בסוף בחרתי את ה D5000 ואני מרוצה מאד (עולה 3600 ל "37 ן 3800 ל "40 )
ניר
לדעתי במחיר הזה תוכל למצוא רק טלוויזיות מיבוא מקבילי עם אחריות לשנה
אם חשוב לך 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי של מותג טוב (LG , סמסונג, פיליפס) תצטרך להוסיף 600-800 ש"ח תלוי בגודל המסך
אני חיפשתי חודשיים משהו דומה מאד למה שאתה מתאר ובסוף אחרי שראיתי הרבה דגמים וקראתי המון פוסטים הגעתי לשתי אופציות:
LG LV550Y
Samsung D5000
בסוף בחרתי את ה D5000 ואני מרוצה מאד (עולה 3600 ל "37 ן 3800 ל "40 )
ניר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
moshon89 כתב:כן אתה צודק בקשר לאחריות,
אבל באמת 42 אינצ' לא יספיקו?
50 זה נראה לי מוגזם לא?...
42 זה טוב לחדר שינה....עד 2.5 -2.7 מטר.
3.5 מטר מינימום 50.
עם כל הצניעות תרשה לי לחלוק על המומחים - ההחלטה לגבי גודל לדעתי היא קודם כל אישית ותלויה בך.
אני למשל לא רציתי שהטלוויזיה תהפוך לדבר המרכזי בחדר והעדפתי מסך "37 למרחק צפייה של 3 מטר.
כל המחשבונים וחוקי האצבע מתבססים על יכולת העיין האנושית להבחין בפרטים - כלומר ממרחק של 3.5 מטר בשידור HD תוכל לשים מסך של "50 ועדיין לראות טוב (לא להבחין בפיקסלים ולראות תמונה חלקה)
אז מה?
אז זה אומר שחייבים "50 או יותר?
ומי אמר שיותר גדול זה תמיד יותר טוב? - זה קונספט שגוי לדעתי שמתעלם מצרכים אחרים (כמו עיצוב, התאמה לחדר וכו)
לדעתי "42 זה ממש מצוין למרחק שתארת - מציע לך לבדוק מידות פיזיות של מסך כזה, לסמן את המידות במקום שבו תעמוד הטלוויזייה ולנסות לדמיין אם זה מתאים לך.
אני למשל לא רציתי שהטלוויזיה תהפוך לדבר המרכזי בחדר והעדפתי מסך "37 למרחק צפייה של 3 מטר.
כל המחשבונים וחוקי האצבע מתבססים על יכולת העיין האנושית להבחין בפרטים - כלומר ממרחק של 3.5 מטר בשידור HD תוכל לשים מסך של "50 ועדיין לראות טוב (לא להבחין בפיקסלים ולראות תמונה חלקה)
אז מה?
אז זה אומר שחייבים "50 או יותר?
ומי אמר שיותר גדול זה תמיד יותר טוב? - זה קונספט שגוי לדעתי שמתעלם מצרכים אחרים (כמו עיצוב, התאמה לחדר וכו)
לדעתי "42 זה ממש מצוין למרחק שתארת - מציע לך לבדוק מידות פיזיות של מסך כזה, לסמן את המידות במקום שבו תעמוד הטלוויזייה ולנסות לדמיין אם זה מתאים לך.
כמה שאתה צודק. יש כבר חדרי שינה, שבמרבית הבתים והדירות בארץ אינם בדיוק אולמות, עם מסכי ענק וסלונים שטלויזיות מגושמות וענקיות פשוט מגמדות את החדר. אני רואה בחדר שינה ממרחק של כשניים וחצי מטר מסך LCD 26 אינץ' ולא ממש צריך לכווץ את העיניים בנסיון למצוא פרטים שאינם נראים ממרחק.
תודה רבה לכולם
בדקתי קצת בעין בחנויות ויחסית לתקציב שלי נתפסתי על הדגם UE40D5000 של סמסונג
בחנות הזאת מציעים אותה במחיר הכי זול והם טוענים שהאחריות שלהם מלאה לשלוש שנים:
http://www.lcdeal.co.il/index.php?dir=s ... em&cs=3073
1.
מישהו מכיר את החנות?
2.
מה ההבדל בין UE40D5000 ל- UA40D5000 ?
שניהם נמכרים בחנות באותו מחיר
3.
אם יש לי במחשב יציאה ל- HDMI מהלוח אם ולא מהכרטיס מסך זה משנה?
יום טוב!
בדקתי קצת בעין בחנויות ויחסית לתקציב שלי נתפסתי על הדגם UE40D5000 של סמסונג
בחנות הזאת מציעים אותה במחיר הכי זול והם טוענים שהאחריות שלהם מלאה לשלוש שנים:
http://www.lcdeal.co.il/index.php?dir=s ... em&cs=3073
1.
מישהו מכיר את החנות?
2.
מה ההבדל בין UE40D5000 ל- UA40D5000 ?
שניהם נמכרים בחנות באותו מחיר
3.
אם יש לי במחשב יציאה ל- HDMI מהלוח אם ולא מהכרטיס מסך זה משנה?
יום טוב!