מ-HTPC ל-Boxee Box וחזרה (כנראה)
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום לכולם וחג שמח.
עד לפני כשנה היה לי HTPC מבוסס לוח Mini ITX של חברת ASUS.
עקב מותו של לוח האם עברתי ל-Boxee Box.
עד כה הכל טוב ויפה.
אני מאוד מרוצה מ-BB , אבל בזמן האחרון אני עובד עם VPN ורואה תוכן Online (אם זה דרך Netflix ואם זה דרך אתרים כגון Hulu או ABC ועוד).
האתרים הללו מזהים את ה-BB ולא מאפשרים לצפות בתוכן דרך הדפדפן של ה-BB.
הפיתרון שמצאתי אתמול היה פשוט מאוד לחבר את הלפטופ שיש לי (Lenovo G560) בעזרת כבל VGA לטלוויזיה ולעבוד איתו.
זה עובד אבל לא נוח בייחוד בהתחשב שהוא המחשב המרכזי בבית.
יש לי עוד מחשב שבניתי בזמנו לבת שלי ומשמש בעיקר כסטרימר בעזרת תוכנת Boxee שרצה על חלונות 7.
המחשב מבוסס על לוח האם Gigabyte GA-D425TUD
האם אני יכול להסתמך על לוח האם הזה (עם 2 גיגה זיכרון) בשביל להשתמש בו בתור HTPC לצפיה אונליין בלבד? בשביל התוכן שיש לי ב-NAS אני אמשיך להשתמש ב-BB.
תודה מראש,
אמיר חן.
עד לפני כשנה היה לי HTPC מבוסס לוח Mini ITX של חברת ASUS.
עקב מותו של לוח האם עברתי ל-Boxee Box.
עד כה הכל טוב ויפה.
אני מאוד מרוצה מ-BB , אבל בזמן האחרון אני עובד עם VPN ורואה תוכן Online (אם זה דרך Netflix ואם זה דרך אתרים כגון Hulu או ABC ועוד).
האתרים הללו מזהים את ה-BB ולא מאפשרים לצפות בתוכן דרך הדפדפן של ה-BB.
הפיתרון שמצאתי אתמול היה פשוט מאוד לחבר את הלפטופ שיש לי (Lenovo G560) בעזרת כבל VGA לטלוויזיה ולעבוד איתו.
זה עובד אבל לא נוח בייחוד בהתחשב שהוא המחשב המרכזי בבית.
יש לי עוד מחשב שבניתי בזמנו לבת שלי ומשמש בעיקר כסטרימר בעזרת תוכנת Boxee שרצה על חלונות 7.
המחשב מבוסס על לוח האם Gigabyte GA-D425TUD
האם אני יכול להסתמך על לוח האם הזה (עם 2 גיגה זיכרון) בשביל להשתמש בו בתור HTPC לצפיה אונליין בלבד? בשביל התוכן שיש לי ב-NAS אני אמשיך להשתמש ב-BB.
תודה מראש,
אמיר חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עקרונית כן, אבל עם תכני אונליין שהם HD תהיה לך בעייה. המעבד חלש מדי, ולכרטיס המסך המובנה עד כמה שידוע לי אין יכולת פענוח חומרה של H.264.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

כמה כבר תכני אונליין HD יש ב-HULU?pixies כתב:עקרונית כן, אבל עם תכני אונליין שהם HD תהיה לך בעייה. המעבד חלש מדי, ולכרטיס המסך המובנה עד כמה שידוע לי אין יכולת פענוח חומרה של H.264....
אני יודע שיש ללוח האם סלוט PCI. האם יש אפשרות למצוא כרטיס מסך לחיבור הנ"ל שיתמוך בפיענוח חומרה של H.264 ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש אבל די קשה להשיג, וקצת יקר. סביר להניח שתצטרך להזמין מחו"ל.
הנה 2 דוגמאות:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814131325
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814161353
האמת שבמחירים האלה כבר עדיף לקחת לוח אם מבוסס E-350 או ION...
הנה 2 דוגמאות:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814131325
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814161353
האמת שבמחירים האלה כבר עדיף לקחת לוח אם מבוסס E-350 או ION...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כל התכנים ב-hulu plus הם ב-HD 720P...amirchen כתב:כמה כבר תכני אונליין HD יש ב-HULU?pixies כתב:עקרונית כן, אבל עם תכני אונליין שהם HD תהיה לך בעייה. המעבד חלש מדי, ולכרטיס המסך המובנה עד כמה שידוע לי אין יכולת פענוח חומרה של H.264....
אני יודע שיש ללוח האם סלוט PCI. האם יש אפשרות למצוא כרטיס מסך לחיבור הנ"ל שיתמוך בפיענוח חומרה של H.264 ?...
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

אין לי עדיין Hulu Plusnadavgr כתב:כל התכנים ב-hulu plus הם ב-HD 720P...amirchen כתב:כמה כבר תכני אונליין HD יש ב-HULU?pixies כתב:עקרונית כן, אבל עם תכני אונליין שהם HD תהיה לך בעייה. המעבד חלש מדי, ולכרטיס המסך המובנה עד כמה שידוע לי אין יכולת פענוח חומרה של H.264....
אני יודע שיש ללוח האם סלוט PCI. האם יש אפשרות למצוא כרטיס מסך לחיבור הנ"ל שיתמוך בפיענוח חומרה של H.264 ?......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
amirchen
ניסית להשתשמש באפליקציות של בוקסי כדי לראות תכנים? אני יודע שלפחות ל netflix יש אפליקציה יעודית...
ניסית להשתשמש באפליקציות של בוקסי כדי לראות תכנים? אני יודע שלפחות ל netflix יש אפליקציה יעודית...
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי לעבוד עם נטפליקס (ה-APP שלו) דרך הבוקסי. למרות שיש לי אינטרנט של 20 מגה יש לי המון Buffering (דבר שלא מובן) .oris74 כתב:amirchen
ניסית להשתשמש באפליקציות של בוקסי כדי לראות תכנים? אני יודע שלפחות ל netflix יש אפליקציה יעודית......
יש בנטפליקס הרבה תוכן , אבל לא מצאתי שם את כל הסדרות שאני רואה , ואם כבר יש את הסדרה אז הפרקים הם רק מעונות קודמות.
נטפליקס לא שווים כלום ככל שזה נוגע לסדרות. מה שמסריח אצלם גם, זה שאיכות השידור נקבעת אוטומטית לפי רוחב הפס שהוא מזהה אצלך, ולמרות שבהולו פלוס הצלחתי לראות דברים ב-720P בלי בעיות, האפליקציה של נטפליקס "החליטה" בשבילי שהכל צריך להיות משודר רק ב-SD.
היתרון של הולו פלוס הוא לראות סדרות ב-720P ולא ב-SD, ויש הרבה פרקים (נדמה לי שבעיקר עונות קודמות) שאפשר לראות רק ב-plus.
היתרון של הולו פלוס הוא לראות סדרות ב-720P ולא ב-SD, ויש הרבה פרקים (נדמה לי שבעיקר עונות קודמות) שאפשר לראות רק ב-plus.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
א - מאכזב לראות שפלח זמן הפרסומות זהה ב hulu ו hulu+
ב - דרך VPN וגם ב UNBLOCKUS אני לא מצליח לראות HD ב HULU+ ללא BUFFERING. אז אם כבר 480P, למה לשלם ? אני משווה בין HULU+ על WIDGET במסך סמסונג לHULU על BROWSER ב WIN7 PC
ג - דווקא NETFLIX מאוד יציב אצלי על APPLETV - ב HD. זה נכון שאין שם פרקים בסדרות של שנה שוטפת - זה ההסכם שלהם עם הספקים.
ב - דרך VPN וגם ב UNBLOCKUS אני לא מצליח לראות HD ב HULU+ ללא BUFFERING. אז אם כבר 480P, למה לשלם ? אני משווה בין HULU+ על WIDGET במסך סמסונג לHULU על BROWSER ב WIN7 PC
ג - דווקא NETFLIX מאוד יציב אצלי על APPLETV - ב HD. זה נכון שאין שם פרקים בסדרות של שנה שוטפת - זה ההסכם שלהם עם הספקים.
אתה לא יכול להתקין כלום על ה-boxee, זה מכשיר נעול לחלוטין ואין שום גישה לכונן הקשיח. באחת הגרסאות המוקדמות של התוכנה היה עוד אפשר לפרוץ, עכשיו כבר אין שום אפשרות כזאת ואף אחד גם לא עובד על ליצור פריצה לבוקסי למיטב ידיעתי.amirchen כתב:בהתבסס על כך שהמעבד שיש בבוקסיבוקס הוא מסוג ATOM האם זה אפשרי להריץ עליו WIN 7?...
לגבי הולו פלוס, אני השתמשתי ב-strongvpn וזה עבד על HD. לגבי הפרסומות אני מסכים שזה מבאס לראות אותן גם כשאתה משלם על plus, אבל בסה"כ הן די זניחות וקצרות, הרבה פחות מאשר בטלוויזיה זה בטוח
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

Hulu עובד ממש מקוטע גם דרך מחשב שמחובר עם VPN.
אותו דבר עם Netflix.
משום מה
עם האפליקציה של VUDU דרך ה-BOXEE זה עובד בצורה חלקה (ב-480).
מישהו יודע מה הקטע של VUDU? יצרתי חשבון וקיבלתי זיכוי של 5.99 דולר. כאשר בחרתי לצפות בפרק של סדרה באיכות SD זה לא עלה כלום. האם זה נכון גם לכל יתר התכנים ב-SD או רק לפרקים ישנים?
אותו דבר עם Netflix.
משום מה
מישהו יודע מה הקטע של VUDU? יצרתי חשבון וקיבלתי זיכוי של 5.99 דולר. כאשר בחרתי לצפות בפרק של סדרה באיכות SD זה לא עלה כלום. האם זה נכון גם לכל יתר התכנים ב-SD או רק לפרקים ישנים?