סמסונג סידרה 6XXX לא FULL 3D
שלום חברים!
לאחר שבדקתי מסכים אחרים בחברות אחרות יחד עם המסך שברשותי D6600 שמתי לב שיש הבדל באיכות ה3D שהוא מציג.
גילוי נאות ידעתי מהתחלה שהוא לא FULL 3D למרות שרשום על הקופסא ולפי הפרסומים של סמסונג הוא כן אמור להיות וזאת גם הסיבה היחידה אולי לקנות 3D אקטיבי לעומת הפסיבי!
לתומי חשבתי שכל המסכים ברמה זו הם לא FULL 3D אך נוחכתי לדעת שהסמסונג בסדרה 6 הם הטלוויזיה היחידה ב3D אקטיבי שמציגה איכות נחותה בהרבה מכל השאר!
אז לאחר המלחמות על הפאנל כנראה שמההתחלה סמסונג הייתה טעות.....
הנה הוכחות לנתונים ובנוסף אפשר למצוא הרבה פרטים בחיפוש בגוגל וכן עצומה בפייסבוק.
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... a1467.html
http://www.facebook.com/pages/Betrug-Fr ... 4975441861
אני אישית מרגיש שרימו אותי לחלוטין והייתי בוחר בדיעבד בחברה אחרת!
זוהי דעתי ואשמח לתגובות של חברים שיש ברשותם את הטלוויזיה מהסדרה הנוכחית.
שי
לאחר שבדקתי מסכים אחרים בחברות אחרות יחד עם המסך שברשותי D6600 שמתי לב שיש הבדל באיכות ה3D שהוא מציג.
גילוי נאות ידעתי מהתחלה שהוא לא FULL 3D למרות שרשום על הקופסא ולפי הפרסומים של סמסונג הוא כן אמור להיות וזאת גם הסיבה היחידה אולי לקנות 3D אקטיבי לעומת הפסיבי!
לתומי חשבתי שכל המסכים ברמה זו הם לא FULL 3D אך נוחכתי לדעת שהסמסונג בסדרה 6 הם הטלוויזיה היחידה ב3D אקטיבי שמציגה איכות נחותה בהרבה מכל השאר!
אז לאחר המלחמות על הפאנל כנראה שמההתחלה סמסונג הייתה טעות.....
הנה הוכחות לנתונים ובנוסף אפשר למצוא הרבה פרטים בחיפוש בגוגל וכן עצומה בפייסבוק.
http://www.facebook.com/pages/Betrug-Fr ... 4975441861
אני אישית מרגיש שרימו אותי לחלוטין והייתי בוחר בדיעבד בחברה אחרת!
זוהי דעתי ואשמח לתגובות של חברים שיש ברשותם את הטלוויזיה מהסדרה הנוכחית.
שי
אחי אם הייתה חוקר טוב הייתה יודע שסדרה 6 הוכרזה כ FULL בסוף התגלתה בעיה שהוא לא FULL ולכן הורידו את המדבקות.
אקטיבי 90% הוא FULL אחרת אין סיבה לקנות אקטיבי.
הנושא עלה בכל מקום מליוני פעמים.
SAMSUNG הכריזה על סדרה 6 כDULL ולאחר שגילו את הבעיה, מהר תיקנו את הטעות ואמרו שהיא HALF כמו הפסיבי רק שהיא הרבה לא יותר נוחה.
אקטיבי 90% הוא FULL אחרת אין סיבה לקנות אקטיבי.
הנושא עלה בכל מקום מליוני פעמים.
SAMSUNG הכריזה על סדרה 6 כDULL ולאחר שגילו את הבעיה, מהר תיקנו את הטעות ואמרו שהיא HALF כמו הפסיבי רק שהיא הרבה לא יותר נוחה.
נערך לאחרונה על ידי Eliel1337 ב 20/12/2011 19:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוא נתחיל בזה שהמדבקה על הקופסאות עדיין FULL HD 3D וכך גם הפירסומות בישראל!
השמחה לעיד פה בפורום נהייה משהו מדהים
Eliel1337 אני מבקש שלא תגיב להודעות שלי יותר אתה מפרש את מה שאני אומר איך שאתה רוצה ורק מחמיר ולא זכור לי שנתת את דעתך בשום נושא!
בכל מקרה אני מציין את זה לאנשים הקונים אחרי ועושים חיפושים בחוות דעת בגוגל או פה בפורום לעדכן אותם בכל הפרטים שידעו מה הם קונים לגבי הסמסונג ואני אשמח לענות על כל דבר כי אני לא חושב שמישהו ירצה להפגע כמוני.
גם ב2D הוא לא אטרקציה כזאת גדולה כי גם בפאנל HQ ישנם מריחות במשחקי כדורגל וכן בPS3 בתזוזות מהירות שיכול לבוא לידי ביטוי גם בסרטי פעולה מהירים!
נכון שהצבעים והשחורים מאד יפים וחיים ובטח כל הפי'צרים מסביב מעולים ומגניבים אך שורה תחתונה לא להסתנוור מהמותג SAMSUNG יש כיוונים אחרים לא פחות טובים.
אם עכשיו אני מחזיר את הגלגל או שהייתה לי את האפשרות עכשיו הייתי פונה לכיוון חברה אחרת....
השמחה לעיד פה בפורום נהייה משהו מדהים
בכל מקרה אני מציין את זה לאנשים הקונים אחרי ועושים חיפושים בחוות דעת בגוגל או פה בפורום לעדכן אותם בכל הפרטים שידעו מה הם קונים לגבי הסמסונג ואני אשמח לענות על כל דבר כי אני לא חושב שמישהו ירצה להפגע כמוני.
גם ב2D הוא לא אטרקציה כזאת גדולה כי גם בפאנל HQ ישנם מריחות במשחקי כדורגל וכן בPS3 בתזוזות מהירות שיכול לבוא לידי ביטוי גם בסרטי פעולה מהירים!
נכון שהצבעים והשחורים מאד יפים וחיים ובטח כל הפי'צרים מסביב מעולים ומגניבים אך שורה תחתונה לא להסתנוור מהמותג SAMSUNG יש כיוונים אחרים לא פחות טובים.
אם עכשיו אני מחזיר את הגלגל או שהייתה לי את האפשרות עכשיו הייתי פונה לכיוון חברה אחרת....
אחת מכמה תגובות שלי אליך בנושא:
אני מצטער אם פגעתי לא התכוונתי.
תשמע אם כתוב FHD ב3D
אני מציע שתנסה להתעקש ולהגיד שאמרו לך שזה FULL וגם כתוב על המארז.
יש אנשים שקנו בשקם אלקטריק והחליפו להם מסך אחרי חודשיים אפילו יותר.
בהצלחה,אני מקווה שיחליפו לך.
רק שאלה אחת לא בדקת בפורום על המסך לפני הרכישה?
כי שאני הייתי מעוניין במסך ישר אמרו לי על ה HALF 3D.
אשכול: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1569269איזה חפירות קיצר
SAMSUNG מבטיח FHD בסדרות האלה ונותנת HDR...
אני מצטער אם פגעתי לא התכוונתי.
תשמע אם כתוב FHD ב3D
אני מציע שתנסה להתעקש ולהגיד שאמרו לך שזה FULL וגם כתוב על המארז.
יש אנשים שקנו בשקם אלקטריק והחליפו להם מסך אחרי חודשיים אפילו יותר.
בהצלחה,אני מקווה שיחליפו לך.
רק שאלה אחת לא בדקת בפורום על המסך לפני הרכישה?
כי שאני הייתי מעוניין במסך ישר אמרו לי על ה HALF 3D.
ידוע... חבל שלא הקשבת וחשבת שאתה יודע יותר טוב מכולם.
כמו שאני תמיד רושם אלטרנטיבה מאוד טובה לטלויזיה הזאת היא סוני EX720
בכללי אין לך ממש מה לעשות... הדבר היחיד שאני חושב עליו זה להחזיר את הטלויזיה לקחת משהו נורמלי (לא סמסונג!!!)
נגיד סוני EX720
פיליפס 7606
LG 570
אני חייב להודות שאני היתי ממש לפני קניה של D6400 למזלי הציעו לי סוני NX710 בחצי מהמחיר של הסמסונג
ככה שלא היתה לי בחירה בגלל המחיר ולקחתי את הסוני
היום אני ממש שמח שזה קרה בסופו של דבר הכול לטובה
כמו שאני תמיד רושם אלטרנטיבה מאוד טובה לטלויזיה הזאת היא סוני EX720
בכללי אין לך ממש מה לעשות... הדבר היחיד שאני חושב עליו זה להחזיר את הטלויזיה לקחת משהו נורמלי (לא סמסונג!!!)
נגיד סוני EX720
פיליפס 7606
LG 570
אני חייב להודות שאני היתי ממש לפני קניה של D6400 למזלי הציעו לי סוני NX710 בחצי מהמחיר של הסמסונג
ככה שלא היתה לי בחירה בגלל המחיר ולקחתי את הסוני
היום אני ממש שמח שזה קרה בסופו של דבר הכול לטובה
תקשיבו אני חייב את עזרתכם דיברתי עם היבואן והם מתעקשים שזה FULL 3D ומתממים ואומרים שסמסונג לא אמרו כזה דבר ושאני יוכיח להם שזה לא FULL 3D!
היא הביאה לי מייל שאני ישלח לשם שסמסונג אמרו כזה דבר ואני צריך עכשיו להוכיח לדבילים האלה במקום שיודו במה שעשו .... יבואן שהוא בושה וחרפה!
בכל מקרה אליאל האשכול שנתת לו לינק פה הוא הרבה אחרי שקניתי אז הוא לא רלוונטי ולפני הקניה זה ממש לא היה ברור!
אני גם מצטער אני הגזמתי בתגובה.
דניאל לגבי מה שאמרו לפני זה היה לפני ואף אחד לא שם דגש על זה שה3D כזה גרוע ואף אחד לא הציע סוני חוץ ממך ושראיתי אותו בשידור רגיל בחנות אז הוא לא היה נראה יותר יפה בתמונה שהוא משדר, מה שכן הציעו לי זה ללכת על פאסיב כי הוא יותר נוח!
לגבי הסוני אני לא חושב שחוץ מהתלת מימד הוא יותר טוב מהסמסונג ואף גם הביקורות עליו לא הכי טובות אך אני לא פוסל להחליף אליו. בכל מקרה חייב את עזרתכם!
כל מי שיכול לתת לי לינק לזה שסמסונג מודים שזה לא 3D FULL או שהם הורידו מדבקות מהקופסא או כל דבר אחר אני אשמח כי אני יכנס בשקרנים האלה עד הסוף!
תודה
שי
היא הביאה לי מייל שאני ישלח לשם שסמסונג אמרו כזה דבר ואני צריך עכשיו להוכיח לדבילים האלה במקום שיודו במה שעשו .... יבואן שהוא בושה וחרפה!
בכל מקרה אליאל האשכול שנתת לו לינק פה הוא הרבה אחרי שקניתי אז הוא לא רלוונטי ולפני הקניה זה ממש לא היה ברור!
אני גם מצטער אני הגזמתי בתגובה.
דניאל לגבי מה שאמרו לפני זה היה לפני ואף אחד לא שם דגש על זה שה3D כזה גרוע ואף אחד לא הציע סוני חוץ ממך ושראיתי אותו בשידור רגיל בחנות אז הוא לא היה נראה יותר יפה בתמונה שהוא משדר, מה שכן הציעו לי זה ללכת על פאסיב כי הוא יותר נוח!
לגבי הסוני אני לא חושב שחוץ מהתלת מימד הוא יותר טוב מהסמסונג ואף גם הביקורות עליו לא הכי טובות אך אני לא פוסל להחליף אליו. בכל מקרה חייב את עזרתכם!
כל מי שיכול לתת לי לינק לזה שסמסונג מודים שזה לא 3D FULL או שהם הורידו מדבקות מהקופסא או כל דבר אחר אני אשמח כי אני יכנס בשקרנים האלה עד הסוף!
תודה
שי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שים לב לפוסט הבא:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=22
פה סמסונג עצמם מודים ששינו את הלוגו (אבל לא בגלל שהם לא בסדר אלא בגלל שאין סטנדרטים
http://translate.google.com/translate?s ... amsung.htm
שים לב שיש שם גם טלפון של סמסונג לעניין.
פה DV כרגיל מוסיפים שמן למדורה ובודקים לא רק את סמסונג
רואים ישר את ההבדל בין סדרה 6 לסדרה 7/8.
הם גם מביאים תגובה מסמסונג שמודים בעצמם שה D6XXX מביאים רק 540 לעין ולא 1080 אבל הם אומרים שמבחינת התפיסה האנושית זה נראה FHD (כלומר, הם משתמשים בטיעון הפסיבי כדי להצדיק את הבושה
).
אם אמצא עוד דברים אוסיף פה. שיהיה לך בהצלחה
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=22
פה סמסונג עצמם מודים ששינו את הלוגו (אבל לא בגלל שהם לא בסדר אלא בגלל שאין סטנדרטים
http://translate.google.com/translate?s ... amsung.htm
שים לב שיש שם גם טלפון של סמסונג לעניין.
פה DV כרגיל מוסיפים שמן למדורה ובודקים לא רק את סמסונג
רואים ישר את ההבדל בין סדרה 6 לסדרה 7/8.
הם גם מביאים תגובה מסמסונג שמודים בעצמם שה D6XXX מביאים רק 540 לעין ולא 1080 אבל הם אומרים שמבחינת התפיסה האנושית זה נראה FHD (כלומר, הם משתמשים בטיעון הפסיבי כדי להצדיק את הבושה
אם אמצא עוד דברים אוסיף פה. שיהיה לך בהצלחה
השאלה מה רשום על הקופסה שלך ?
רשום שם 3D +FULL 3D כמו בסדרה 7\8
או רק 3D ?
דרך אגב בעבר רשמתי לך
שלא משנה מה אתה לא תהיה מרוצה
וצדקתי..
לדעתי תשאר אם מה שיש כבר קיבלת פאנל של סמסונג
עכשיו תחליף טלויזיה ועוד פעם לא תהיה מרוצה ממשהו.
רשום שם 3D +FULL 3D כמו בסדרה 7\8
או רק 3D ?
דרך אגב בעבר רשמתי לך
שלא משנה מה אתה לא תהיה מרוצה
וצדקתי..
לדעתי תשאר אם מה שיש כבר קיבלת פאנל של סמסונג
עכשיו תחליף טלויזיה ועוד פעם לא תהיה מרוצה ממשהו.
אוקי, אז הוא יחזיר את הטלויזיה יקנה טלויזיה אחרת ושם תהיה לו בעיה אחרת נגיד רמה שחור נמוכה וזה גם מאוד יפריע לוintegral כתב:בכל טלוויזיה יש משהו לא מושלם. אבל, השאלה אם אפשר לחיות איתו או לא. במקרה של SCOOP הוא רגיש למריחות וכנראה שזה מאוד מפריע לו מעבר לעניין התלת....
מה הוא יעשה יחליף עוד פעם ?
הוא לא היה מרוצה מכלום. זה עניין של אופי
אני בדיוק אותו דבר אבל בגלל שאני מודע לזה שאני פרפקציוניסט אני לא קונה משהו עד שאני לא סגור עליו 100%
אני כבר מחפש טלויזיה לחדר יותר מחודשיים ועד שאני לא סגור על משהו ב 100% - אני לא קונה !!!
בלי קשר הסמסונג D6400 לדעתי זאת אחת הטלויזיהיות הכי טובות שיש היום לתקציב
**כאשר מדובר בפאנל S-PVA ששם ביחס ל MVA בקושי רואים מריחות (אני לא רואה מריחות בכלל)
אני בטוח שהמריחות שפותח האשכול רואה, זה משהו בראש
לי יש מסך עם פאנל SPVA ואני רואה שידורי ספורט בלי החלקה (100HZ) ואני לא שם לב לשום מריחות.
מן הסתם שאם אתה תחפש פגמים אתה תמצא אותם.
לדעתי הבעיה הכי גדולה של הסמסונג הספציפית הזאת היא הזוויות צפיה מעבר לזה זה מסך מושלם לדעתי.
ה 3D לא מושלם... אוקי קצת פרופורציות כמה תכנים ב 3D הוא הולך לראות כבר
מי שבאמת רוצה להנות מ 3D קונה פאסבי ולא אקטיבי
בסוני שיש לי בסלון לא יכול לראות 3D (אקטיבי) יותר משעה-שעתיים זה מתחיל להציק בעניים :\
ראיתי באחת החנויות 3D של פיליפס 7606 זה פשוט עולם אחר... אין מה להשוות.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
integral כתב:משהו בראש? נהיית פסיכולוג? אנשים רואים מריחות כי הם רואים מריחות. זה שאתה לא רואה לא אומר שהוא לא רואה ודעתך בעניין לא רלוונטית בכלל לעניינו....
"משהו בראש?" - כןintegral כתב:משהו בראש? נהיית פסיכולוג? אנשים רואים מריחות כי הם רואים מריחות. זה שאתה לא רואה לא אומר שהוא לא רואה ודעתך בעניין לא רלוונטית בכלל לעניינו....
"נהיית פסיכולוג?" - כן
"אנשים רואים מריחות כי הם רואים מריחות. זה שאתה לא רואה לא אומר שהוא לא רואה ודעתך בעניין לא רלוונטית בכלל לעניינו" - שתוק
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ממש נהיה כאן גנון...
מריחות הוא עניין סובייקטיבי, בחור X יכול לראות אותן ומצד שני בחור Y לא.
אתה לא יכול לשפוט אדם כי אתה לא יכול לקחת ממנו את העיניים שלו ולראות מה הוא רואה !
אני ראיתי פיקסלים [ממרחק של 3 וחצי מטר מסך 50'] בקבצים M2TS בלוריי מלא אצל חבר עם V20 ואמרתי לו שלא רואים טוב, הוא טען שרואים מדהים וכמו כן עוד 3 חבר'ה שהיו איתנו וצפו באותו הסרט..
יומיים אחרי הייתי בבדיקת עיניים בלי כל קשר לסרט הזה ומסתבר שהייתי צריך משקפיים ולא ראיתי טוב כמו שראיתי לפני... [הפיקסלים..]
לאחר מכן חזרתי אליו עם משקפי הראייה שלי וראיתי את אותו הסרט בדיוק - מדהים...
אז להיות פסיכולוג ולהחליט מה X רואה או מה Y מרגיש...
כל הכבוד, 2 תארים עשית ב-4 וחצי חודשים בפורום.
אני גאה בך דניאל !
מריחות הוא עניין סובייקטיבי, בחור X יכול לראות אותן ומצד שני בחור Y לא.
אתה לא יכול לשפוט אדם כי אתה לא יכול לקחת ממנו את העיניים שלו ולראות מה הוא רואה !
אני ראיתי פיקסלים [ממרחק של 3 וחצי מטר מסך 50'] בקבצים M2TS בלוריי מלא אצל חבר עם V20 ואמרתי לו שלא רואים טוב, הוא טען שרואים מדהים וכמו כן עוד 3 חבר'ה שהיו איתנו וצפו באותו הסרט..
יומיים אחרי הייתי בבדיקת עיניים בלי כל קשר לסרט הזה ומסתבר שהייתי צריך משקפיים ולא ראיתי טוב כמו שראיתי לפני... [הפיקסלים..]
לאחר מכן חזרתי אליו עם משקפי הראייה שלי וראיתי את אותו הסרט בדיוק - מדהים...
אז להיות פסיכולוג ולהחליט מה X רואה או מה Y מרגיש...
אני גאה בך דניאל !
המריחות בצפיה בשידורי כדור רגל נוצר לרוב מאיכות השידור
אני צופה במשחק בספורט HD ומבחין במריחות בעיקר בכדור עצמו
ובאותו משחק אני צופה בsky hd ולא רואה את המריחות שראיתי בספורטhd
לפי דעתי אם תחליף את המסך למסך אכי מתקדם אתה עדיין תבחין את המריחה בכדוק
לא בגלל הטלויזיה בגלל איכות השידור וקצב ההעברה המעפן של ספורטhd
לפי דעתי חבל להחליף את המסך אתה לא תשפר
בקשר ל3d
אני עם lx9500 אני צופה ב 5 תחנות 3d
רואה כל משחקי ליגת האלופות על 3d
וזה לוקיח לי בדיוק 10 דקות מאז שאני מתחיל לצפות עד שאני זורק את המשקפיים
זה כאב ראש רציני
היום אני שם את המשקפיים בתור תצוגה
בשבל להגיד למבקרים תראו יש לי מסך 3d
מתלהבים בהתחלה אחרי זה זורקים
שמעתי גם שזה לא בריא לעיניים ומאז אני אוסר על הילדים לצפות הרבה ב3d
אני צופה במשחק בספורט HD ומבחין במריחות בעיקר בכדור עצמו
ובאותו משחק אני צופה בsky hd ולא רואה את המריחות שראיתי בספורטhd
לפי דעתי אם תחליף את המסך למסך אכי מתקדם אתה עדיין תבחין את המריחה בכדוק
לא בגלל הטלויזיה בגלל איכות השידור וקצב ההעברה המעפן של ספורטhd
לפי דעתי חבל להחליף את המסך אתה לא תשפר
בקשר ל3d
אני עם lx9500 אני צופה ב 5 תחנות 3d
רואה כל משחקי ליגת האלופות על 3d
וזה לוקיח לי בדיוק 10 דקות מאז שאני מתחיל לצפות עד שאני זורק את המשקפיים
זה כאב ראש רציני
היום אני שם את המשקפיים בתור תצוגה
בשבל להגיד למבקרים תראו יש לי מסך 3d
מתלהבים בהתחלה אחרי זה זורקים
שמעתי גם שזה לא בריא לעיניים ומאז אני אוסר על הילדים לצפות הרבה ב3d
integral לא חשבתי שנוכל להסתדר אבל אני מודה לך אתה עוזר ותומך יותר ממה שציפיתי כל הכבוד לך ותודה על התמיכה גם נגד הדוקטור החדש בפורום
.
אדון דניאל הנכבד אני לא יודע מי אתה ומאיפה באת? וגם לא יודע איפה עשית את התואר שלך אולי קנית אותו ברומניה או הונגריה או משהו!
אני מבקש ממך עם הציניות שלך והעקיצות שלך והדיבור הזה כאילו אתה יודע ומבין בהכל פשוט אל תתערב בשרשורים שלי יותר כי אתה בן אדם מאד מעצבן
והבעיה כנראה אצלך בראש כי אתה לא מבין סנטימטר יותר ממישהו אחר בפורום הזה ולא תחליט מה בראש ומה באמת ולא תקבע לי מי אני ומה אני פשוט אל תענה!
qashoa כנראה שאתה צודק במה שאתה אומר כי יש לך גם טלוויזיה בכירה מהרבה משלי [/b]אבל נכון גם אצלי המריחות בספורט HD וגם אני לא יראה מיליון סרטים ב3D המריחות הם גם בסרטים שאני מוריד FULL HD בסטרימינג מהמחשב וגם בסרטי HD של הוט ומה שעוד מציק שזה קורה גם במשחקי PS3 במיוחד בכדורגל ושוב בעיקר כמו שאמרת מריחות של הכדור!
אני מאוכזב מ3D כי לא התבאסתי עד שלא ראיתי חברות אחרות וראיתי איך זה באמת היה אמור להיות (סוני) ובדגמי המיד ריינג' שלהם! אז זה נורא מעצבן...
שלחתי מייל עם כל הנתונים ליבואן מיניליין וגם את דעתי בנושא אך ההרגשה שלי שהם ינפנפו אותי מאד מהר כי הם כאלה!
רק חבל שהם לא מסתובבים פה בפורום ודואגים ללקוחות שלהם לשביעות רצונם כי הורדתי מהעץ של סמסונג לפחות 10 אנשים שקראו את הרשמים שלי מהטלוויזיה ועוד 5 שפנו אליי בפרטי ונתתי להם רשמים והלכו לכיוונים אחרים ובטח בחיפוש קצר בגוגל על הדגמים הם גם כן יראו את השרשורים האלה מהתחלה וגם כן ירדו מהדגמים הנ"ל ואני בטוח שזה משפיע גם אם זה 1 מתוך מיליון איש ולא מדגדג להם את הכיס זה עדיין ימנע אכזבה מאנשים מסויימים כמוני!
דרך אגב דניאל אם הייתי מרוצה בתוך תוכי ומהדגם הנ"ל הייתם קוראים את אותם הדברים בחיוב ופידבקים טובים שהיו גם כן מציפים את הפורום ולהגיד שאף פעם אני לא מרוצה.... חה חה חה
[
אדון דניאל הנכבד אני לא יודע מי אתה ומאיפה באת? וגם לא יודע איפה עשית את התואר שלך אולי קנית אותו ברומניה או הונגריה או משהו!
אני מבקש ממך עם הציניות שלך והעקיצות שלך והדיבור הזה כאילו אתה יודע ומבין בהכל פשוט אל תתערב בשרשורים שלי יותר כי אתה בן אדם מאד מעצבן
qashoa כנראה שאתה צודק במה שאתה אומר כי יש לך גם טלוויזיה בכירה מהרבה משלי [/b]אבל נכון גם אצלי המריחות בספורט HD וגם אני לא יראה מיליון סרטים ב3D המריחות הם גם בסרטים שאני מוריד FULL HD בסטרימינג מהמחשב וגם בסרטי HD של הוט ומה שעוד מציק שזה קורה גם במשחקי PS3 במיוחד בכדורגל ושוב בעיקר כמו שאמרת מריחות של הכדור!
אני מאוכזב מ3D כי לא התבאסתי עד שלא ראיתי חברות אחרות וראיתי איך זה באמת היה אמור להיות (סוני) ובדגמי המיד ריינג' שלהם! אז זה נורא מעצבן...
שלחתי מייל עם כל הנתונים ליבואן מיניליין וגם את דעתי בנושא אך ההרגשה שלי שהם ינפנפו אותי מאד מהר כי הם כאלה!
רק חבל שהם לא מסתובבים פה בפורום ודואגים ללקוחות שלהם לשביעות רצונם כי הורדתי מהעץ של סמסונג לפחות 10 אנשים שקראו את הרשמים שלי מהטלוויזיה ועוד 5 שפנו אליי בפרטי ונתתי להם רשמים והלכו לכיוונים אחרים ובטח בחיפוש קצר בגוגל על הדגמים הם גם כן יראו את השרשורים האלה מהתחלה וגם כן ירדו מהדגמים הנ"ל ואני בטוח שזה משפיע גם אם זה 1 מתוך מיליון איש ולא מדגדג להם את הכיס זה עדיין ימנע אכזבה מאנשים מסויימים כמוני!
דרך אגב דניאל אם הייתי מרוצה בתוך תוכי ומהדגם הנ"ל הייתם קוראים את אותם הדברים בחיוב ופידבקים טובים שהיו גם כן מציפים את הפורום ולהגיד שאף פעם אני לא מרוצה.... חה חה חה
נערך לאחרונה על ידי scoop9 ב 22/12/2011 1:17, נערך פעם 1 בסך הכל.