שארפ, לאן?
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
על פי הבנתי, לפי מה שאני קורא וושואל בחודש האחרון, שארפ נחשבת לבין המובילות אם לא הטובה ביותר בתחום ייצור מסכים.
למה כולם מתעלמים ממנה? כל השאלות פה מופנות לסמסונג, אל.ג'י, פיליפס ופנאסוניק, קצת סוני.
האם הם לא כאלה מוצלחים?
למה כולם מתעלמים ממנה? כל השאלות פה מופנות לסמסונג, אל.ג'י, פיליפס ופנאסוניק, קצת סוני.
האם הם לא כאלה מוצלחים?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שארפ
שארפ, לדעתי האישית (המאוד לא פופולארית בפורום) מיצרים טלביזיות מעולות.
אני לא מדבר על דגמי ה LCD הזולים שלהם, אני מדבר על ה830 עם ארבעת צבעי היסוד.
הם, ייחודים, חדשנים ואיכותים. אני מאוד אהבתי את התמונה של שארפ אבל בכל זאת קניתי סמסונג וזאת למה?
מחיר – השארפ היתה יותר יקרה.
SMART – מוגבל מאוד מבחינת תכנים.
עברית – הסיכוי ששארפ תתמוך בעברית נמוך.
עלות משקפים – כפול מסמסונג.
אם כל ארבעת הנ"ל לא מפריעים לך, אני ממליץ על שארפ.
אני לא מדבר על דגמי ה LCD הזולים שלהם, אני מדבר על ה830 עם ארבעת צבעי היסוד.
הם, ייחודים, חדשנים ואיכותים. אני מאוד אהבתי את התמונה של שארפ אבל בכל זאת קניתי סמסונג וזאת למה?
מחיר – השארפ היתה יותר יקרה.
SMART – מוגבל מאוד מבחינת תכנים.
עברית – הסיכוי ששארפ תתמוך בעברית נמוך.
עלות משקפים – כפול מסמסונג.
אם כל ארבעת הנ"ל לא מפריעים לך, אני ממליץ על שארפ.
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

בעיקר שמעתי ממוכרים. 4 צבעי יסוד, היחידה שבאמת מיוצרת ביפן, יצרנית פאנלים. גם פה אני חושב שראיתי כתבה עליה.
אני חושב שאפשר להקביל אותה לניסאן ברכבים. מכונית שלרוב עולה על האחרות בתחומה, אבל שיווק גרוע.
אני חושב שאפשר להקביל אותה לניסאן ברכבים. מכונית שלרוב עולה על האחרות בתחומה, אבל שיווק גרוע.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ניסאן ?
אתה רוצה לדבר על אמינות ? מה עם תמחור ?
אני לא חושב שהיא "החברה הכי טובה בעולם למסכים.." ד"א, פנסוניק גם מיוצרת ביפן, נו אז ?
אתה רוצה לדבר על אמינות ? מה עם תמחור ?
אני לא חושב שהיא "החברה הכי טובה בעולם למסכים.." ד"א, פנסוניק גם מיוצרת ביפן, נו אז ?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שארפ
הוא לא כתב שהיא החברה הטובה בעולם, הוא כתב "חברות מובילות" אין דבר כזה הכי טוב בעולם.
גם בסינגפור, שארפ לא ממש מצליחה למכור חזק ובאמת חבל.
יש מוצרי אנדרגוד, שלא מוערכים נכונה.
אם ברכבים עסקינן, דווקא הדוגמא של סאנגיונג יותר מתאימה מניסן.
יצרן קטן, איכותי מאוד (מנסיון אישי) שאף אחד לא מכיר... הרבה יותר מוצלח בכל פרמטרים מרוב מתחריו אבל לא מצליח למכור. צריך להיות "בעל אופי" מיוחד כדי לנהוג באנדרגוד כזה כי כולם תמיד שואלים "תגיד, סאנגיונג זה לא קטנוע?).
לענין הדיון.
המשמעות של תוצרת יפן היא שולית בעיני, המשמעות העיקרית היא החדשנות והיחודיות שלהם.
גם בסינגפור, שארפ לא ממש מצליחה למכור חזק ובאמת חבל.
יש מוצרי אנדרגוד, שלא מוערכים נכונה.
אם ברכבים עסקינן, דווקא הדוגמא של סאנגיונג יותר מתאימה מניסן.
יצרן קטן, איכותי מאוד (מנסיון אישי) שאף אחד לא מכיר... הרבה יותר מוצלח בכל פרמטרים מרוב מתחריו אבל לא מצליח למכור. צריך להיות "בעל אופי" מיוחד כדי לנהוג באנדרגוד כזה כי כולם תמיד שואלים "תגיד, סאנגיונג זה לא קטנוע?).
לענין הדיון.
המשמעות של תוצרת יפן היא שולית בעיני, המשמעות העיקרית היא החדשנות והיחודיות שלהם.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
המותג "פחות מעניין" בארץ בגלל הפריסה הפחותה שלהם ברשתות ובחנויות. כשאתה נכנס לחנות/רשת ב-95% מהמקרים אתה תראה בעיקר את המותגים שציינת.עמישי כתב:על פי הבנתי, לפי מה שאני קורא וושואל בחודש האחרון, שארפ נחשבת לבין המובילות אם לא הטובה ביותר בתחום ייצור מסכים.
האם הם לא כאלה מוצלחים?...
הצלחת מותג בארץ (או בכל מדינה אחרת) די תלוי ביחס של היצרן, חברת האם, ליבואן בארץ.
ב-LG, פיליפס, פנסוניק, סמסונג ועוד , היצרן מתייחס ליבואן הרשמי בישראל במלוא כובד הראש, משחרר את כל הדגמים הכי חזקים, נותן מחירים טובים המאפשרים להתקיים, ובקיצור - תומך.
לעומת זאת יש מותגים טובים בהם היצרן/חברת האם מראש מחליטה שישראל זו מדינה קטנה עם כמויות קטנות, ועדיף להתמקד בגדולות ולשחרר למדינות בסדר גודל שלנו בעיקר את "השאריות". במקרים כאלה ליבואן מאוד קשה להתחרות בשוק ובדרך כלל המותג נמצא כמה צעדים מאחורה.
*יש מקרים בודדים (או יותר נכון מקרה אחד שאני יודע עליו) בו היצרן כן נותן גיבוי, אך היבואן מחליט לתמחר את המוצרים גבוה מאוד, למכור פחות ולהרוויח יותר. זה אולי חכם, כי זה בערך היבואן טלוויזיות היחיד שמרוויח היום כסף, מצד שני נתח השוק נפגע קשה מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
דווקא בביקורות שהיו באתר התוצאות מדברות בעד עצמן והחברה מהמובילות טכנולוגית.
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

לעומת זאת יש מותגים טובים בהם היצרן/חברת האם מראש מחליטה שישראל זו מדינה קטנה עם כמויות קטנות, ועדיף להתמקד בגדולות ולשחרר למדינות בסדר גודל שלנו בעיקר את "השאריות".
זאת אומרת שהמסכים ששארפ שולחת לארץ הם נחותים יותר משאר העולם? או נגיד קרוב יותר, אירופה?
זאת אומרת שהמסכים ששארפ שולחת לארץ הם נחותים יותר משאר העולם? או נגיד קרוב יותר, אירופה?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לא תמיד,עמישי כתב:לעומת זאת יש מותגים טובים בהם היצרן/חברת האם מראש מחליטה שישראל זו מדינה קטנה עם כמויות קטנות, ועדיף להתמקד בגדולות ולשחרר למדינות בסדר גודל שלנו בעיקר את "השאריות".
זאת אומרת שהמסכים ששארפ שולחת לארץ הם נחותים יותר משאר העולם? או נגיד קרוב יותר, אירופה?...
בכל מגוון המוצרים שלהם יש מספר מוצרי ליבה שהם כמו בשאר העולם, הבעיה היא בעיקר ברוחב המגוון ופתרונות לכל מיני נישות, ובתימחורים שמסרסים כל יכולת של היבואן להתחרות בשוק הישראלי ועל אחת כמה וכמה ביבוא מקבילי בארץ של אותו מותג.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שארפ מנסה להיות שונה מכולן...לטוב ולרע.
דוגמאות:
- ארבעה צבעי יסוד
- היחידים שמעיזים לייצר היום גם מסכים של 60, 70, 80" ללא תלת מימד.
דרך אגב, השארפ Elite PRO-X5FD נחשב אחד מהמסכים האיכותיים בעולם כיום (איכות תמונה נטו).
המסך LED היחיד שהתעלה על מסכי הדגל של סמסונג ופנאסוניק (פלאזמות) וגם השתווה לקורו המיתולוגית.
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... eviewPage1
דוגמאות:
- ארבעה צבעי יסוד
- היחידים שמעיזים לייצר היום גם מסכים של 60, 70, 80" ללא תלת מימד.
דרך אגב, השארפ Elite PRO-X5FD נחשב אחד מהמסכים האיכותיים בעולם כיום (איכות תמונה נטו).
המסך LED היחיד שהתעלה על מסכי הדגל של סמסונג ופנאסוניק (פלאזמות) וגם השתווה לקורו המיתולוגית.
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... eviewPage1
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
יש לי LCD 52 של שארפ, אמנם היא כבר בת שנתיים אבל מדובר בטלויזייה מצויינת
לטעמי היא מתמודדת היטב עם השידורים של yes וזה מה שרואים בה 95% מהזמן.
יש לה יציאות וכניסות רבות ומגוונות ופילטר מסך ממש טוב שנדרש בסלון מואר עם חלון בדיוק מול הטלויזיה.
ראיתי טלויזיות חדשות וניתן לראות שהן חדות ממנה.
לטעמי היא מתמודדת היטב עם השידורים של yes וזה מה שרואים בה 95% מהזמן.
יש לה יציאות וכניסות רבות ומגוונות ופילטר מסך ממש טוב שנדרש בסלון מואר עם חלון בדיוק מול הטלויזיה.
ראיתי טלויזיות חדשות וניתן לראות שהן חדות ממנה.
- טלHD
- גורו

היית בהשקה (לחברי האתר) של ה CEVO בניופאן?dor8 כתב:טל ,
אתה צודק אבל גם ה cevo משתווה לו ואף עולה עליו בכמה פרמטרים....
- טלHD
- גורו

אני הייתי.dor8 כתב:לא אבל יצא לי לראות ולשחק קצת עם המסך גם
בארץ וגם בחו״ל....
ב2D כרפרנס, הקורו יותר טובה לדעתי.
3D היה קשה לבחון. (הנציגים וההכנה של החומר בהשקה היו חובבניים וכך זה גם נראה).
במסך היה פיקסל שרוף במרכז וזליגות+עננות מוגברת.
בקיצור, לא מצאתי אותו מתאים להגדרה של מסך HI END...
אולי הציפיות שלי מהמסך היו גבוהות מידי והתאכזבתי.
טל , אתה האחרון שממנו הייתי מצפה לשפוט מסך לפי הצגתו בהשקה בניופאן שלפי מה שאתה עצמך טוען היתה חובבנית מאוד הלשון המעטה.
הנסיון שלי עם המסך הראה על תוצאות הפוכות לגמרי ממה שתיארת להוציא אולי ביצועים לא הכי טובים ב3d.
בטח ובטח שלא ראיתי זליגות או עננות המאפיינות בד״כ מסכי edge led והרבה פחות מסכי local dimming ברמות הגבוהות ביותר.
מה גם שבסקירות שנעשו למסך הוא קיבל ציונים גבוהים ביותר ואף ניצח בנוק אאוט את הvt30 של פנסוניק שבטח תסכים איתי שנחשב למסך hi end...
הנסיון שלי עם המסך הראה על תוצאות הפוכות לגמרי ממה שתיארת להוציא אולי ביצועים לא הכי טובים ב3d.
בטח ובטח שלא ראיתי זליגות או עננות המאפיינות בד״כ מסכי edge led והרבה פחות מסכי local dimming ברמות הגבוהות ביותר.
מה גם שבסקירות שנעשו למסך הוא קיבל ציונים גבוהים ביותר ואף ניצח בנוק אאוט את הvt30 של פנסוניק שבטח תסכים איתי שנחשב למסך hi end...
- טלHD
- גורו

ולכן ציינתי וסייגתי שהתאכזבתי מממנו בהשקה.
מלבד זאת, לא יצא לי לבדוק ולצפות ב CEVO.
מלבד זאת, לא יצא לי לבדוק ולצפות ב CEVO.