צריך עזרה בהתאמת מערכת לתקציב
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים מדפיים ורסיבר לחבר שמעוניין לבנות מערכת קולנוע ביתי. נשים רגע בצד העדפות האזנה וסאונד, נטו ביקורות, פיצ'רים ואיכות.
אז ככה, בתור צעד ראשון הוא צריך זוג רמקולים קדמיים מדפיים, התקציב הוא 1500 ש"ח לזוג, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
דבר שני, רסיבר, חובה כמובן שיהיו לו כמה כניסות HDMI, שיתמוך ב 5.1, עדיפות ל HDMI 1.4 כדי שיתמוך ב 3D, עדיפות לרסיבר שתומך בפורמטי האודיו החדשים DTS-MA ו DOLBY TRUE HD, התקציב לרסיבר הוא 3000 ש"ח. כמו למעלה, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
תודה,
אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים מדפיים ורסיבר לחבר שמעוניין לבנות מערכת קולנוע ביתי. נשים רגע בצד העדפות האזנה וסאונד, נטו ביקורות, פיצ'רים ואיכות.
אז ככה, בתור צעד ראשון הוא צריך זוג רמקולים קדמיים מדפיים, התקציב הוא 1500 ש"ח לזוג, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
דבר שני, רסיבר, חובה כמובן שיהיו לו כמה כניסות HDMI, שיתמוך ב 5.1, עדיפות ל HDMI 1.4 כדי שיתמוך ב 3D, עדיפות לרסיבר שתומך בפורמטי האודיו החדשים DTS-MA ו DOLBY TRUE HD, התקציב לרסיבר הוא 3000 ש"ח. כמו למעלה, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
תודה,
כהתחלה הייתי הופך את התקציב.adidas1 כתב:אהלן,
תודה,...
2,500 ש"ח לרמקולים.
2,000 ש"ח לרסיבר.
כמובן שזה לא אקסיומטי(לך על יד שניה)
תקבל תוצאה טובה יותר.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום שוב לכולם.
לאחר קצת שיטוטים מצאתי את המוצרים האלו:
1. רסיבר - ONKYO TX-SR508 במחיר של בערך 2300 ש"ח.
2. רמקולים מדפיים - MONITOR AUDIO BRONZE BX2 במחיר של בערך 2200 ש"ח.
שני המוצרים קיבלו ביקורות מצויינות, בעיקר הרמקולים. לדעתכם זהו שילוב נכון או שניתן לשפר משהו?
תודה,
לאחר קצת שיטוטים מצאתי את המוצרים האלו:
1. רסיבר - ONKYO TX-SR508 במחיר של בערך 2300 ש"ח.
2. רמקולים מדפיים - MONITOR AUDIO BRONZE BX2 במחיר של בערך 2200 ש"ח.
שני המוצרים קיבלו ביקורות מצויינות, בעיקר הרמקולים. לדעתכם זהו שילוב נכון או שניתן לשפר משהו?
תודה,
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שילוב מעולה לעניות דעתי - אני "חי" על שילובים של אונקיו ומוניטור אודיו כבר 10 שנים..! 
נ.ב. לא אהיה מופתע אם תצליח "לגלח" עוד כמה שקלים מהמחיר של הרמקולים בחנות מתמחה עם קצת מיקוח
נ.ב. לא אהיה מופתע אם תצליח "לגלח" עוד כמה שקלים מהמחיר של הרמקולים בחנות מתמחה עם קצת מיקוח