צריך עזרה בהתאמת מערכת לתקציב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
adidas1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים מדפיים ורסיבר לחבר שמעוניין לבנות מערכת קולנוע ביתי. נשים רגע בצד העדפות האזנה וסאונד, נטו ביקורות, פיצ'רים ואיכות.
אז ככה, בתור צעד ראשון הוא צריך זוג רמקולים קדמיים מדפיים, התקציב הוא 1500 ש"ח לזוג, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
דבר שני, רסיבר, חובה כמובן שיהיו לו כמה כניסות HDMI, שיתמוך ב 5.1, עדיפות ל HDMI 1.4 כדי שיתמוך ב 3D, עדיפות לרסיבר שתומך בפורמטי האודיו החדשים DTS-MA ו DOLBY TRUE HD, התקציב לרסיבר הוא 3000 ש"ח. כמו למעלה, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
תודה,

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

adidas1 כתב:אהלן,
אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים מדפיים ורסיבר לחבר שמעוניין לבנות מערכת קולנוע ביתי. נשים רגע בצד העדפות האזנה וסאונד, נטו ביקורות, פיצ'רים ואיכות.
אז ככה, בתור צעד ראשון הוא צריך זוג רמקולים קדמיים מדפיים, התקציב הוא 1500 ש"ח לזוג, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
דבר שני, רסיבר, חובה כמובן שיהיו לו כמה כניסות HDMI, שיתמוך ב 5.1, עדיפות ל HDMI 1.4 כדי שיתמוך ב 3D, עדיפות לרסיבר שתומך בפורמטי האודיו החדשים DTS-MA ו DOLBY TRUE HD, התקציב לרסיבר הוא 3000 ש"ח. כמו למעלה, עדיף חדש, אם יש משהו יד שניה שהוא ברמה גבוהה יותר גם אפשרי.
תודה,
...
כהתחלה הייתי הופך את התקציב.
2,500 ש"ח לרמקולים.
2,000 ש"ח לרסיבר.
כמובן שזה לא אקסיומטי(לך על יד שניה)
תקבל תוצאה טובה יותר.
בהצלחה (Y)
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

adidas1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

שלום שוב לכולם.
לאחר קצת שיטוטים מצאתי את המוצרים האלו:
1. רסיבר - ONKYO TX-SR508 במחיר של בערך 2300 ש"ח.
2. רמקולים מדפיים - MONITOR AUDIO BRONZE BX2 במחיר של בערך 2200 ש"ח.

שני המוצרים קיבלו ביקורות מצויינות, בעיקר הרמקולים. לדעתכם זהו שילוב נכון או שניתן לשפר משהו?
תודה,

yadler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בחירה מצויינת השילוב בין אונקיו למוניטור אודיו מצויין ובתור אחד עם 508 אני יכול לומר שהוא עושה את העבודה יפה מאוד ונותן תמורה לא רעה למחיר
כמו כן אין על הסדרות החדשות של מוניטור אודיו ביחס עלות תועלת

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

שילוב מעולה לעניות דעתי - אני "חי" על שילובים של אונקיו ומוניטור אודיו כבר 10 שנים..! 8)

נ.ב. לא אהיה מופתע אם תצליח "לגלח" עוד כמה שקלים מהמחיר של הרמקולים בחנות מתמחה עם קצת מיקוח ;)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”