כאשר מוציא תאנטנה מהחלון אני כן קולט די טוב אפילו (המרחק בין ממיר לחלון מטר) ובתוך החדר הוא לא קולט !
נ.ב אני לא מתכוון להשאיר תאנטה בחלון שהחוט מטייל! השאלה שלי האם אפשר לעשות משהו בנידון שכן אפשר לקלוט בתוך החדר? החלפת אנטנה או כל דבר אחר?
תודה
מה שאתה מתאר לא מאפיין רק את הממיר שרכשת. הבעיה מקבלת ביטוי גם בממירים אחרים . מקור הבעיה היא בשידור, ולנו אין שליטה על כך.ציפס כתב:רכשתי תממיר Innova 7002 hd חברתי אותו הכל טוב ויפה הקליטה בחדר על הפנים!!
כאשר מוציא תאנטנה מהחלון אני כן קולט די טוב אפילו (המרחק בין ממיר לחלון מטר) ובתוך החדר הוא לא קולט !
נ.ב אני לא מתכוון להשאיר תאנטה בחלון שהחוט מטייל! השאלה שלי האם אפשר לעשות משהו בנידון שכן אפשר לקלוט בתוך החדר? החלפת אנטנה או כל דבר אחר?
תודה...
במידה ויש אנטנה לבניין אז צריך להיות בחדר (בבתים חדשים יותר) שקע מיוחד לכך. בדר"כ השקע הזה משמש גם את החיבור לחברת הלוויין או הכבלים. קונים כבל RF פשוט ומחברים אותו לממיר ולשקע.ציפס כתב:חושב שאין לנו אנטנה בבנין! וא כן איך מחברים את זה לשם? איזה אנטנה ניתן לאכוש שבאמת בתוך החדר תקלוט תמליץ אני לא מוצא פה כלום שקשור לזה אחרת לא הייתי פותח תדיון הזה...