תקלת חשמל הובילה לתקלה ברסיבר - איפה אפשר לתקן? מה אפשר לעשות שלא יישנה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

אחרי הפסקת חשמל נקודתית ביותר (לא באשמת חברת חשמל) הפסיק הרסיבר להוציא אותות מיציאת ה-HDMI, והטלויזיה הפסיקה לקבל אותות מהכניסה אליה היה הרסיבר מחובר. הטלויזיה זאת לא בעיה - יש כניסה נוספת, ואני גם ככה משתמש רק באחת. הרסיבר זה כבר סיפור שונה לגמרי - הוא יובא מארה"ב לפני כשנתיים, כך שאין עליו אחריות בכל מקרה.

מה הסיכויים שפשוט מדובר בשני חיבורי HDMI שרופים? מי יכול לבדוק? כמה יכול לעלות לתקן דבר כזה (רק ברסיבר, כמו שאמרתי, עם הטלויזיה אפשר להסתדר).

במידה ואין אפשרות לתקן - האם יש סוויץ' HDMI מומלץ? אני צריך משהו עם ארבע כניסות, רצוי שתי יציאות (אחת לטלויזיה ואחת לרסיבר), למרות שגם אחת תהיה בסדר - אני מניח שאפשר לפצל. כמובן שלא ייגע באות בכלל, כדי שלא אאבד את הפורמטים המתקדמים, ונשלט על ידי אינפרא אדום, שלא אצטרך לקום כל פעם שבא לי להחליף את המכשיר בו אני צופה. תמיכה ב HDMI 1.4 רצויה, אבל לא חובה.

בנוסף, מה אפשר לעשות בקשר לרשת החשמל בבית? אני חושד שהיא בעייתית, ושזאת הסיבה שגם הסאב שלי הלך לעולמו לאחרונה. אפשר להביא חשמלאי ופשוט להגיד לו שיבדוק באופן כללי מה לא בסדר?

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”