מדוע ה A-200 לא קורא כתוביות SUB ?
הכתוביות האלו הן למעשה קובצי תמונה של כל כתובית. בגלל זה הן תופסות הרבה מקום. QSUB הנחמדים (?) גם דאגו לכל מיני ארטיפקטים על התרגום, ככה שאי אפשר יהיה להריץ אותו דרך תוכנת OCR.
מה אפשר לעשות?
אפשר להתקין VOBSUB, לשים לב שמתקינים את כל הפלאגאינים בו
(ולא את VOBSUB directshow )
ואחרי זה להתקין DirtualDUB
אז צריך לקודד את הסרט מחדש (לשמור על האודיו המקורי ולקודד את הוידאו) ולהכניס את התרגום בתוכו.
זה לקח לי שעתיים של התעסקויות עבור פרק 350M XVID (ויצא לי כבר הרבה פעמים לקודד סרטים מחדש או לערוך תרגום), ונשבעתי שזה הפעם האחרונה שאני מתעסק עם זה.
אני לא ממליץ על זה בכלל למי שלא התעסק בעבר עם דברים דומים.
אפשר לראות עם התרגום באנגלית, יותר מדויק, עוזר ללמוד ולהבין אנגלית.
מה אפשר לעשות?
אפשר להתקין VOBSUB, לשים לב שמתקינים את כל הפלאגאינים בו
(ולא את VOBSUB directshow )
ואחרי זה להתקין DirtualDUB
אז צריך לקודד את הסרט מחדש (לשמור על האודיו המקורי ולקודד את הוידאו) ולהכניס את התרגום בתוכו.
זה לקח לי שעתיים של התעסקויות עבור פרק 350M XVID (ויצא לי כבר הרבה פעמים לקודד סרטים מחדש או לערוך תרגום), ונשבעתי שזה הפעם האחרונה שאני מתעסק עם זה.
אני לא ממליץ על זה בכלל למי שלא התעסק בעבר עם דברים דומים.
אפשר לראות עם התרגום באנגלית, יותר מדויק, עוזר ללמוד ולהבין אנגלית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
את פורמט ה- sub/idx הנוכחי אפשר "לקרוע", בדיוק כפי שעשו כבר בעבר. אנחנו לא רואים את זה בימים אלו מכיוון שכנראה שזה לא מעניין יותר אף אחד.
ה- BOXEE BOX הוא הסטרימר היחיד אשר יודע לקרוא פורמט תרגום זה. מעבר לזה, רק מחשב יודע.
נ.ב
זה לא פורמט שתרצו לראות, על התרגום הרבה פסים אשר מורידות מאיכות התרגום והלוגו של הקבוצה הקבוע בתמונה סתם מעצבן.
אחרון, אף יצרן סטרימרים לא יציג כנראה תמיכה בפורמט הזה - פשוט מכיוון שזה לא פורמט סטנדרטי ונהוא תון למצבי רוח מקומיים של מספר אנשים בודדים.
ה- BOXEE BOX הוא הסטרימר היחיד אשר יודע לקרוא פורמט תרגום זה. מעבר לזה, רק מחשב יודע.
נ.ב
זה לא פורמט שתרצו לראות, על התרגום הרבה פסים אשר מורידות מאיכות התרגום והלוגו של הקבוצה הקבוע בתמונה סתם מעצבן.
אחרון, אף יצרן סטרימרים לא יציג כנראה תמיכה בפורמט הזה - פשוט מכיוון שזה לא פורמט סטנדרטי ונהוא תון למצבי רוח מקומיים של מספר אנשים בודדים.
רק חידוד קטן - את התרגומים הנוכחיים של QSUB אי אפשר לקרוע, בדיוק בגלל כל הפסים האלה - שום תוכנת OCR לא תזהה לך את הכתב בגלל הארטיפקטים שהם מוסיפים בכוונה. המקסימום שאפשר לעשות זה להתשמש בתוכנת "קריעה" ואז להקליד ידנית את התרגום, לדעתי ממש לא שווה את המאמץ.ziv_r כתב:את פורמט ה- sub/idx הנוכחי אפשר "לקרוע", בדיוק כפי שעשו כבר בעבר. אנחנו לא רואים את זה בימים אלו מכיוון שכנראה שזה לא מעניין יותר אף אחד.
נ.ב
אחרון, אף יצרן סטרימרים לא יציג כנראה תמיכה בפורמט הזה - פשוט מכיוון שזה לא פורמט סטנדרטי ונהוא תון למצבי רוח מקומיים של מספר אנשים בודדים....
וכן, הפסים האלה ממש פוגעים ומפריעים לקריאה השוטפת. עדיף לוותר על התרגומים האלה מראש ולחסוך עצבים ועוגמת נפש. יש תרגומים באנגלית בשפע ובלי קומבינות.
וכן, זה לא מעניין אף אחד, וגם פעם זה לא ממש עניין, רק שפעם היו מפיצים ריפים של DVD ביחד עם קבצים כאלה (וזאת היתה אחת ההוכחות שהריפ נעשה מתוך DVD אמיתי).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
kevin
MrMoris,
התרגומים הללו הופצו כבר בעבר באותה שיטה ונקרעו. יש שרשורים על כך בפורום שלנו וגם בפורומים של אתרי התרגום.
MrMoris,
התרגומים הללו הופצו כבר בעבר באותה שיטה ונקרעו. יש שרשורים על כך בפורום שלנו וגם בפורומים של אתרי התרגום.