חוויה לא גדולה מהחיים (yes)
היי אתמול עברתי חוויה לא גדולה מהחיים :
אתמול בשעה 3, הופיעה לי תקלה טכנית מספר 30,
בכל הבית פניתי, לתמיכה, הטכנית וזומן לי, טכנאי לבין 6 ל8 שמונה בערב , ובשעה 5 אני מתקשר לבדוק אם הטכנאי יגיע ואמרו הנציגה עשתה טעות בהזמנה של הטכנאי, ורציתי להזמין אותו שוב דברתי
עם נציגה היא אמרה,
שתחזור אלי היא טענה שיש זמן ארוך ,
במוקד הטכנאים והיא אמרה שהיא תחזור אלי ,
תוך 8 דקות לאחר 8 דקות לא חזרה אלי התקשרתי שוב הסברתי,
שוב את המצב היא אמרה שלא ניתן להזמין טכנאי לאותו היום והיא טענתה שיש ,
רק למחר ואז בקשתי מנהל והעבירה אותי נתנתה לי,
זיכוי 129 שקלים בחשבונית הקרובה והתקשרתי שוב בשעה 6 עוד פעם ליס ובסוף רשום במערכת שאני בטלתי את הטכנאי ובסוף קבלתי עוז זיכוי של 35 שקלים להזמנת תכנים בVOD ולהיום בא טכנאי,
החליף את הYES MAX TOTAL ממש שירות מתחת ,
ביקורת ושיא החצופה מאשמים אותי שאני בטלתי את הטכנאי
אתמול בשעה 3, הופיעה לי תקלה טכנית מספר 30,
בכל הבית פניתי, לתמיכה, הטכנית וזומן לי, טכנאי לבין 6 ל8 שמונה בערב , ובשעה 5 אני מתקשר לבדוק אם הטכנאי יגיע ואמרו הנציגה עשתה טעות בהזמנה של הטכנאי, ורציתי להזמין אותו שוב דברתי
עם נציגה היא אמרה,
שתחזור אלי היא טענה שיש זמן ארוך ,
במוקד הטכנאים והיא אמרה שהיא תחזור אלי ,
תוך 8 דקות לאחר 8 דקות לא חזרה אלי התקשרתי שוב הסברתי,
שוב את המצב היא אמרה שלא ניתן להזמין טכנאי לאותו היום והיא טענתה שיש ,
רק למחר ואז בקשתי מנהל והעבירה אותי נתנתה לי,
זיכוי 129 שקלים בחשבונית הקרובה והתקשרתי שוב בשעה 6 עוד פעם ליס ובסוף רשום במערכת שאני בטלתי את הטכנאי ובסוף קבלתי עוז זיכוי של 35 שקלים להזמנת תכנים בVOD ולהיום בא טכנאי,
החליף את הYES MAX TOTAL ממש שירות מתחת ,
ביקורת ושיא החצופה מאשמים אותי שאני בטלתי את הטכנאי
נערך לאחרונה על ידי or4558 ב 25/12/2011 9:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
זה ידוע שהשירות לא מזהיר פנים...
טעויות מהסוג הזה כל הזמן חוזרות ושבות. למה אי אפשר לעשות לנציגים הכשרה ארוכה ומקצועית?? כל טעות קטנה שלהם פוגעת בלקוח ובחוויה שלו, זה יוצר רושם מאוד רע על אותה חברה.
אני ממליץ ליס לראות את הפרסומת של מזרחי ואולי להפיק משם לקחים, דיי לבדד!
טעויות מהסוג הזה כל הזמן חוזרות ושבות. למה אי אפשר לעשות לנציגים הכשרה ארוכה ומקצועית?? כל טעות קטנה שלהם פוגעת בלקוח ובחוויה שלו, זה יוצר רושם מאוד רע על אותה חברה.
אני ממליץ ליס לראות את הפרסומת של מזרחי ואולי להפיק משם לקחים, דיי לבדד!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
or4558
למה להתקמצן על סימני פיסוק? תשחיל איזה פסיק או נקודה פה ושם...
למה להתקמצן על סימני פיסוק? תשחיל איזה פסיק או נקודה פה ושם...
ככה זה שאין תחרות בתחום.הוט לא ממש נחשבת כמתחרה!
כדאי לך לשקול חיבור לצלחת פרטית + 5 ערוצי DTT ואתה מסודר.
כדאי לך לשקול חיבור לצלחת פרטית + 5 ערוצי DTT ואתה מסודר.
ממליץ בחום - שיתוף לוויני מספר 1 בישראל
http://tvmaster.sytes.net
http://tvmaster.sytes.net
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כמה זמן זה תיכף, אור?or4558 כתב:הייתי מזה עצבני לא שמתי לב אני תכף אערוך את זה...
תראה כמה קל להתלונן:
בהתחלה אתה נותן לנו תוכן לקוי (קשה להבנה)
אח"כ אתה מבטיח "תכף אערוך את זה" ולא מקיים
רואה, כל אחד יכול לשפר ברמת השירות שהוא נותן. גם אתה.
(ואל תיקח קשה. סתם התחשק לי להגיב ככה)
כמובן , מחכים מעל 24 שע' כדי להבין מה קרה?
חשוב להבין שבשתי החברות (יס והוט) עובדים טכנאים אנושיים. (במידה של איחור) קורה שיש פנצ'ר או טעות בכתובת , הלוואי ולא תדעו צרות של טכנאים כי מניסיון משפחתי אני מכיר איך מתנהל יום עבודה של טכנאי.
עצם זה שקיבלת 130 ש"ח זיכוי + 35 זיכוי בתכני הVOD אתה צריך מראש לשים לב איך הם מתקנים את חוויות השירות שלך, כן קורה שטכנאי מאחר או לעתים לא מגיע בכלל! אם תתקשר בכעס רב ותצעק זה ישנה? זה יגרום לטכנאי להגיע מוקדם יותר? אז מה? אני מסכים שזה מרגיז - אבל מה לעשות? איך חיינו ללא טלוויזיות יותר מ2000 שנה?
כשלי יש תקלה טכנית אני משתדל למנף את זה עם המשפחה ולצאת לבילוי משפחתי שמקרב בינינו.
עצם קיומך לא תלוי ולא קשור בטלוויזיה ובמה שהיא תשדר אם בכלל תשדר.
קח ת'דברים בפרופורציות, יש דברים גרועים יותר (ולפני שאתה קופץ למסקנות - לא מוות).
שתהיה שבת שלום לכולכם.
חשוב להבין שבשתי החברות (יס והוט) עובדים טכנאים אנושיים. (במידה של איחור) קורה שיש פנצ'ר או טעות בכתובת , הלוואי ולא תדעו צרות של טכנאים כי מניסיון משפחתי אני מכיר איך מתנהל יום עבודה של טכנאי.
עצם זה שקיבלת 130 ש"ח זיכוי + 35 זיכוי בתכני הVOD אתה צריך מראש לשים לב איך הם מתקנים את חוויות השירות שלך, כן קורה שטכנאי מאחר או לעתים לא מגיע בכלל! אם תתקשר בכעס רב ותצעק זה ישנה? זה יגרום לטכנאי להגיע מוקדם יותר? אז מה? אני מסכים שזה מרגיז - אבל מה לעשות? איך חיינו ללא טלוויזיות יותר מ2000 שנה?
כשלי יש תקלה טכנית אני משתדל למנף את זה עם המשפחה ולצאת לבילוי משפחתי שמקרב בינינו.
עצם קיומך לא תלוי ולא קשור בטלוויזיה ובמה שהיא תשדר אם בכלל תשדר.
קח ת'דברים בפרופורציות, יש דברים גרועים יותר (ולפני שאתה קופץ למסקנות - לא מוות).
שתהיה שבת שלום לכולכם.
לפי חוק הטכנאים אם טכנאי מאחר או בעיקר בכלל לא מגיע, אתה זכאי לפיצוי. ורמז הוא יותר מ-130 ש"ח (אם הטכנאי בכלל לא הגיע)
גם אסור להם לבטל הגעה של טכנאי פחות מ-24 שעות מראש.
גם אסור להם לבטל הגעה של טכנאי פחות מ-24 שעות מראש.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
כן.booze85 כתב:אם יס קבעו לי טכנאי בין השעות 11-13 והוא בא באיחור אחרי 13:00...יס צריכים לפצות אותי?...
החל מהשעה השלישית לאיחור אתה זכאי לפיצוי של 300 ש"ח.
החל מהשעה החמישית לאיחור אתה זכאי לפיצוי של כ-600 ש"ח.
קבעו איתך לשעה 0900 בבוקר.
אם הטכנאי הגיע למשל ב 1030, הוא איחר בשעה וחצי אך החוק מתיר זאת כדי להתחשב בנותני השירות. חלק מנתוני השירות קובעים מסגרת שמכילה איחור כזה בתוכה (למשל 09-11). חשוב להבין שמבחינת החוק אין משמעות למסגרת הזו ורק השעה המוקדמת קובעת!
אם הטכנאי הגיע ב-1130, הוא איחר בשעתיים וחצי ולכן אתה זכאי לפיצוי של 300 ש"ח.
אם הטכנאי הגיע אחרי 1300 בצהריים (או לא הגיע בכלל, זה שקול אחד לשני), אתה זכאי לפיצוי של 600 ש"ח.
אל תוותר על הזכויות שלך!
הסבר מקיף יותר בליווי פסקי דין רלוונטיים.
אבל למה הכל מודגש ועם קו תחתון?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff