רשימת סרטים וסדרות מומלצים
שלום לכולם,
העתקה כושלת הרסה לדיסק שלי את מערכת הקבצים וכרגע יש לי דיסק "בתול" שמחכה להעמסה.
החלטתי לראות את זה כהזדמנות לניקיון ועדכון של המדיה שהייתה בידי.
לכן, אני אשמח להמלצות על סרטים וסדרות גם ישנים וגם עדכניים ששווה שיחזרו או יכנסו למאגר החדש.
תודה מראש,
העתקה כושלת הרסה לדיסק שלי את מערכת הקבצים וכרגע יש לי דיסק "בתול" שמחכה להעמסה.
לכן, אני אשמח להמלצות על סרטים וסדרות גם ישנים וגם עדכניים ששווה שיחזרו או יכנסו למאגר החדש.
תודה מראש,
שאלת שאלה כללית מאוד, שקשה לענות עליה, מבלי לדעת מה הטעם/ סגנון האישי המועדף עליך. אחרת אפשר להמליץ לך עד אין סוף...sma כתב:שלום לכולם,
תודה מראש,...
חפש ב-IMDB את רשימת 250 המובילים של כל הזמנים...
מבחינת סדרות, על קצה המזלג:
אחים לנשק
אבודים
דקסטר
ספרטקוס: דם וחול
וכמובן שיש עוד רבות וטובות, אבל מבחינתי אילו פחות או יותר היחידות שהתמדתי בצפייה בהן (אני תמיד מעדיף סרט על סדרה...).
כמו-כן, בדקת שאין בדיסק סקטורים פגומים פיזית לפני שאתה מעמיס עליו? חבל שידפק לך פעם נוספת...
מבחינת סדרות, על קצה המזלג:
אחים לנשק
אבודים
דקסטר
ספרטקוס: דם וחול
וכמובן שיש עוד רבות וטובות, אבל מבחינתי אילו פחות או יותר היחידות שהתמדתי בצפייה בהן (אני תמיד מעדיף סרט על סדרה...).
כמו-כן, בדקת שאין בדיסק סקטורים פגומים פיזית לפני שאתה מעמיס עליו? חבל שידפק לך פעם נוספת...