שוחרר עדכון גרסה ל Hot Magic hd
כרגע בעדכון ידני...
לחיצה על כפתור חץ עליון בממיר, ניתוק מהחשמל (תוך כדי לחיצה) וחיבור... להמשיך ללחוץ עד שמופיע מסך של עדכון גרסה...
גרסה קודמת: 384AL
הגרסה החדשה: 392L
מצורפת תמונת צילום מסך
עדכון:
אז ככה, הגרסה החדשה עוד לא פתוחה לציבור הרחב... מדובר בבטא ששוחררה בטעות למספר דקות...
אני שמנסה כל יום לעשות עדכון ידני, הצלחתי להשיג את הגרסה בממיר שלי!!!
ניסיתי עכשיו לעדכן עוד ממיר אחד שלי והוא נשאר עם הגרסה הישנה...
סקירה של הממיר עם גרסה 392 (ללא פרשנויות)
.be
לחיצה על כפתור חץ עליון בממיר, ניתוק מהחשמל (תוך כדי לחיצה) וחיבור... להמשיך ללחוץ עד שמופיע מסך של עדכון גרסה...
גרסה קודמת: 384AL
הגרסה החדשה: 392L
מצורפת תמונת צילום מסך
עדכון:
אז ככה, הגרסה החדשה עוד לא פתוחה לציבור הרחב... מדובר בבטא ששוחררה בטעות למספר דקות...
סקירה של הממיר עם גרסה 392 (ללא פרשנויות)
.be
-
- תמונה
נערך לאחרונה על ידי liav5000 ב 22/12/2011 16:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עדכון:
מעלה עכשיו סרטון ל youtube, וכשיהיה מוכן אפרסם אותו כאן...
מעלה עכשיו סרטון ל youtube, וכשיהיה מוכן אפרסם אותו כאן...
nerya40 כתב: אני לא יודע אם זה יעזור אבל אם אתה רוצה לדעת אז עדכון הגרסה אמור להגיע עד ה- 21/12/11. בתכלס התאריך הזה לא מדוייק ייתכנו שינויים של הרגע האחרון. אבל אם לא יקרה שום דבר, תוך שלושה שבועות העדכון יגיע לכל הממירים. אבל שוב הכל יכול להיות, ייתכן גם שהעדכון ידחה מסיבות כאלו ואחרות וייתכן גם הפוך שיקדימו את את העדכון בגלל חריצות העובדים בהוט![]()
אני מניח שלא סיפקתי אותך עם תשובה מדוייק וזאת משום שאין לעדכוני תוכנה תאריכים מדוייקים. הנהלת הוט הציבה לעובדיה תאריך יעד מסויים, אם יעמדו בו אשריהם אם לא, נמשיך לסבול. ברגע שיוודע לי במדוייק מתי העדכון ישוחרר אני אודיע לכם כמה ימים לפני.
עקרונית נשאר לנו לחכות גג שלושה שבועות מהיום עד לעדכון התוכנה.
עריכה: יש לי משהו נוסף לשמח אתכם! עובדים כרגע על האפשרות של הממיר כסטרימר והפעלת יציאת ה- USB בממיר. אני לא יודע אם זה יצא בעדכון הקרוב או שזה יצא בעדכונים הקרובים, אך אם זה יצא בעדכון הקרוב היה שווה לחכות לא ?!...
צדקתי או לא ?!
והנה המקור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1554704
דרך אגב, הוא יגיע גם אליכם ב- 24.12 ב- 100 אחוז. ותאמינו לי אחרי שיפתחו עוד אפשרויות חדשות בממיר אתם תשכחו את כל מה שאמרתם ולא תסכימו להחליף את הממיר הזה בחיים.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 21/12/2011 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.