כאשר תרים אחר סט רמקולים עבור קולנוע ביתי וסטריאו, המשימה יכולה להיות לפעמים מתישה. כל כך הרבה חברות בחוץ, כל כל הרבה מוצרים ושילובים. לפניכם סט ה- Silver מבית Monitor Audio אשר יקצר לכם את החיפוש אחר סט ה- 5.1 הבא שלכם.

יכול להיות עם הגברה אחרת ולא של רוטל הם היו נשמעים אחרת.kipikipod כתב:יצא לי לשמוע את הRX6 כשהם היו ראש-בראש עם הפוקאל שלי + B&W CM8,
ה-RX6 היו עם סאונד מצוין, נעים אבל היה משהו בגוון שהיה טיפה נעים "מדיי"... לא יודע להסביר, מה גם שהוא החסיר פרטים לעומת המתחרים (כנראה גם בגלל שהוא לא באותה מדרגת מחיר).
אבל יש לי הרגשה שזה מסוג המוצרים שאי אפשר להתאכזב מהם.
תודה רבה על הסקירה...
יכול להיות, בכל מקרה המבחן נעשה עם אותה הגברה ונגן (רוטל) לכל הרמקולים...DorM כתב:יכול להיות עם הגברה אחרת ולא של רוטל הם היו נשמעים אחרת.kipikipod כתב:יצא לי לשמוע את הRX6 כשהם היו ראש-בראש עם הפוקאל שלי + B&W CM8,
ה-RX6 היו עם סאונד מצוין, נעים אבל היה משהו בגוון שהיה טיפה נעים "מדיי"... לא יודע להסביר, מה גם שהוא החסיר פרטים לעומת המתחרים (כנראה גם בגלל שהוא לא באותה מדרגת מחיר).
אבל יש לי הרגשה שזה מסוג המוצרים שאי אפשר להתאכזב מהם.
תודה רבה על הסקירה...
דבר מעניין מאוד ששמתי לב לאחרונה זה שהרמקולים האירופאים מאוד אוהבים ימאהה....

אני עד עכשיו זוכר את הפרצוף שלי כששמעתי את ה683.epony כתב:לגבי מוניטור אודיו מול B&W זה גם עניין של הגברה, גם עניין של מחיר (הסילבר של מוניטור אודיו ממוקם בין סדרת ה-600 לסדרת ה-CM של B&W מבחינה זו ולכן השוואות לסדרות אלה עלולות להתפרש כ-"לא הוגנות"...), אבל לא פחות מכך זה מן הסתם עניין של טעם אישי - אני מכיר אנשים שה-B&W פשוט לא נשמעים להם טוב כמו המוניטור אודיו, ומכיר גם כאלה שיגידו בדיוק ההיפך.
בכל אופן, אני אישית בגלל הילד מכוון לרצפתיים כנראה ולא למדפיים מלפנים, אבל עוד רחוקה הדרך מהשדרוג הבא לדעתי - כנראה רק אחרי מעבר דירה שגם הוא בעצמו לא מתוכנן לחודשים הקרובים...
...