ארונות הציוד המרשימים ביותר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
CEPro הינו מגזין מסחרי אשר מתמקד בשוק ה- Custom Installers בארצות הברית.
היום המגזין פרסם כתבה אשר מרכזת 20 מארונות הציוד המרשימים שהם נתקלו בהם בבתים פרטיים. התמונות והפירוט על כל תמונה מרשימים ביותר.
לא לבעלי לב חלש.
לכתבה המלאה: http://www.cepro.com/slideshow/image/52 ... dium=email
היום המגזין פרסם כתבה אשר מרכזת 20 מארונות הציוד המרשימים שהם נתקלו בהם בבתים פרטיים. התמונות והפירוט על כל תמונה מרשימים ביותר.
לא לבעלי לב חלש.
לכתבה המלאה: http://www.cepro.com/slideshow/image/52 ... dium=email
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא זה לא רק אודיו רב ערוצי...panter כתב:נראה לי שפרסמת את הכתבה בפורום הלא נכון. יהיה נבון מצידך להעביר אותה לאודיו רב ארוצי...
אני מזהה בקרי שליטה של חברה ידועה, הרבה כאלה, כך שזה לא בטוח שייך לבית אחד אלא לכמה בתים\דירות,
בקרי חשמל, תקשורת, לווין, מצלמות, אינטרקום, כמבן מגברי כוח של מוזיקה, כמה שרתים, מגברי קו וממירים אותות וידאו\אודיו על גבי רשת וIP, כך שזה בטח לא עבור בית אחד...
-
- ארון מס"ד כחול לבן
זה בדיוק העניין. בסטנדים של מערכות אודיו דו ערוצי איכותיות, לא תראה בדר"כ את הרכיבים שקשורים לדברים אחרים פרט למערכת עצמה. ידוע שסטנדים כאלודווקא זה לא רק אודיו רב ערוצי...
אני מזהה בקרי שליטה של חברה ידועה, הרבה כאלה, כך שזה לא בטוח שייך לבית אחד אלא לכמה בתים\דירות,
בקרי חשמל, תקשורת, לווין, מצלמות, אינטרקום, כמבן מגברי כוח של מוזיקה, כמה שרתים, מגברי קו וממירים אותות וידאו\אודיו על גבי רשת וIP, כך שזה בטח לא עבור בית אחד......
עושים עבודת שיכוך אשר קריטית ביותר למערכת דו ערוצית איכותית, בעוד שרכיבים אשר מיועדים לקולנוע ביתי אינם זקוקים לזאת בהכרח למרות שזה יכול לשפר גם אותם. לא זאת בלבד, מה גם שרכיבי האודיו הרב ערוצי אינם תורמים לסאונד של מערכת דו ערוצית איכותית, בזה שהם יושבים על אותה פלטפורמה וצמודים זה לזה.
בקיצור ההשראות שלהם רק גורעות מהתוצאה הסופית של סט הסטאריו.
what you pay is what you get