שלום לכולם;
לא מזמן התחדשתי ברמקולים ישנים (sansui S770 למי שמכיר) שהחליפו את הרמקולים החדשים שלי L.M audio (אני יודע לא בדיוק פסגת האודופיליה). הרמקולים המדוברים אמנם מוציאים צליל יותר נעים וחם אבל הם נמוכים. במוסיקה זה לא מפריע אבל בק"ב זה קצת בעיה כי הסאונד אמור לבקוע מצידי המסך. הקודמים היו מעל 1.5 מטר. ניסיתי למקם אותם על המזנון בו נמצאת ה TV והמגבר (מצ"ב תמונה) אבל זה פגע באיכות הצליל, אולי בגלל שזה קרב בניהם. החלטתי לבנות הגבהה של 50 ס"מ כך שיהיו כ 10 ס"מ נמוכים מהמזנון.
שאלתי היא איך כדאי לבנות ומאיזה חומרים? עץ, ברזל וכו'. אם לבנות תיבה שלמה קרי 4 קירות ו"גג" עליו יונח הרמקול או תיבה פתוחה?
אשמח לשמוע עצות מכל מי שכבר ניסה דבר כזה ותודה מראש לכל העונים
ההמלצה שלי היא לקנות מעמד מפני שמעמד לרמקול חצי רצפתי הוא ממש זול.
כנס לאתר של אומגה אודיו ... יש לו שם יופי של סטנד לרמקולים שלך.
ועוד הערה קטנה ברשותך.
את הרמקול הימני אתה צריך למשוך קצת החוצה.
הוא לכוד בין המזנון לקיר וזה משפיע לרעה על התוצאה.
יש איזושהי רגלית שראיתי באייס קנה ובנה
זו רגל מאלומיניום בצורה של מין ענף ניקל מתפתל מעט בגובה של חצי מטר ויתאים מאוד לדרישות שלך.
זו רגל אחת שמחזיקה את הרמקול בצורה יציבה בגלל שהבסיס רחב ויושב טוב על הריצפה.
בדוק במחלקה של הרגליות והגלגלים לארונות - זה לא משהו יקר אבל זה נראה מאוד יוקרתי ויעיל.
תודה לכל המשיבים,
לא מצאתי ב ACE את המעמדים ואלו באומגה אודיו הם 27 ס"מ. בקשר למרחק מהקיר אז נמר יקר כאן נכנסים שיקולי אסטתיקה של הסלון, גם ככה המעבר מרמקולים חדשים ורזים לשמנים וישנים נראה לאישתי תמוהה אז עוד להרחיק את המזנון יותר זה כבר מוגזם.
תודה לכל המשיבים,
לא מצאתי ב ACE את המעמדים ואלו באומגה אודיו הם 27 ס"מ. בקשר למרחק מהקיר אז נמר יקר כאן נכנסים שיקולי אסטתיקה של הסלון, גם ככה המעבר מרמקולים חדשים ורזים לשמנים וישנים נראה לאישתי תמוהה אז עוד להרחיק את המזנון יותר זה כבר מוגזם.