אתר Slashgear מדווח על כך ש Netflix בשלבים מתקדמים של חתימת חוזים עם גורמים באנגליה לקראת חדירה ראשונה של החברה לאירופה. הצפי הוא שהגרסא האנגלית של Netflix, שתכלול לא רק תכנים מארה"ב אלא לראשונה גם תכנים מקומיים מאנגליה, תסגר ברבעון הראשון.
http://www.slashgear.com/netflix-inks-b ... -20203439/
כזכור, החברה פתחה את שירותיה לדרום ומרכז אמריקה לאחרונה, וההערכות מדברות על כך שאירופה היא הבאה בתור.
במקביל יש שמועות רבות על כך שיש גורמים שונים שרוצים לרכוש את Netflix בשל מחיר מניה שירד לאחרונה שמסמן אולי חלון זמן יחסית מצומצם שיאפשר רכישה "זולה" של החברה.
מי על הקנה? רבים מאוד כנראה רוצים את Netflix החל מחברות כבלים ולויין (קומקסט, ווריזון), דרך חברות אלקטרוניקה/תוכנה/ריטייל (אפל, אמאזון, גוגל, מיקרוסופט או אפילו פייסבוק!).
ככל הנראה 2012 היא ההזדמנות האחרונה של חברות מהסוג הזה לרכוש חברה בגודל של Netflix לפני ששווי השוק שלה יהיה גדול מדי בשביל שמישהו ירכוש אותה.
Netflix מתרחבת והאם היא למכירה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
נראה לי שאנגליה זה קודם, לא?
וחוץ מזה, המחלה העיקרית של Netflix זה שאין בה כ"כ הרבה סרטים חדשים. מי שתמיד רעב למה שרק יצא בבלוריי יצא מ-Netflix עם חצי תאוותו בידו.
וחוץ מזה, המחלה העיקרית של Netflix זה שאין בה כ"כ הרבה סרטים חדשים. מי שתמיד רעב למה שרק יצא בבלוריי יצא מ-Netflix עם חצי תאוותו בידו.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
עופר צודק - זו בדיוק הבעיה. אני גר בארה"ב, ובמקום לשלם 50-60 דולר בחודש לכבלים, אני מסתפק ב8 דולר לנטפליקס ומוריד מה שחסר. אני גם משתמש בו פחות לסרטים ויותר לסדרות, ושוב מדובר או בסדרות ישנות או בעונות קודמות של סדרות נוכחיות. נטפליקס לא ממש תחליף.