טוב במהלך החודש האחרון הייתי במסע שידרוגים קטן שכלל את השיפור בקולנוע ביתי ובדו ערוצי שלי באופן אישי מאוד חשוב אז זה התחיל האמת מאימוטיבה שמהם הזמנתי שתי יחידות מונובלוק XPA-1 וואט500 בשמונה אום ומכפילים ל1000 וואט ב4 שאלו אמורים להניע את הקידמיים שלי B&W 803S .. לסנטר ולאחוריים לקולנוע והופעות חיות אני הזמנתי את הXPA-3 פאוור 3 ערוצים מדהים עם ביקורות מהסרטים
יחידה אחת של ERC-2 הנגן CD שלהם
יחידה אחת של USP-1 פרה סטיראו
יחידה אחת של XDA-1 הDAC שלהם
וכמו שאתם כבר יודעים שני יחידות סאבוופר JL AUDIO F113
הכל כבר הוזמן אני מקווה לעדכן בתמונות בשבוע הקרוב שיבוא עלינו בנתיים אני כבר על קוצים בתחת אוטוטו המערכת תתחיל לעמוד על הרגלים
מי שרוצה להתרשם אלו המוצרים מעבר הזמנתי מגוון של כבלים שלהם עידכון בהמשך http://emotiva.com/xpa1.shtm
תודה לכולכם על הפירגון מחמם את הלב .....
פירוט על הנושא האנלוגי בכייף בני ה803 S יהיו מחוברים למונובלוקים ה XAP-1 שהם מהממים 500וואט ב8 אום ומכפילים ב4 ..עוד לא בדיוק ישבתי על החיבור הסופי הכל עניין של ניסיון ובדיקה.. יהיה את הUSP-1 (הפרה סטראו) שאליו ישודח גם ה ERC-2 (הנגן CD) והXDA-1 שהוא ה DAC יחובר לסטרימר ואז לפרה ננסה גם וגם.. מבחינת התוצאה הסופית אלוהים גדול ..הזמנתי מבחר של כבלי XLR ו RCA ואפילו כבלי מתח של החברה בקיצור חגיגה שלמה הכל הולך להתחבר כמובן ל פיוניר LX90 בשביל קולנוע ביתי לפי הזיכרון שלי יש להם HT BYPASS אז לא תיהיה בעיה הדבר היחידי שקצת מטריד אותי זה נושא המיקום של המוצרים היכן לכל הרוחות הכל הולך לשבת אבל יאלה נמצא פיתרון ....