אני רושם את השרשור הזה בשביל אלו שרוצים להוריד את עלות האינטרנט שלהם.
אחרי שבדקתי את השרשור של כמה אתם משלמים וכבר רבתי עם בזק ונטוויז'ן על המחירים בחשבון אחד, התקשרתי כדי לעשות את זה גם על האחר.
התקשרתי לנטוויז'ן והסברתי שהמחיר שאני משלם לא טוב לי ושהציעו לי מחיר יותר. התווכחתי קצת, לא יותר מדי והשגתי מחיר מצוין.
אצל בזק, בתשתית, זה היה קצת יותר מסובך.
בדר"כ אחרי שאני מסביר לנציג הראשון שהמחיר לא טוב לי ואומר שאני רוצה להתנתק הוא מעביר אותי למחלקת "שימור לקוחות". סליחה "קשרי לקוחות", הרי אין כזאת מחלקה "שימור לקוחות"... הפעם, כנראה שבזק הבינו שהרבה אנשים כבר מבינים שהם פראיירים ויודעים איך להשיג מחיר נמוך יותר. אחרי שהנציג הראשון הציע לי 10 מגה ב95 שקלים וטען שזאת ההצעה הכי טובה שלו, אמרתי לו שינתק אותי. עד פה כרגיל ואני מחכה לזה שהוא יעביר אותי לשימור לקוחות. אחרי ויכוח לא קטן אמרתי לו שינתק אותי ויעביר אותי כבר למחלקה הבאה. פה הוא כבר אמר משהו שקצת התקיל אותי. הוא אמר שמתנתקים אצלו ואין שום "מחלקת קשרי לקוחות" ואפילו שאל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להתנתק כי הוא מנתק אותי. למרות שלרגע לא ידעתי מה לעשות, החלטתי שלא להאמין לו. אמרתי לו שאני בטוח ושינתק אותי והוא עוד שאל אותי אם לנתק עכשיו או לתאריך אחר. אמרתי לו שינתק אותי בעוד יומיים (רק כדי להשאיר לי איזה מרווח ביטחון) וזהו. ואמרתי שההחלטה היא סופית ואין על מה לדבר. הוא אמר שהוא מנתק אותי ומעביר אותי למחלקת ניתוקים ששם יאשרו את הניתוק (פה כבר ידעתי בוודאות שהוא מחרטט). הוא העביר אותי כמובן, לבחורה במחלקת קשרי לקוחות שאחרי ויכוח של רבע שעה, נתנה לי בדיוק מה שרציתי.
המסר פה הוא, שכנראה אחרי שאין התחייבויות עכשיו, בזק מנסים להפחיד את האנשים בזה שהם באמת ינתקו אותם. את כל זה כתבתי בשביל להדגיש לאנשים שרוצים להוריד את העלות אבל "מפחדים" כבר מבזק שלא יתייאשו וירדו מזה. אל תוותרו להם וככה תרוויחו.
ד"א בסופו של דבר קיבלתי מהם 10 מגה ב69 שקלים לחודש.