עוד מציאה, לכאורה...תלוי בטיב השיפוץ שלה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מחיר מצוין אבל הגודל ותלת פאזי עושים את זה בעייתי לבית ממוצע.
HOSQ - יש לך מקום למטה - לך על זה.
HOSQ - יש לך מקום למטה - לך על זה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אחלה מכונה אבל זה נראה קצת הזוי לבית ולא לעסק.גם אם יש תלת-פאזי צריך "לפרנס" את המכונה הזאת כהוגן, חימום התחלתי השאלה אם להשאיר דלוקה כל היום, ריכוך מאסיבי,תיקונים אפשריים וחלפים...אבל יופי של דבר אחד מהחברות היותר טובות בליגה.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
רוצה את שלי?? לא 'תקבל!!!!יוסיסופר כתב:מחפש לס-פול ביד 2 יש?....
[img2=550x550]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6825_n.jpg[/img2]
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- joncafe
- גורו קפה

מודה באשמה... אפיפון.mr_dish כתב:זו אכן לס פול, אבל לא של GIBSON......
אבל אני בכלל לא גיטריסט, אז בשביל מה שאני צריך אותה, היא עושה אחלה עבודה.
אגב - יש לה צליל מדהים ושמעתי כמה גיבסון מקוריות פחות טובות ממנה.
אפשר לשמוע אותה בהקלטה שלי כאן:
http://soundcloud.com/jongend/hakaitz_haacharon_9
היא נכנסת ללווי ב-1:37, ואני מנגן עליה את הסולו שמתחיל ב-1:57.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

רק פנדר סטרטוקסטר
- joncafe
- גורו קפה

למה?דבוטאנט כתב:רק פנדר סטרטוקסטר...
לסטראט יש את הצליל האופייני שאפשר לאהוב או לא, אבל יש סוגי צליל שפשוט אי אפשר להוציא מסטראט או מכל גיטרה אחרת עם סינגל קויל פיקאפ. ססטיין, צבע צליל, עומק ו״שומן״ של הצליל - כל אלו דברים שסטראט לא נותנת.
יפה מאודjoncafe כתב:מודה באשמה... אפיפון.mr_dish כתב:זו אכן לס פול, אבל לא של GIBSON......
אבל אני בכלל לא גיטריסט, אז בשביל מה שאני צריך אותה, היא עושה אחלה עבודה.
אגב - יש לה צליל מדהים ושמעתי כמה גיבסון מקוריות פחות טובות ממנה.
אפשר לשמוע אותה בהקלטה שלי כאן:
http://soundcloud.com/jongend/hakaitz_haacharon_9
היא נכנסת ללווי ב-1:37, ואני מנגן עליה את הסולו שמתחיל ב-1:57....
אתה מנגן על כל הכלים וגם שר? נראה לי שזה לוקח שעות לבצע ולערוך דבר כזה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

הצורה של פנדר קנתה אותי מאז שאני ילד - גם ככה אני כולי עילג וחסר חוש מוזיקלי לגמרי, מספיק לי לנגן בית השמש העולה בדיסטורשן ואני מבסוט...
אגב יונתן, איך הגב אחרי שעתיים עם לס פול?...
בשנות השבעים, היתה לי סטרט משנת 69, ששווה כיום זהב טהור...אין על הצליל השמן והמיוחד של פיק-אפ הצוואר שלה...אבל את צליל הפעמונים (מוסיקת מעליות...?
בעקרון, אני מאמין שמוסיקאי מקצועי אוסף כמה וכמה כלים שאוזנו וידיו אהבו. לכל כלי - התכלית שלו...
כעת יש לי לס פול קאסטום מקורית משנת 1968, כזו הבנויה מעצים ומגנטים משנות החמישים...ושהפרטים המקוריים (סריגים) שלה שטוחים כמו...החזה של ילדונת בת חמש...(FRETLESS WONDER)יש הטוענים שאין כבר בנמצא חומרי גלם כאלה. אני ממתין ל...גיטריסט האמיתי שיאהב את זלדה שלי באמת...לפני שאני מקבל עבורה את המוהר הראוי...
- joncafe
- גורו קפה

dorso -
אני אכן מנגן הכל וגם בעוונותי שר...
התופים הם לא תופים אקוסטיים אלא הקלטת מידי, למרות שאם היתה לי גישה לציוד ואולפן ראוי הייתי יכול גם להקליט את התופים.
אכן לוקח לא מעט זמן להקליט, אבל זה הכיף שלי ואין ספק שזה תחביב שמצריך לא מעט השקעה - בשביל זה יש לילות, לא?
pup26 -
המשקל אכן משמעותי בלז-פול, אבל כפי שציינתי אני לא גיטריסט ואני מנגן על הגיטרה כמעט רק בהקלטות (התמונה ששמתי היא דווקא המקרה יוצא הדופן), כך שזה פחות משנה לי.
מה שכן - סטראט ראויות משנות ה-60 (כמו זו ש-mr_dish מדבר עליה) או אפילו ה-70, גם שוקלות בכלל לא מעט, ולכן גם נותנות צליל שמן יותר מסטראט מודרניות. אין מה לעשות - אי אפשר לקבל צליל שמן עם דיקט והמסה או הנפח משחקים תפקיד חשוב. אין על המהגוני של הלז-פול מהבחינה הזו...
אני אכן מנגן הכל וגם בעוונותי שר...
התופים הם לא תופים אקוסטיים אלא הקלטת מידי, למרות שאם היתה לי גישה לציוד ואולפן ראוי הייתי יכול גם להקליט את התופים.
אכן לוקח לא מעט זמן להקליט, אבל זה הכיף שלי ואין ספק שזה תחביב שמצריך לא מעט השקעה - בשביל זה יש לילות, לא?
pup26 -
המשקל אכן משמעותי בלז-פול, אבל כפי שציינתי אני לא גיטריסט ואני מנגן על הגיטרה כמעט רק בהקלטות (התמונה ששמתי היא דווקא המקרה יוצא הדופן), כך שזה פחות משנה לי.
מה שכן - סטראט ראויות משנות ה-60 (כמו זו ש-mr_dish מדבר עליה) או אפילו ה-70, גם שוקלות בכלל לא מעט, ולכן גם נותנות צליל שמן יותר מסטראט מודרניות. אין מה לעשות - אי אפשר לקבל צליל שמן עם דיקט והמסה או הנפח משחקים תפקיד חשוב. אין על המהגוני של הלז-פול מהבחינה הזו...
סטראט ראויות משנות ה-60...
בשנת 1977, כאשר רכשתי את זלדה, בעיר המלאכים...(לא עירו של אנסי קצב...) בחנתי גם גיטרה מופלאה של פנדר, טלאקסטר 1968 עשויה ROSEWOOD. מימיי לא החזקתי כזו גיטרה כבדה, אבל עם כזה סאונד כובש. ויתרתי עליה כי...הייתי צעיר טיפש.
אגב, סטרט תוצרת שנות ה-70, לא ממש איכותיות...יש בשוק היד-שניה לא מעטות כאלה, במחיר נמוך, ממש כמו איכותן.
ולענייננו....
דילמה שיש לי בימים האחרונים - האם להכנע למחלת השידרודיגיס? הטרשת שלי זועקת פינוק....
יש לחניתה את ה-VBM במצב חיצוני דנדש ממש, יש מישהו עם ברזיליה מיני בת כשנה וחצי....
בא לי לבגוד במיס....
- joncafe
- גורו קפה

מסכים, אבל המשקל שלהן עדיין גבוה יותר מהמודרניות.mr_dish כתב:אגב, סטרט תוצרת שנות ה-70, לא ממש איכותיות...יש בשוק היד-שניה לא מעטות כאלה, במחיר נמוך, ממש כמו איכותן...
מה שמלמד שמשקל בפני עצמו לא מבטיח איכות...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

הברזיליה בקופיטיים לא יושבת שם כבר 10 שנים כמעט?